Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Full Moon Ceremony Cacao & Sound Healing

Dinsdag 08 november 2022 van 20:00 tot 23:00

Buurserstraat 214, 7544 RG Enschede, Nederland

Over dit evenement

De energie van de volle maan is 3 dagen voor en de 3 dagen na de volle maan te voelen. Emoties zijn op deze dagen sterker en veel mensen slapen deze dagen onrustiger en er kan van alles naar boven komen. Om deze energie goed te benutten bieden Liquid Light SH en Reiki Touch volle maan ceremonies aan!
Doordat je emoties vergroot worden bieden we je de kans om helder te gaan voelen wat goed voor je is en wat je niet meer dient. Waar je kracht uit haalt of wat je juist energie kost. De volle maan biedt je de kracht om het los te laten.
Bij deze prachtige volle maan ceremonie combineren we de krachten van de maan met de Magie van de Cacao, Kristallen Klankschalen, Tibetaanse Klankschalen & Plant Music, waardoor jouw frequentie wordt verhoogt.

Deze prachtige tools, medicijnen en instrumenten helpen je om met gemak los te laten, opnieuw af te stemmen en te verbinden met jezelf. Ze voeren zachtjes weg wat niet langer dient voor een diepe interne reis. Als we dieper in onszelf vallen, worden de emoties eenvoudig door de klanken gedragen en ontspannen we dieper & dieper. Ga met me mee voor een zachtaardige hart verruimende 3 uur durende onderdompeling in de kracht van reizen met ceremoniële cacao en helende frequenties tijdens deze volle maan?

“Ik geloof dat een van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van verbinding met zichzelf is. Ik nodig je uit om Moeder Cacao te ontmoeten en weer contact met jezelf te maken.”~Marys

Cacao werd oorspronkelijk gebruikt door de oude Maya’s om tussen de werelden te reizen en de sluier over het bewustzijn op te heffen. Mijn Cacao is doordrenkt met spirit en nodigt je uit op een reis naar binnen om je hart te openen & te herinneren wie je echt bent.

De Maya’s noemden Cacao ‘the water that runs through your heart’. Rauwe Cacao is de meest complexe superfood uit de natuur en bevat de hoogste concentratie antioxidanten (flavonoïde), van alle voedingsmiddelen. Het bevat Serotonine en Tryptofaan welke gevoelens van geluk en vrede teweegbrengt en waardoor angst en stress vermindert. Ook bevat Cacao de stof Phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Het brengt gevoelens van extase en euforie teweeg. Daarnaast helpt PEA ons focussen en concentreren, en staat het erom bekend dat het (zenuw/spier) pijn dempend en verlagend werkt, Anandamide zorgt voor het ‘bliss’ gevoel, het gevoel gelukzaligheid en euforie. Verder bevat Cacao vele mineralen, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine C.

Bij een Sound Bath word je als het ware ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbind zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, waardoor het kalmeert tot een staat van diepe bewuste rust waar het immuunsysteem kan regenereren en gedijen.

De hersengolven gaan langzamer werken, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we het diepst verbonden met ons innerlijke zelf, gedachten en gevoelens. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu.

Wil jij jouw ervaring verdiepen met een microdosering? Lees er hier meer over! https://www.liquidlightsh.com/cacaomicrodosering

Sound Healing is zo effectief, omdat het zowel onze emotionele- , fysieke- en onze energetische lichamen beïnvloedt.

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor de ceremonie o.a 14 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, chimes, Oer Drum, Chakapa & Plant Music bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Wesley komt de ceremonie versterken met; Tibetaanse klankschalen, Shutri box, Kirtan, Oer Drum en energetische werk.

Hello wij zijn Wesley & Marys : ) https://www.liquidlightsh.com/about-us

Positieve uitwerkingen van dit event;

• Activeert hogere staten van bewustzijn
• Ontgrendelt geblokkeerde emoties
• Verlicht angst en stress
• Induceert volledige ontspanning
• Bevordert diepe meditatie
• Verhoogt een heldere geest
• Verbetert het concentratievermogen
• Verlicht slapeloosheid
• Verlaagt depressie
• Normaliseert de bloeddruk
• Verlicht lichamelijke pijn
• Laat emotioneel trauma los
• Voel je lichter in je lichaam
• Geeft magnesium levels een boost
• Opent je hart en vergroot je zelfliefde
• Geeft een gelukzalig gevoel
• Inzichten ontvangen
• Connect with your true authentic self
• Loslaten wat je niet meer dient
• Stil staan bij de mooie zegeningen in je leven.


Ben jij benieuwd hoe anderen dit hebben ervaren? Lees hier meer https://www.liquidlightsh.com/cacao-ceremonie-ervaringen

Helende geluidstrillingen begeleiden je om los te laten, opnieuw af te stemmen en te verankeren wie je bent & Ceremoniële Cacao wil je terug in harmonie brengen om de volheid van wie je bent te voeden.
• Blijf uit de buurt van cafeïne op de dag van het event
• Nuttig een lichte maaltijd voor 17 uur, zodat de cacao goed kan worden opgenomen
• Neem een flesje water mee
• Draag comfortabele kleding
• Breng comfortabele dekens of kussens mee en yoga matje mee
• Neem een oogmasker mee als u dat wilt
• Neem een notitieblok en pen mee voor het geval u eventuele inzichten die tijdens het event ontvangt wilt noteren

Belangrijk!! Het wordt niet aanbevolen om met ceremoniële doses cacao te werken als u antidepressiva gebruikt, SSRI medicatie gebruikt of als u een ernstige hartaandoening heeft. Geef dit ten alle tijde aan. Er is de mogelijkheid om aanwezig te zijn zonder Cacao te drinken of een aangepaste dosering te krijgen. Lees hier meer over cacao https://www.liquidlightsh.com/cacaoceremonie

Na het event is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen : ) Natuurlijk mag je ook in alle rust heerlijk naar huis gaan.

Volle Maan ceremonie
Dinsdagavond 8 november
Inloop vanaf 19:30 start om 20:00 t/m 23:00 uur
Investering in jezelf
Regular ticket €75,- per persoon
Support ticket €85,- per persoon
Waar: Buurserstraat 214 in Enschede

Let op! Meld je tijdig aan om je plekje te reserveren, want ze gaan snel namelijk.
Reserveer direct je plekje door je aan te melden via liquidlightsh@gmail.com of stuur persoonlijk berichtje.
Het wordt zeer gewaardeerd als je het event deelt met je lieve vrienden.
We kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten en deze bijzondere magische volle maan te eren : )

Liefs
Wesley & Marys.

Dinsdag 08 november 2022 van 20:00 tot 23:00

Buurserstraat 214, 7544 RG Enschede, Nederland

Over de organisatie

✨🌿🌱🐸🐉🌳❤️🍄🫶🏼🌚🌝🌟✨

In samenwerking met

Full Moon Ceremony Cacao & Sound Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Zondag, 02 jun. om 13:00
Cacao ceremonie en LEAP special (Lifeforce Energy Awakening Process)
Qinergy
Cacao ceremonie Kundalini Energiewerk
Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl