Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stilte Ochtend met yin yoga

Zaterdag 31 augustus 2024 van 9:00 tot 12:00

De Weelde Natuur, Molenpolderse Zeedijk 6, 3161 EN Rhoon, Nederland

Over dit evenement

Stilte. Het is een luxe worden. Rust evenzo.

Nog nooit was er zoveel ruis op de radar. We worden overspoeld met externe prikkels, beeldschermen, impulsen, advertenties, elektrosmog en ga zo maar door. Dit alles zorgt ervoor dat het steeds moeilijker wordt om rust in ons systeem te vinden. Velen van ons zijn ontaard. Zeker wanneer je in een grote stad woont, ligt het op de loer.

Het is juist daarom van groot belang om zo nu en dan je stille midden weer te vinden. Je stiltepunt. Het punt waar ‘is’. Waar de gedachten trager binnenkomen en moeiteloos oplossen, waar je lichaam in harmonie is met zijn omgeving en kan ontspannen.

Het is, als je het mij vraagt, van wezenlijk belang.

Daarom organiseer ik deze ochtend. Omdat het nodig is. En omdat het heerlijk is.

Het Stilte Ochtend programma:

9.00 Ontvangst, kennismaking, ruimte voor vragen
9.30 Stilte meditatie
10.00 Dans/beweging
10.15 Eye gazing
10.30 Yin yoga in stilte
11.30 Thee ceremonie in stilte
11.45 Ruimte om te delen en vragen te stellen
12.00 Afsluiting van de ochtend

Het is wonderbaarlijk om te zien wat er ontstaat in de moeiteloze stroom van de stilte. De stilte is ontvankelijk en open. Het is de ruimte waar nieuwe ideeën ontstaan en oude ideeën afdrijven. Het is de ruimte waar we kunnen verbinden met onszelf en de wereld om ons heen. Stilte is de plek die we kennen voordat we met onze primal brul ter wereld kwamen. Stilte versterkt onze zintuigen, het maakt ons helder. En tegelijkertijd kan de stilte soms confronterend zijn omdat we onszelf ontmoeten op een plek die wellicht onbekend is.

Wanneer de stilte altijd wordt opgevuld met het spreken, muziek, bezig zijn in het hoofd, bezig zijn in de externe wereld, dan is er weinig stilte. Weinig ruimte om te verbinden vanuit het hart en om het leven door je heen te laten stromen.

Je bent echt van harte welkom! Ik kijk ernaar uit. Ik hoop jij ook!


---------------------------------------------------

De locatie is goed te bereiken met de auto, ongeveer 30 minuten vanaf Rotterdam. Met het OV is de locatie ook te bereiken. Je bent dan ongeveer een uur onderweg vanaf Rotterdam (inclusief 30 minuten lopen). Op de afbeelding zie je de locatie, met uitzicht op de weilanden. Ik ben zelf opgegroeid in dit dorp!

---------------------------------------------------
- Over Jeanine -

Mijn naam is Jeanine en ik heb in de afgelopen jaren honderden mensen mogen begeleiden met yoga, meditatie, ademwerk, energiewerk, trauma releases, workshops, sound journeys en cacao ceremonies. Mijn werk is mijn passie. Ik ben ervan overtuigd dat wij zelf ons eigen medicijn zijn en dat we onszelf kunnen genezen. Hiervoor is het nodig dat ons zenuwstelsel, lichaam en geest ontvankelijk zijn en dat is ook waar ik voor sta. Eerst de basis, dan de rest. Yoga gaat veel verder dan de beoefening van houdingen of het letten op de adem. Ik bied ruimte om jou te laten ervaren wat gevoeld wil worden. Ik begeleid je in het zichtbaar maken van het voorheen onzichtbare.

Ikzelf woon, net als jij wellicht, in een drukke stad waar veel gebeurt. En ik ben, net als jij wellicht, gevoelig voor de invloeden van buitenaf. Daarom scherm ik mij regelmatig af. Om weer tot mezelf te komen, op te laden en weer in mijn centrum te komen. Ik zie dat als essentieel onderdeel van mijn gezondheid.

Veel liefs,
Jeanine

Zaterdag 31 augustus 2024 van 9:00 tot 12:00

De Weelde Natuur, Molenpolderse Zeedijk 6, 3161 EN Rhoon, Nederland

Over de organisatie

“If there were no mud, there would be no lotus flower. ”

House of Happiness is een online én real life community waar je welkom bent voor o.a. yoga, breathwork en lichaamsgerichte trajecten.

Reviews

Anoniem

Stilte Ochtend met yin yoga

Wat een prachtige ochtend was dit… op een van de mooiste locaties die ik ooit heb meegemaakt. Uitzicht op een groot rustgevend weiland, met enkel de vogels en de wind op de achtergrond. En wederom een mooie (emotionele) en dit keer volledig stille sessie - ik kon me geen betere start van de dag (week, maand) bedenken. Bedankt lieve Jeanine ❤️

Lees meer

Beau

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige middag in een geweldige fijne veilige ruimte. Jeanine nam me mee in een reis van inspiratie, intuïtie en ontspanning. De combinatie van verbinden met elkaar, de tijd en ruimte voor jezelf, de cacoa, de yoga en de live muziek maakte het een fijne ervaring. Ik heb me ontspannen, gehoord en geliefd gevoeld.

Lees meer

Anoniem

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige en magische dag ✨ Jeanine weet heel goed een fijne, rustgevende en vertrouwde sfeer te creëren. De hele ceremonie was nog mooier dan ik verwacht had. En ik moet toegeven dat ik het bedrag persoonlijk best hoog vond - maar tijdens en na het event besefte ik dat ik dit een onbetaalbare ervaring vind, dus elk geldbedrag waard is! 🌸

Lees meer

Stilte Ochtend met yin yoga

Meer evenementen van House of Happiness

Vrijdag, 20 sep. om 20:00
Passion & Poetry
House of Happiness
Schrijven Vrije Dans Sharing Circle
Donderdag, 26 sep. om 19:00
Yin Yoga en Ademwerk
Breathing with Kim
Ademwerk Trauma Release Yoga
Zondag, 13 okt. om 10:00
Kleine ademcirkel
House of Happiness
Adem Ademwerk Ademcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 18 sep. om 19:15
Play Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht
Play Utrecht
Massage Healing Meditatie
Zondag, 29 sep. om 18:45
Tantraworkshop (kennismaking) voor jonge mensen tot 49 jaar
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Zondag, 29 sep. om 10:30
Tantradag met cacaoceremonie & mantra zingen met Dana Devi
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Zondag, 08 sep. om 07:00
Mindful Morning Retreat
Mindful Become O8
Yoga Meditatie 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl