Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Contact Beyond Contact Facilitator Training Course Level 1

Dinsdag 15 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 20 oktober 2024 om 17:00

studio 3 utrecht, Weg naar Rhijnauwen 3, 3584 AD Utrecht, Nederland

Over dit evenement

CONTACT BEYOND CONTACT - FACILITATOR TRAINING COURSE LEVEL 1

Vangelis, de creator van Contact Beyond Contact, komt voor het eerst naar Nederland om 'CBC Level 1 Facilitator Training' te geven. Deze training is voor iedereen die zich wil verdiepen in persoonlijke ontwikkeling door middel van dans- en helingsmethodieken. CBC is open voor iedereen, voorafgaande kennis of ervaring is niet nodig.

In Contact Beyond Contact wordt beweging en de gedeelde energie de belichaamde communicatie voor ware verbinding, een metafoor voor hoe we in relaties staan, en een oefening voor hoe we door het leven willen dansen en co-creëren.

Hoe kan dans een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en onze relaties zijn?

CBC is een taal voor communicatie door middel van beweging. Het is een methodiek die openstaat voor iedereen om ware verbindingen te vinden binnen onszelf, met een ander, binnen een gemeenschap en de wereld.

CONTACT BEYOND CONTACT
Contact Beyond Contact (CBC) is een unieke dans- en helingspraktijk ontwikkeld door Vangelis Legakis, de oprichter en artistiek directeur van Unity Space, een organisatie voor kunst en heling in Hong Kong. CBC combineert Authentieke Beweging (AM), Contact Improvisatie (CI) en Passing Through (PT) met diepgaande praktijken zoals qigong, yoga, helingsmethoden, energiewerk, mindfulness en leiderschapsvaardigheden. Het integreert ook somatische benaderingen en de filosofieën van het boeddhisme, hindoeïsme en taoïsme om een holistische verbinding van lichaam, geest, hart en ziel te creëren.

Dans is een krachtige sociale en integratieve praktijk die mensen samenbrengt. We geloven dat iedereen kan dansen en dat iedereen de capaciteit heeft om een dans- en helingssessie te faciliteren. Daarom hebben we de Contact Beyond Contact | Facilitators Training Course (CBC|FTC) ontwikkeld. Deze certificeringscursus is bedoeld om nieuwe facilitators op te leiden, zodat zij CBC kunnen verspreiden binnen hun gemeenschappen – naar scholen, universiteiten, gemeenschapscentra, studio's, festivals en de wereld.

CBC FACILITATOR TRAINING COURSE LEVEL 1
De CBC | FTC-cursus bestaat uit vier niveaus: basis L1, intermediate L2, gevorderd L3 en het hoogste L4 niveau, waarvoor we een Teacher Training Course certificeren. Na voltooiing van Level 1 ben je al in staat om een CBC-sessie te delen en te faciliteren, waarbij je de psychosociale voordelen van de methodiek integreert. Je leert werken in solo's, met partners en in groepen, zodat je je sessies kunt afstemmen op de behoeften van je deelnemers. Daarnaast is deze training ook geschikt voor als je jezelf wilt ontwikkelen en verdiepen in zelfontwikkeling, de verbinding in jezelf tussen Body, Mind en Heart en de dans met de ander wilt ontdekken.

Onze missie is om deze praktijk te delen met mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in helende en integratieve bewegingen, met de intentie om eenheid, liefde en holistisch welzijn in de wereld te brengen. CBC biedt een veilige ruimte waarin iedereen zichzelf kan uitdrukken, vertrouwen kan opbouwen en kan transformeren door persoonlijke en gedeelde grenzen te respecteren. Deze praktijk stelt je in staat om oprecht en energetisch verbinding te maken met jezelf, met anderen, met je omgeving en met de natuur – de wereld voorbij fysiek contact.

Word deel van een beweging die de wereld verandert door dans en heling. Schrijf je in voor de CBC | FTC en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in jouw gemeenschap. Samen creëren we een veilige en helende omgeving waarin iedereen kan groeien en bloeien.

Deze training is voor:
- danskunstenaars, healers, therapeuten, psychologen, yoga-, qigong- en vechtsportbeoefenaars, danstherapeuten, sjamanen, counselors en mensen die betrokken zijn bij gemeenschapswerk.
- uitvoerend directeuren, managers, zakenmensen die hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren om een groep mensen of een bedrijf naar het grootste succes en vervulling te leiden.
- mensen die gedreven zijn om een verandering in deze wereld te maken om in harmonie en liefde met elkaar te leven.
- mensen die een ware roeping voelen voor begeleiding en een oprecht gevoel van binnen hebben om de groei van anderen te ondersteunen.
- mensen die meer over zichzelf willen leren en hoe ze met anderen kunnen omgaan, om sterke relaties op te bouwen.
- beoefenaars die al dans en/of healing onderwijzen en hun praktijk willen verbeteren.
- mensen die van dans en beweging houden en deze passie willen integreren in een betekenisvolle carrière.

VANGELIS, CREATOR CBC
Van is een internationale Danskunstenaar, Choreograaf, Producent en Therapeut. Hij leidt al meer dan 17 jaar educatieve, culturele, kunst- en genezingsprojecten over de hele wereld. Hij studeerde BA (Hons) Dans Theater en MA Choreografie aan Trinity Laban (Londen, VK) en vervolgde daarna zijn studies met een Master in Boeddhistische Studies aan de Universiteit van Hong Kong.

Hij is een geaccrediteerde yoga- en qigong-beoefenaar en een therapeut in verschillende modaliteiten (Craniosacraal, Thaise en Tsi Nei Tsang Massage, Deep Tissue en Holistische Massage, Neuro-skeletale Hersteltherapie, Reiki I, II en Master Level, Reflexologie, en Kosmische Healing Qigong).

Met twee onderscheidende paden in zijn leven, een van dans en choreografie en de ander van genezing en spiritualiteit, heeft hij de filosofie Embodied Unity en de praktijken Contact Beyond Contact en Gliding Space gevormd. Embodied Unity is een integratie van diverse Dans Talen, Yoga en QiGong, Meditatie en Mindfulness. Deze integratie is bedoeld om danseducatie, uitvoering, danstechniek en het choreografische proces te verbeteren en als geheel de levensstandaard en de relaties die we in ons leven opbouwen te verbeteren.

Deze training wordt gegeven door Vangelis, Creator CBC en geassisteerd door Eline, CBC Level 4 Facilitator.

PRAKTISCH
Data: 15-20 oktober van 10:00-17:00
Locatie: ELAP studio 3, Weg naar Rhijnauwen 3 Utrecht
Investering: 930,- (early bird)
Organisatie: Unity Space, Vangelis Legakis.
Meer informatie & Aanmelden: https://education.unityspace.org/courses-overview/cbc-ftc/ of mail naar: cbc@unityspace.org

Tot dan(s),
Eline & Vangelis

*De investering is exclusief eten en accommodatie. Als je accommodatie ter plaatse nodig hebt, kun je ons vragen.*
**We bieden betalingsplannen en kortingen voor mensen in nood!**
****Let op dat de plaatsen beperkt zijn voor elke cursus. Om je plek te verzekeren, registreer je van tevoren. Je plek wordt bevestigd door de volledige betaling voor de cursus. Zodra je de betaling hebt gedaan, is het cursusgeld niet-restitueerbaar.****
*****Vanwege Covid-19, als de cursus wordt geannuleerd of uitgesteld, kun je de betaling behouden voor de volgende cursus of een volledige terugbetaling ontvangen.*****

Dinsdag 15 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 20 oktober 2024 om 17:00

studio 3 utrecht, Weg naar Rhijnauwen 3, 3584 AD Utrecht, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Contact Beyond Contact is een dansimprovisatie- en heling methodiek.

Reviews

Vivianne Heijtbrink

Contact Beyond Contact 3-luik 'Art Of Letting Go' - Groningen

Wat een magische ervaring! Zo genoten van de super fijne begeleiding van Eline, de dans en de warme groep. Het voelde als thuiskomen. Echt een aanrader!

Lees meer

Romi Mol

CBC Special Edition: Cacao Celebration

Prettige setting, we konden een intentie zetten en meenemen in de oefeningen. Er was een mooie opbouw in contact maar wel ik vond het zelf intens en eng om direct de intentie te dansen voor de ogen van een ander. Ik had graag eerst een meditatie gedaan en wat lichaamsoefeningen om me meer belichaamd en veilig te voelen. Wel hele fijne cacao gekocht die ze met liefde had gekocht in Guatemala. Dankjewel!

Lees meer

Tim

Contact Beyond Contact Introductie - Nijmegen

Mijn derde keer en zeker niet de laatste. Wat een fijne groep en verbonden dans weer. Het is elke keer weer een volledig nieuwe en heerlijke ervaring. Dankjewel Eline!

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Contact Beyond Contact Facilitator Training Course Level 1

Meer evenementen van Contact Beyond Contact

Donderdag, 26 sep. om 19:00
Contact Beyond Contact 3-luik 'The Art Of Letting Go' - Nijmegen
Contact Beyond Contact
Dansworkshop Ecstatic Dance Vrije Dans
Vrijdag, 27 sep. om 19:30
Contact Beyond Contact 3-luik 'True Connection' - Groningen
Contact Beyond Contact
Dansworkshop Ecstatic Dance Vrije Dans
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Contact Beyond Contact 3-luik 'The Art Of Passing Through' - Groningen
Contact Beyond Contact
Dansworkshop Ecstatic Dance Vrije Dans
Zaterdag, 28 sep. om 14:30
Contact Beyond Contact 3-luik 'Harmony' - Zwolle
Contact Beyond Contact
Dansworkshop Ecstatic Dance Vrije Dans

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Zaterdag, 21 sep. om 19:00
Ecstatic Dance Emmen | DJ Esta Polyesta
Ecstatic Dance Emmen
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Conscious Clubbing
Donderdag, 12 sep. om 18:45
Ecstatic Dance Den Haag @Kloostertuin
Ecstatic Dance Den Haag
Ecstatic Dance
Vrijdag, 13 sep. om 19:00
▶ ECSTATIC DANCE OOSTERHOUT met CACAO CEREMONY | DJ SEFRIJN
Ecstatic Dance Oosterhout
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl