Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

XL Restorative healing - september

Vrijdag 20 september 2024 van 19:00 tot 21:30

Marconilaan 2B, 5621 AA Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Een diep ontspannende en helende ervaring met Restorative yoga, reiki en yoga nidra.

Niet alleen kom je écht tot rust, je laadt ook op. En met de helende kracht van reiki (universele energie) en yoga nidra (een helende meditatie) -beide ook diep ontspannend- heel je ook nog eens op een diepere laag.

Het belang van goede rust is veel groter dan in onze westerse wereld wordt gedacht. Nee, het is geen verwennerij, het is een daad van zelfbehoud en respect voor het leven. Diep ontspannen is een eerste levensbehoefte.

Restorative yoga helpt je lichaam te ontspannen en zo kan je zenuwstelsel kalmeren. Daardoor kan je batterij weer opladen en krijg je hernieuwde energie. Dat ondersteunt je herstel en dat voel je, zowel geestelijk als lichamelijk.

In de zittende/liggende houdingen ondersteunen we het lichaam volledig met bolsters, kussens en dekens. Zo kunnen je spieren zich ontspannen. Ik begeleid je aandacht naar je lichaam en adem en naar bewuste ontspanning. Zo ontspan je dieper dan wanneer je slaapt. En daardoor brengt Restorative yoga je diepe rust, ontspanning en herstel. Alsof je aan de oplader hebt gelegen!

Elke keer dat jij een restorative yogasessie volgt, kun je ervaren wat het voor je doet. Tijdens de les zelf, kort erna, maar ook nog later ervaar je de weldaad ervan. Kom het zelf ervaren en verspreid het belang van en de waardering voor échte rust steeds iets verder in de wereld.

Tijdens de restorative yogahoudingen geef ik in deze sessie reiki. Deze universele energie stroomt door mij heen en via mijn handen naar jou toe. Ik kan mijn handen op je lichaam leggen, en het kan ook zonder je aan te raken, als je dat fijner vindt.

Het laatste deel van de sessie neem ik je mee in een helende yoga nidra. Yoga nidra brengt je diepe ontspanning en zelfzorg en een meditatieve, helende ervaring.

In deze superzachte sessies ontspan en herstel je, laad je op en kun je op een diepere laag heling ervaren.

Geschikt voor iedereen. Ook (en speciaal) als je hoge stress ervaart, herstellend bent van ziekte, behandelingen of burn-out, of wanneer je leeft met chronische pijn of vermoeidheid. Alleen wanneer je hypermobiel bent en je spierkracht heel beperkt is, brengen deze sessies mogelijk teveel spierontspanning rondom je gewrichten, wat tot blessures kan leiden bij onverwachte bewegingen.


Om 21.30 uur sluiten we de sessie af en kun je, voordat je weer de deur uitgaat, eerst nog even landen met een kop thee en wat lekkers.

Had jij jezelf voorgenomen om voortaan beter voor jezelf te zorgen en vind je het fijn om op een ontspannen manier ruimte te maken voor heling?

Zorg dan dat je erbij bent en meld je aan :-)

Vrijdag 20 september 2024 van 19:00 tot 21:30

Marconilaan 2B, 5621 AA Eindhoven, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“NOWHERE CAN MAN FIND A QUIETER OR MORE UNTROUBLED RETREAT THAN IN HIS OWN SOUL.”

Restorative yoga | Yoga nidra | Ceremoniële cacao | Klankbad | Meditatie | Massages | Reiki Een veilige plek voor een liefdevolle duik, diep in jezelf

Reviews

Evelien Van de Ven

ZOMERRETREAT Yoga en Human Design 'Leven zoals je écht bent'

Ik heb heerlijke dagen gehad, georganiseerd door Ingrid. Het was een ontspannen week met een fijn programma met verschillende vormen van yoga en andere activiteiten. Ik volg ook lessen van ingrid en ben fan van de manier waarop zij haar yoga en lessen verzorgt. Ik vind dat ingrid een prettige en rustige benadering heeft, dat ze je ziet en mag zijn wie je bent.

Lees meer

Ricky Van Hest

XL Restorative healing - augustus

De Restorative, Reiki en Indra yoga sessie van Ingrid was heerlijk. De tijd nemen om aan zo'n sessie deel te nemen is echt een cadeautje aan jezelf en zalvend voor je lichaam en geest. Ingrid heeft de gave je helemaal tot rust te laten komen en na afloop voel je je als herboren. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar! Kijk dan ook weer uit naar de volgende sessie :-)

Lees meer

Bea Van Asseldonk

ZOMERRETREAT Yoga en Human Design 'Leven zoals je écht bent'

Dankbaar dat ik mezelf deze tijd gegund heb om op deze prachtige plek te zijn. het verblijf was een mooie afwisseling van rust, activiteit( Yoga) en goede verzorging van de innerlijke mens

Lees meer

1. Kies je tickets
XL Restorative healing - september

€ 42,50
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
XL Restorative healing - september

Meer evenementen van Ingrid de Graaff

Vrijdag, 18 okt. om 19:00
XL Restorative healing - oktober
Ingrid de Graaff
Ontspanning Yoga Energiewerk
Vrijdag, 15 nov. om 19:00
XL Restorative healing - november
Ingrid de Graaff
Ontspanning Yoga Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Kundalini & Cosmic NRGY in Amersfoort - 2 facilitators
Kundalini NRGY by Nancy de Laat & Michelle Kluit
Kundalini activatie Energiewerk Kundalini
Donderdag, 26 sep. om 18:00
Connect with the Elements - 3-Day Yoga & Massage weekend for men (Olst
Mudita Yoga Amsterdam
Yoga Massage Mannen Workshops
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Womb Yoga with Touch of Reiki
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Healing Yoga
Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl