Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

CBC Special Edition: Cacao Celebration

Donderdag 21 maart 2024 van 19:30 tot 21:30

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

CBC Special Edition: Cacao Celebration

Let's celebrate light!

Gedragen door de Spirit van Cacao vieren we de transitie van donker naar licht: Ostera, oftewel de lente! Ostara is de godin van de Lente en symboliseert hiermee de overwinning van het licht en het aanbreken van de meest vruchtbare periode. Als godin van de stralende morgen en het stijgende licht staat ze symbool voor het wakker worden van al wat leeft. In deze CBC Special gaan we het licht in onszelf eren en vieren, het licht dat er altijd is.

Gedragen door Spirit Cacao gaan we op een reis van beweging, verbinding en zelfontdekking. De cacao heeft Eline meegenomen van haar reis in Guatemala. Een reis door donker, licht en de CBC practice. Vanuit verbinding met Spirit Cacao gaan we doormiddel van een aantal CBC tools en de verbinding met onszelf en elkaar een heerlijke en magische dansavond tegemoet met een extra lange open en vrije dans.

Contact Beyond Contact (CBC) is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander!

Deze workshop is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Voor deze CBC Special Edition is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig. Voel je welkom als je zin hebt om te verbinden met je hart, elkaar en de dans, met en zonder CBC ervaring!

De workshop wordt gegeven door Eline Vrancken. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Eline heeft CBC level 1-4 gevolgd bij Unity Space en geeft ze met veel plezier CBC workshops. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

Locatie: Edanz, Groningen
Inloop 19:00, start 19:15
Eind 21:30

Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

* Bij annulering mag je zelf het kaartje doorverkopen aan iemand anders. Teruggave of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.

Donderdag 21 maart 2024 van 19:30 tot 21:30

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

Contact Beyond Contact is een dansimprovisatie- en heling methodiek.

Reviews

Romi Mol

CBC Special Edition: Cacao Celebration

Prettige setting, we konden een intentie zetten en meenemen in de oefeningen. Er was een mooie opbouw in contact maar wel ik vond het zelf intens en eng om direct de intentie te dansen voor de ogen van een ander. Ik had graag eerst een meditatie gedaan en wat lichaamsoefeningen om me meer belichaamd en veilig te voelen. Wel hele fijne cacao gekocht die ze met liefde had gekocht in Guatemala. Dankjewel!

Lees meer

Tim

Contact Beyond Contact Introductie - Nijmegen

Mijn derde keer en zeker niet de laatste. Wat een fijne groep en verbonden dans weer. Het is elke keer weer een volledig nieuwe en heerlijke ervaring. Dankjewel Eline!

Lees meer

Nathan Rajac

Contact Beyond Contact 4-luik 'Verbinding' Groningen

Met frustratie binnen gekomen en voldaan, in levensvreugde en dankbaarheid na 2.5u uur samen zijn, bewegen, delen en spelen huiswaarts gekeerd. Magisch. Aanrader.

Lees meer

CBC Special Edition: Cacao Celebration

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zaterdag, 25 mei. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl