Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One Tribe Herfst Gathering 2024: Loslaten in Samenzijn

Vrijdag 29 november 2024 om 16:00 tot maandag 02 december 2024 om 10:00

De Eiken Stek, Vijfsprongweg 9-11, 6733 JH Wekerom, Netherlands

Over dit evenement

Wil je aan het einde van de herfst met 45 a 50 andere mooie zielen samenkomen, voor 3 prachtige dagen vol verbinding, workshops en co-creatie? We komen samen van 29 november t/m 1 december 2024 in groepsaccommodatie De Eiken Stek, aan de rand van een mooi bos.

3 DAGEN, 3 NACHTEN
We bieden op zaterdag en zondag twee volledige dagprogramma’s, met op zondagavond na het diner de eindceremonie. Deelnemers kunnen vervolgens kiezen of ze zondagavond huiswaarts keren, of tot maandagochtend blijven.

ONE TRIBE
One Tribe is een community voor bewust in het leven staande mensen. Onze gatherings kenmerken zich door een mix van spiritualiteit, verbinding, diepgang en speelsheid. One Tribe staat voor eenheid, gemeenschapsvorming, broederschap, kracht, harmonie, vrijheid, creativiteit, authenticiteit en leven vanuit het hart. Op de lange termijn willen we meer permanente vormen van community-leven scheppen.

LEEFTIJD
Minimaal 75% van onze deelnemers is tussen de 18 en 45 jaar. Iedereen die aansluiting voelt, is welkom. Kinderen en huisdieren kunnen tijdens deze gathering helaas niet deelnemen.

AANMELDEN
Je kunt jezelf aanmelden via dit inschrijfformulier: https://tinyurl.com/HerfstGatheringOneTribe.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met tikkie-link. De inschrijving is compleet nadat je deze tikkie betaald hebt.

TICKETS (INCLUSIEF ETEN)
De ticketprijzen zijn inclusief een VOLLEDIG MAALTIJDPAKKET, ter waarde van 45 euro (ontbijt, lunch, diner). Het is mogelijk om tickets zonder ontbijt te kopen. Deze zijn 8 euro goedkoper. De ticketprijs is hetzelfde voor mensen die zondagavond vertrekken als voor mensen die maandagochtend vertrekken.

★ EARLY BIRD (t/m 30 september - mogelijk om in 2 termijnen te betalen): 250 euro
★ MIDDLE BIRD (1 oktober t/m 14 november): 265 euro
★ LATE BIRD (15 november t/m 28 november): 280 euro
★ VRIJWILLIGER: 150 euro

AANGEPAST TICKET
Stuur ons een bericht voor specifieke ticketwensen. Bijvoorbeeld wanneer je 2 dagen wilt deelnemen (zaterdag-zondag), of wanneer je niet alle lunches en diners wilt mee-eten.

EARLY BIRD IN 2 TERMIJNEN
Voor mensen met weinig financiële reserves bieden we de mogelijkheid om een early bird ticket in 2 termijnen van 50% te betalen. 1e termijn bij aankoop van het ticket. 2e termijn uiterlijk 14 november.

1 UUR CO-CREATIE PER PERSOON
We vragen iedere deelnemer op een van de dagen 1 uur vrijwilligerswerk te doen. Dit kan van alles zijn (zoals schoonmaak, groentes snijden, thee zetten of helpen met voorbereiding van de workshopzaal). Dit co-creatie uurtje geldt niet voor vrijwilligers (die sowieso al 3 uur per dag werken).

Mocht je het co-creatie uurtje niet kunnen vanwege gezondheidsredenen, dan kun je dit aangeven in het inschrijfformulier. Mocht je liever überhaupt geen co-creatie uurtje willen bijdragen, dan betaal je 10 euro extra op jouw ticket.

VRIJWILLIGERS (+ EHBO)
Voor de gathering zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers (ongeveer 3 uur inzet per dag). Een deel van hen zijn kookvrijwilligers (hulp bij lunch en/of diner). Een ander deel zijn allround vrijwilligers die we inzetten voor afwas, thee zetten, ontbijt klaar zetten en wc's schoonmaken. Ook vragen we om vrijdagochtend en -middag te helpen met de opbouw en maandagochtend met het opruimen.

Verder zoeken we enkele personen met EHBO kennis en vaardigheid. Uiteraard krijg je als vrijwilliger een flinke korting (150 euro incl eten). Wil je vrijwilliger zijn, stuur ons dan een bericht. We kijken dan - in afstemming met jou - of het kloppend voor ons voelt.

SLAAPKAMERS + SLAAPZAAL
Er zijn 5 twee-persoons slaapkamers en 9 drie-persoons slaapkamers beschikbaar. Verdeeld over twee gebouwen (de Pinkenstal en de Koeienstal). Daarnaast is er een slaapzaal, waarin 5 tot 7 mensen kunnen slapen. Ook zijn er enkele plekken voor campers en busjes. Veel slaapkamers bevatten stapelbedden, maar deze zetten we in als enkel bed, dus 1 persoon per stapelbed.

In het inschrijfformulier kun je jouw voorkeur voor accommodatie aangeven. We vergeven de twee-persoons slaapkamers aan de crew en deelnemers die vanwege gezondheidsredenen (fysiek of mentaal) extra behoefte aan privacy hebben. Verder verdelen we de slaapkamers op basis van geslacht en persoonlijke voorkeur.

ETEN
Op vrijdagavond hebben we een potluck-diner. Op zaterdag en zondag koken onze koks heerlijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner. De maaltijden zijn grotendeels macrobiotisch, veganistisch en biologisch.

We kunnen tot op bepaalde hoogte rekening houden met voedselintoleranties, in de zin dat we er dan voor zorgen dat je een deel van de gerechten wel kunt eten. We koken glutenvrij (alleen het brood bevat gluten, maar we bieden hiervoor glutenvrije alternatieven). Voor voedselallergieën (waarbij zelfs sporen al een heftige reactie kunnen uitlokken) kunnen wij niet cateren.

Je mag zelf eten meenemen. Mocht je een speciaal dieet volgen vanwege gezondheidsredenen of allergieën, dan mag je hiervoor een van de keukens gebruiken.

KUN JE TOCH NIET KOMEN?
Als je een ticket hebt gekocht, maar toch niet kunt komen, mag je jouw ticket (met korting) aanbieden in ons Facebook event. We vragen degene die jouw ticket koopt om het inschrijfformulier in te vullen. We geven in principe geen refunds (soms alleen in uitzonderlijke situaties).

WORKSHOPS
Onze Herfst Gathering is deels co-creatief, wat betekent dat het programma gedeeltelijk al is ingevuld, maar dat er tevens enkele OPEN WORKSHOPBLOKKEN zijn, waarin deelnemers zelf workshops kunnen aanbieden, welke tijdens de dagceremonies aangekondigd worden. Er is 1 grote indoor workshopzaal, en daarnaast een kleinere ruimte, zodat er twee workshops gelijktijdig kunnen plaatsvinden. Onze gathering is een plek waar nieuwe workshopgevers hun eerste stap mogen zetten. Wel bewaken we de kwaliteit en veiligheid van de workshops.

Het merendeel van het programma zal voor het einde van de early bird periode (30 september) bekend zijn.

VOORBEELDEN VAN WORKSHOPS UIT HET VERLEDEN:
Hatha yoga, Qigong, Innerlijk kind meditatie, Ademwerk, Acroyoga, Intimiteit met het leven, Flirten met het leven, Authentic Relating, Intuitive Play, Knuffelworkshop, Intuïtief masseren, Tantric dance, Balfolk Dance, Haka, Cacao-ceremonie, Reiki kundalini healing, Soundhealing, Tarot reading, Mannen en/of Vrouwen cirkel, Familie Opstellingen, Manifestatie workshop.

PROGRAMMA

VRIJDAG
10:30 – 11:30: Aankomst vrijwilligers
11:30 – 12:30: Opbouw met vrijwilligers deel 1
12:30 – 13:00: Lunch vrijwilligers
13:00 – 15:30: Opbouw met vrijwilligers deel 2

14:30 – 15:30: Aankomst deelnemers
16:00 – 17:45: Openingsceremonie

18:00 – 19:00: Potluck diner
20:15 – 22:15: Mantra-Cirkel (facilitators volgen nog)
22:15 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

ZATERDAG
07:45 – 08:30: Yoga / Meditatie / Qigong
08:30 – 09:00: Ontbijt
09:45 – 11:00: Dagceremonie
11:30 – 12:30: Open Workshopblok

12:45 – 13:30: Lunch
13:45 – 15:00: Open Workshopblok
16:15 – 18:00: Open Workshopblok

18:15 – 19:00: Diner
19:30 – 20:15: Open Stage
20:30 – 22:30: Ecstatic Dance (DJ volgt nog)
22:30 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

ZONDAG
07:45 – 08:30: Yoga / Meditatie / Qigong
08:30 – 09:00: Ontbijt
09:45 – 10:45: Ochtendceremonie
11:15 – 12:15: Open Workshopblok

12:30 – 13:15: Lunch
13:30 – 14:45: Open Workshopblok
16:00 – 17:45: Open Workshopblok

18:00 – 18:45: Diner
19:00 – 20:00: Eindceremonie
21:00 – 22:15: Avondprogramma als toegift (nog nader in te vullen)
22:30 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

MAANDAG
07:30 – 08:00: Ontbijt
08:00 – 10:00: Opruimen met de overblijvers

VEILIGHEID
Tijdens de gathering scheppen de organisatie, de ceremonieleiders en het Lichtteam samen een ‘veilig veld’. Zo zorgen we ervoor dat deelnemers zich veilig en gedragen kunnen voelen en dat ze processen van heling en transformatie kunnen doorgaan. We moedigen deelnemers aan om zowel grenzen als verlangens naar anderen te uiten en om kwetsbaar en authentiek te zijn. We leggen de nadruk op de liefde voor jezelf en vanuit jouw innerlijke kern de verbinding met anderen aangaan.

FYSIEKE AANRAKING
Workshops met fysieke aanraking (zoals een Knuffelworkshop en Intuitive Play), zijn gericht op heling. Er kan seksuele energie in jezelf ontstaan. Dit is levensenergie die er mag zijn, maar we handelen er niet naar richting de ander. We nodigen je uit om de seksuele energie in jezelf te voelen en te integreren, zonder deze op een ander te projecteren. Mocht je aanraking spannend vinden, weet dan sowieso dat je altijd zelf bepaalt met wie je een oefening doet en waar jouw grenzen liggen.

NATURAL HIGH
We vragen om geen alcohol, cannabis, psychedelica en andere drugs mee te nemen of te consumeren. Roken (tabak) mag alleen buiten het gebouw / terrein. Cacao en koffie zijn toegestaan.

LICHTTEAM
Als deelnemer kun je bij de leden van het Lichtteam terecht wanneer je behoefte hebt aan steun. Verder zullen Lichtteam-leden als spaceholder aanwezig zijn bij bepaalde workshops.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De gathering vindt plaats in De Eiken Stek, een voormalige boerderij die is omgebouwd tot groepsaccommodatie: www.deeikenstek.nl. De Eiken Stek ligt letterlijk maar 20 meter van een mooi bos, inclusief duingebied: De Wekeromse Zandverstuiving. Dit bos grenst aan de Veluwe.

Bij de Eiken Stek kun je gratis parkeren. Kom je met OV, dan bieden we een Carpool-dienst aan, vanuit treinstations Ede-Wageningen, Lunteren of Barneveld-Zuid. Ook is er een carpool-document om te kijken of je met andere deelnemers kunt samen rijden vanuit diverse locaties in het land: https://tinyurl.com/CarpoolHerfstGathering2024.

VRAGEN
Vragen zijn welkom via hipsy of email: onetribenl@gmail.com.

Onze Community pagina : https://www.facebook.com/groups/onetribenl
Instagram: https://www.instagram.com/one_tribe_nl

Warme groeten van ons Kernteam!

Vrijdag 29 november 2024 om 16:00 tot maandag 02 december 2024 om 10:00

De Eiken Stek, Vijfsprongweg 9-11, 6733 JH Wekerom, Netherlands

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Authenticiteit, Diepgang, Speelsheid, Spiritualiteit, Verbinding.”

One Tribe (voorheen Co-Creatieve Zielen) is een niet-commerciele community die gatherings organiseert. Voor bewust in het leven staande mensen.

ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Reviews

Anoniem

One Tribe Verbindingsdag: Aanraking vanuit het Hart

Super fijne veilige sfeer en heerlijk speels en ook echt verdiepend… heel erg mooie dag gehad

Lees meer

Julie Pardoel

Community Dag 8 juni One Tribe & De Basis

Het was heel fijn om met iedereen samen te komen en te verbinden. Leuke workshops!

Lees meer

Frank Oppedijk

Workshopdag The Gift: Sharing, Connection & Embodiment

Miguel en Lianne leidden deze fijne en inspirerende middag. Als spaceholders zorgden ze ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelde. We hebben gehuild, gelachen, gedanst en geknuffeld. En heb weer veel nieuwe, lieve mensen ontmoet. Aanrader!

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
One Tribe Herfst Gathering 2024: Loslaten in Samenzijn

Meer evenementen van ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Zaterdag, 14 sep. om 10:30
Community Dag One Tribe & De Basis Arnhem
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Aanraking Spirituele ontwikkeling Water ceremonie
Zaterdag, 05 okt. om 11:00
One Tribe Verbindingsdag Utrecht: Aanraking vanuit het Hart
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Aanraking Dansen in verbinding Knuffelworkshops

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 30 aug. om 13:00
Burning Love 2025
Avalon Schoorl
Festivals Conscious Dance Dans Performance
Zondag, 22 dec. om 13:30
Yule Midwinter Festival
Kasteel de Schans
Festivals Equinox/Zonnewende Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl