Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One Tribe Verbindingsdag Utrecht: Aanraking vanuit het Hart

Zaterdag 05 oktober 2024 van 11:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Op zaterdag 5 oktober organiseren we vanuit de One Tribe community een prachtige en diepgaande dag met meerdere workshops rondom verbinding, dans en aanraking, een playground / open space en een dansavond (voor deelnemers die voor de avond willen blijven).

PROGRAMMA

10:30 - 11:00: Aankomst deelnemers
11:00 - 11:45: Openingsceremonie
12:00 - 13:00: Intuitive Play (Vincent Greeven)
13:00 - 14:00: Lunch (zelf meenemen)

14:00 - 15:00: Connective Dance (Miquel Buckinx)
15:00 - 15:30: Pauze
15:30 - 16:45: Knuffelworkshop (Miquel Buckinx)
16:45 - 17:45: Playground / Open Space
17:45 - 18:00: Eindcirkel

18:15 - 19:15: Potluck Diner
19:30 - 22:00: Dansavond (dj volgt nog) & Chill-out

AANMELDEN
De Verbindingsdag is op donatiebasis. We houden de prijs graag laag, maar betalen voor deze locatie wel huur. Daarom willen we deelnemers vragen om minimaal 10 euro per persoon te doneren. Doneren kan contant ter plekke of via een tikkie-link vooraf of achteraf. Aanmelden voor de verbindingsdag kan via de ticket-verkoop (0 euro) hier op hipsy of via email: onetribenl@gmail.com.

LOCATIE
★ De Verbindingsdag vindt plaats op de Kanaalweg 84A, in Utrecht.
★ De locatie ligt 1 km van Utrecht centraal station. Bij de locatie kun je gratis parkeren.

PRAKTISCH
★ We richten ons primair op de leeftijdsgroep 18 – 45 jaar.
★ Ben je wat ouder en voel je je nog verbonden met deze leeftijdsgroep, dan ben je ook welkom. Gelieve bij wat groter leeftijdsverschil (50+) even een bericht aan ons te sturen, om te kijken of het kloppend voelt.
★ Er is ruimte voor 40 deelnemers.

LUNCH EN POTLUCK DINER
★ Neem zelf jouw eigen lunch mee. Wij zorgen voor thee.
★ Voor de mensen die voor de dansavond willen blijven, houden we een potluck diner. Hierbij vragen we iedere deelnemer om een veganistisch of vegetarisch gerecht mee te nemen, om te delen met de groep.
★ Op de locatie is het volgende aanwezig: koelkast, waterkoker, fornuis, borden en bestek. Gelieve een pan voor het opwarmen van een gerecht zelf mee te nemen.

LATER AANKOMEN
Uiteraard willen we het liefst dat deelnemers voor de openingsceremonie arriveren en de hele dag meedoen. Maar we begrijpen dat dit gezien het vroege tijdstip lastig kan zijn voor mensen die van verder weg moeten reizen. We bieden derhalve de mogelijkheid om uiterlijk tijdens de lunch te arriveren.

INTUITIVE PLAY
Bij de Intuitive Play workshop van Vincent gaan we op enkele matjes in tweetallen of kleine groepjes met elkaar spelen. Een beetje zoals stoeien vroeger, maar dan met een ander bewustzijn. Bij Intuitive Play gaat het om intuïtieve expressie van impulsen, waarin je jezelf vrij en authentiek mag uitdrukken. De uitnodiging is om met aandacht te zijn bij wat zich ontvouwt.

CONNECTIVE DANCE
Tijdens de Connective Dance van Miquel gaan we heerlijk dansen, af en toe even op onszelf, maar vooral in verbinding en afstemming met elkaar. We leren zowel om te leiden als volgen in de dans met een ander, en om te mogen vertrouwen op de veiligheid en draagkracht die anderen ons bieden. De Connective Dance kan zowel diepgaand als speels zijn.

KNUFFELWORKSHOP
Tijdens de Knuffelworkshop leidt Miquel ons langs diverse oefeningen met fysieke aanraking. Deze oefeningen laten deelnemers de helende werking van aanraking ervaren, maar helpen ook om te kunnen groeien in het verbinden met anderen, en via de ander dichter bij jouw eigen hart te komen. Kernwoorden zijn: vertraging, verzachting en aanwezig zijn met wat er geraakt wordt in het moment.

DANSAVOND
Na het potluck diner volgt een dansavond. Deelnemers mogen zelf kiezen of ze na de eindcirkel vertrekken of nog blijven voor de dansavond. Wij zorgen voor een dj met toffe dansmuziek (ecstatic dance stijl). Ook scheppen we een chill-out space en een knuffelhoek.

VEILIGHEID
Tijdens deze verbindingsdag, en de workshops die aangeboden worden, scheppen we samen een veilige ruimte. Waar nodig, zullen we hiervoor spaceholders inzetten. We moedigen deelnemers aan om zowel grenzen als verlangens naar anderen te uiten en om kwetsbaar en authentiek te durven zijn. We leggen de nadruk op de liefde voor jezelf en vanuit jouw innerlijke kern de verbinding met anderen aangaan.

AANRAKING
De workshops zullen allemaal oefeningen met fysieke aanraking bevatten. Ook kan er in de playground aan het eind en tijdens de dansavond een ‘knuffelhoek’ ontstaan, waar mensen die dit fijn vinden, met elkaar kunnen knuffelen.

Mocht je fysieke aanraking spannend vinden, weet dan sowieso dat je altijd zelf bepaalt met wie je een oefening doet en waar jouw grenzen liggen. Bij aanraking kan seksuele energie in jezelf ontstaan. Dit is levensenergie die er mag zijn, maar we handelen er niet naar richting de ander. We nodigen je uit om de seksuele energie in jezelf te voelen en te integreren, zonder deze op een ander te projecteren.

MAN / VROUW BALANS
We bewaken een goede balans tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Dit betekent overigens niet dat alle oefeningen man-vrouw zijn. Oefeningen kunnen ook man-man of vrouw-vrouw zijn. Maar voor de harmonie van de groep als geheel vinden we bij dit type verbindingsdag de balans belangrijk.

ONE TRIBE
One Tribe is een landelijke community voor bewust in het leven staande mensen. Wij organiseren niet-commerciële gatherings en workshopdagen. Onze gatherings kenmerken zich door een mix van spiritualiteit, verbinding, diepgang en speelsheid. One Tribe staat voor eenheid, gemeenschapsvorming, authenticiteit en leven vanuit het hart.

HIER VIND JE ONE TRIBE
https://www.facebook.com/groups/onetribenl
https://www.instagram.com/one_tribe_nl

Voor vragen: onetribenl@gmail.com

Zaterdag 05 oktober 2024 van 11:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Authenticiteit, Diepgang, Speelsheid, Spiritualiteit, Verbinding.”

One Tribe (voorheen Co-Creatieve Zielen) is een niet-commerciele community die gatherings organiseert. Voor bewust in het leven staande mensen.

ONE TRIBE: samenkomen met open hart

In samenwerking met

Helende Aanraking

Reviews

Anoniem

One Tribe Verbindingsdag: Aanraking vanuit het Hart

Super fijne veilige sfeer en heerlijk speels en ook echt verdiepend… heel erg mooie dag gehad

Lees meer

Julie Pardoel

Community Dag 8 juni One Tribe & De Basis

Het was heel fijn om met iedereen samen te komen en te verbinden. Leuke workshops!

Lees meer

Frank Oppedijk

Workshopdag The Gift: Sharing, Connection & Embodiment

Miguel en Lianne leidden deze fijne en inspirerende middag. Als spaceholders zorgden ze ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelde. We hebben gehuild, gelachen, gedanst en geknuffeld. En heb weer veel nieuwe, lieve mensen ontmoet. Aanrader!

Lees meer

1. Kies je tickets
Ticket 1 persoon

Dit is een gratis ticket voor de One Tribe Verbindingsdag op 5 oktober in Utrecht. De dag is op donatiebasis, waarbij we ter plekke, vooraf of achteraf een donatie vragen van minimaal 10 euro (of je meer wilt doneren, mag je zelf kiezen).

Gratis
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
One Tribe Verbindingsdag Utrecht: Aanraking vanuit het Hart

Meer evenementen van ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Zaterdag, 14 sep. om 10:30
Community Dag One Tribe & De Basis Arnhem
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Aanraking Spirituele ontwikkeling Water ceremonie
Vrijdag, 29 nov. om 16:00
One Tribe Herfst Gathering 2024: Loslaten in Samenzijn
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Festivals Meerdaagse retraites

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 19:30
Ecstatic Dance Arnhem | The Church Journey- DJ Kareem Raihani
Ecstatic Dance Arnhem
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansen in verbinding
Zaterdag, 21 sep. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ THE O'BERLIE
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Zondag, 15 sep. om 13:30
Tantric Dance Temple 15 sept 2024
Love2Relate - Flow2Move
Tantric Dance Dansen in verbinding Aanraking
Zaterdag, 26 okt. om 14:45
Freedive: Juice Bar XL!
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl