Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Singing Circle ~ Spirit of the Earth

Zondag 01 september 2024 van 17:30 tot 21:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over dit evenement

Deze singing circle is een intimate gathering in de prachtige houten yurt ‘The Temple of Light’ waarin we samen komen om samen te zingen en muziek te maken. Deze avond is er vooral voor bedoeld om deelnemers van ons aankomende “Mantra & Medicine weekend retreat” de kans te geven om zich alvast onder te dompelen in de rijke muzikale en spirituele tradities van Midden- en Zuid-Amerika, en de liederen in het Spaanse, Portugees, Native American en Engels te leren die we tijdens de ceremonie in het retreat weekend zullen gaan zingen. Het evenement is toegankelijk voor iedereen! Maar er is een speciaal ticket met 50% korting voor diegenen die deelnemen aan het Mantra & Medicine weekend op 11-12-13 oktober.

Deze zangcirkel wordt begeleid door Pleuni Apollonia en Robert Tolenaars. Met gitaar, shruti box en medicine drum helpen we jou je stem te openen. Medicine songs en Icaros dienen als het ware als prayers en invocations en bezitten helende kracht en diepe wijsheid. Sommige van deze liederen maken al zo lang we weten deel uit van een bepaalde traditie of cultuur en worden gebruikt om balans, genezing en herstel te brengen. Ze vieren de cycli van het leven, de schoonheid van de schepping en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Ze eren de elementen en de spirits en ze dienen als herinneringen aan onze intrinsieke relatie met de natuur.

Ons doel met dit evenement is om een fijne space te creëren waarin er ruimte is om te verbinden met elkaar, en om ook wat meer aandacht te kunnen geven aan de betekenis, achtergrond, en uitspraak van de liederen die we gaan zingen.

We willen je de mogelijkheid geven om deel te worden van een groeiende community, waarin we muziek inzetten als spiritual practice. Om onszelf te openen, uit te drukken, het leven te vieren, te transformeren en verbinding te maken.

De spirit of cacao
Tijdens dit evenement serveren we ook ceremoniële cacao. Omdat deze singing circle in de avond plaatsvindt en cacao een energiser is, zullen we een zachte blend bereiden met een milde dosering. Cacaoceremonies vinden hun oorsprong in de tradities van de Maya’s en Azteken in Midden- en Zuid-Amerika. Cacao opent het hart en maakt een diepere, authentieke liefdevolle verbinding mogelijk met jezelf, anderen, de aarde en al het leven. Ook wel ‘Voedsel van de Goden’ genoemd, wordt cacao al eeuwenlang gebruikt in ceremonies en rituelen en bevat veel vitaminen en mineralen. Cacao is bijvoorbeeld rijk aan magnesium, chroom, calcium, zink, ijzer en zwavel. Nog een geweldig feit: het maakt ons gelukkig. Wanneer we Cacao drinken tijdens een voice opening practice, helpt het ons om op een nog dieper niveau met de muziek te verbinden. Het creëert een gevoel van eenheid en openheid, waardoor onze stemmen vrij en harmonieus kunnen stromen.

Potluck
Als een mooie afsluiting van de avond zullen we eten delen. Breng je favoriete gerecht mee, of het nu een zelfgemaakt recept of een eenvoudige snack is.

Locatie ~ Temple of Light
Deze yurt staat in de tuin van AVANI retreat in de bossen van Brabant, Helvoirt. De gezellige ruimte, ook wel ‘Temple of Light’ genoemd, is volledig van hout gemaakt en ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. De yurt heeft een dak dat open kan, zodat we onder de sterren kunnen zingen en de frisse lucht kunnen inademen. Binnenin wordt de yurt verlicht met gekleurd licht. In het hart van de yurt, ingebed in de vloer, ligt een nirvana kwarts kristal. In de vijver kun je allerlei soorten wildlife vinden, en je mag een duik nemen als je durft 😉

Wat mee te nemen:
~Je stem en een open hart
~Comfortabele kleding geschikt om te zitten en te zingen
~Een waterfles (Er is ook thee)
~Instrumenten! Gitaren, medicine drums, djembé’s, shakers…

Deelnemers van het Mantra & Medicine weekend retreat "Spirit of the Earth' in oktober krijgen een korting van 50% voor deze Singing Circle. (Als je besluit deel te nemen aan het Mantra & Medicine weekend nádat je bij de singing circle bent geweest, kun je een kortingscode aanvragen voor het weekend retreat.)

Let op! Soms belanden onze emails in jouw spam. Als je contact met ons opneemt of een ticket boekt, check dan je spam voor antwoord. Of voeg info@pleuni-apollonia.com toe aan je contacten.

Meer over dit evenement
Terwijl we met de singing circle een klein intiemer event willen neerzetten, biedt het Mantra & Medicine weekend een bredere ervaring waarin we je meenemen op reis door middel van een sweatlodge, storytelling, body- en breathwork, en natuurlijk de ceremoniële singing circle ondersteund door twee prachtige plantmedicijnen: Cacao en Magic Truffels. Beide evenementen delen het thema “Spirit of the Earth,” maar elk dient een uniek doel – de één als voorbereidende gathering, de ander als een allesomvattend retreat gericht op diepe persoonlijke en spirituele groei.

Zondag 01 september 2024 van 17:30 tot 21:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Netherlands

Over de organisatie

Pleuni Apollonia deelt haar passie voor muziek via soundhealings, plantmedicijn ceremonies en grotere events zoals het Mantra & Medicine weekend.

In samenwerking met

Reviews

Mihaela Anohina

Singing Circle ~ Spirit of the Earth

We sang outside in the forest, it was really blissful! Pleuni is always original and the setting was inspiring, also the choice of medicinal songs. I will surely come back again! Hardly recommend her/their events and retreats. Grateful! <3

Lees meer

Lonneke Kuypers

Singing Circle ~ Spirit of the Earth

I love singing with Robert & Pleuni 😍 Their love for the healing powers of music is immense 🔥 This truly is an experience in itself 💯 Thank you!!!! ❤️

Lees meer

Ruby Van der Sande

Singing Circle ~ Spirit of the Earth

Ik heb genoten. Pleuni en Robert zetten een hele fijne sfeer neer en zingen en spelen fantastisch. Heel fijn om samen de healing songs te zingen & de avond te eindigen met een potluck. Ik kijk uit naar het volgende event!

Lees meer

Singing Circle ~ Spirit of the Earth

Meer evenementen van Pleuni Apollonia

Vrijdag, 11 okt. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend Retreat ~ Spirit of the Earth
Pleuni Apollonia
Meerdaagse retraites Mantra zingen Truffel Ceremonie
Zaterdag, 09 nov. om 13:00
Medicine Journey
Pleuni Apollonia
Plantmedicijn Innerlijke Reis Cacao ceremonie
Vrijdag, 24 jan. om 16:00
Mantra & Medicine weekend retreat ~ Call of the North
Pleuni Apollonia
Mantra zingen Meerdaagse retraites Truffel Ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 15 dec. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in ALPHEN A/D RIJN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Zaterdag, 25 jan. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in MIDDELBURG ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Zondag, 22 sep. om 09:30
Sound, Cacao & Adem
Lein Sound
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Zaterdag, 05 okt. om 20:00
Doorway to Silence: Dana Devi, Tammo Heikens & Terence Samson
PeaceConcerts
Mantra zingen Muziekavond Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl