Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)

Monday 05 August 2024 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Met de Dance with life 4 - Luik gaan we met een vaste groep 4 weken op maandag avond verder verdiepen in dans, bewustwording en verbinden vanuit het hart, waardoor je levensenergie meer gaat stromen!

Het wordt een mooie mix van oefeningen waarin ik ecstatic tantric dance, combineer met mindfulness, adem/energie werk, communicatie, authentic relating & tantra.

Het zijn mooie verdiepende bewustzijnsavonden om via dans en contact oefeningen te openen, vrijer en krachtiger te worden. Je wordt gevoeliger in het aanvoelen & uitspreken wat er in jou leeft, verdiept de communicatie in contact met de ander, ervaart meer ontspanning in contact met de ander, vergroot je persoonlijk leiderschap, wat direct zijn weerslag heeft ook op je dagelijks leven.

Tevens is dit een mooie kennismaking voor de Dance with Life - Intensive jaartraining die 8 september start.

Wil je ook?

* Beter leren voelen - zakken uit je hoofd in je lichaam met dans als belangrijkste expressievorm.

* Jezelf verder ontwikkelen in het leiding geven & volgen / overgave.

* Meer balans tussen je innerlijke mannelijke (doe) & vrouwelijke (zijn) energie

* Speelser en vrijer worden in contact met anderen en uitspreken wat er in jou leeft

* Meer bewustwording op patronen die je weerhouden om volop in je kracht te gaan staan & voluit te leven

* Beter leren voelen wat er leeft aan emoties / gedachten / triggers die in het moment en in contact met jezelf en de ander ontstaan

* Oefenen en gespiegeld te worden, waar je je nog inhoudt je authentieke zelf te zijn in contact met de ander. In de dans wordt alles zichtbaar.

* Loslaten om alles te bevatten, overgave aan het leven en wat in t moment wil ontstaan

De opbouw zal elke avond weer anders zijn waarbij we steeds verder verdiepen in onszelf, in contact met ander, in de in bewustwording. We bekrachtigen onszelf steeds meer in het leiden en het volgen. Wat je vervolgens weer mee kunt nemen in je dagelijks leven.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze 4 Luik zijn :

* Veiligheid, in jezelf en met de ander
* Leiding geven en volgen/overgave
* technieken & mindset
* Mannelijke /vrouwelijke energie
* De dans en kracht van de polariteiten
* In een mooie groep gaan we verdiepen
met veel ruimte voor feedback, delen,
adem, bewustwording & persoonlijke
begeleiding

Data / tijden / locatie : 19.15 - 22.15 uur
Ma 5 aug
Ma 12 aug
Ma 19 aug
Ma 26 aug

Awananda, kanaalweg 84a, Utrecht (gratis parkeren)

De dans met de polariteiten, Tantric Dance, is een toegankelijke speelse, uitdagende manier om bewustwording & dans te combineren. Net als bij kizomba, tango, salsa, Zouk leidt de een en volgt de ander. Alleen bij deze dans zijn er geen pasjes nodig & beweeg je met wat er in het moment wil ontstaan. De volger is geblinddoekt of danst met de ogen dicht. Dat vraagt overgave, vertrouwen, in je eigen kracht staan en durven

Een dans van de polariteiten, een spel van leiding nemen (mannelijke energie) en aan de andere kant in overgave zijn (vrouwelijke energie) om de levensenergie nog meer te laten stromen!

We leren door de verbinding en het contact om te dansen met alles wat er is: emoties, gedachten, triggers, grenzen, geraaktheid.

Je bewustzijn verruimt hierdoor. De dans is als een meditatie en helpt je je eigen patronen te doorzien in je relatie met jezelf en de ander. Het zijn spiegels die je uitnodigen bewust te worden van dat waar je in het dagelijks leven aan voorbij gaat. Het is de dans met het leven, de reis van binnen naar buiten. Om voluit je levensenergie te voelen stromen.

De dans werkt bevrijdend & helpt je om je volledig potentieel tot bloei te laten komen en meer in je authentieke kracht te gaan staan.

Interesse? Koop je ticket via hipsy.
Je kunt alleen komen of samen.

Heb je vragen stuur een app, pb of mail. En dan hebben we even contact!

Spreekt de training je aan en kun je deze keer niet. Ik verzorg regelmatig workshops en trainingen. Combinatie van delen, mindfulness, dans, bewustwording, tantric dance, communicatie, leiderschap, lichaamswerk & systemisch werk

Dance with Life 🕺🏼💃
11 aug : Special + live piano
8 sept: vrijblijvende kennismaking jaartraining met thema embodied leiderschap
22 sept: jaartraining met besloten groep
13 okt : Dance + Connect ervaren dansers (op uitnodiging)

Dance your feminine Power 💃💃. vrouwencirkel - workshop, retraite.

7 Juli : Lorelei festival
11 aug : dans + cacao ceremony
13-16 sept: Retreat yourself Vlieland :
kom in je vrouwelijke kracht
13 okt : dans + opstellen vrouwenlijn
17 nov : dans + polariteiten

Margreeth:
'ik ben zelf vrijer, speelser geworden / omarm mijn sensualiteit & vind het heerlijk om mijn creativiteit aan te boren in de dans. Het leert me om krachtig te staan & uit te spreken wat ik wil en als ik in iets geraakt wordt. Meer aanwezig te zijn in mijn lichaam, mijn embodied leiderschap te vergroten en ik voel mijn levensenergie veel meer door mij heen stromen'.

Welkom ❤️

✅ Meenemen
* draag kleding waar je fijn in kunt bewegen
* een open hart en blik
* we dansen op blote voeten

🏡 locatie: Utrecht
* Awananda, kanaalweg 84a, Utrecht

💰 ticket 4 - Luik
€ 165 Early bird & Budget ticket voor studenten / mensen met laag inkomen)
€ 180 Normal Bird
€ 200 Late Bird & support ticket
€ 330 Duo ticket (neem partner, vriend, vriendin mee)

☆ Programma
19.00 - inloop & ontvangst
19.15 - workshop
22.15 - afronding

De speciale Dance with life 4-Luik wordt gegeven door Margreeth van Tilburg

levensgenieter, ondernemer, moeder, coach en fotograaf met een passie voor communicatie, bewustwording, tantra, dansen en reizen.

Vanaf het eerste moment dat Margreeth in aanraking kwam met Tantric Dance voelde ze een yesss !!! ✨🔥 Dansen, verbinding & bewustwording gecombineerd!

Wat is dit magisch & bijzonder / elke keer weer. Margreeth danst wekelijks en verzorgt regelmatig workshops & trainingen. Ook alleen voor vrouwen. Ze geeft de jaartraining Dance with life - intensive & Dance your Feminine Power training. Ze heeft de teacher opleiding afgerond bij Art of Loving. Daarnaast danst ze al jaren Kizomba, ecstatic dance, contact improvisatie en 5 ritmes. En sinds kort ook Zouk.

Al vanaf jonge leeftijd danst ze en is ze veel bezig met persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Diverse opleidingen gedaan op dit gebied, waaronder mindfulness trainer, reiki, verbindende (non/violent) communicatie, zen/vipassana meditatie, verbonden ademhaling, lichaamswerk, systemisch werk & tao van familie opstellingen (IVSW, Veld van waarheid) , tantra (CvT, Wild tantra)

Ze woont in Utrecht met haar 3 kinderen. Op Vlieland heeft ze een eigen stilteplek voor bewustwording, mindfulness, yoga / dansen aan zee, retraites.

Margreeth:
“Tantra en dans helpen mij mijn levensenergie nog meer te laten stromen en mijn speelse, sensuele en passionele kant te omarmen. Ik vind het zo mooi hoe je in verbinding met jezelf en de ander, in het leiden en volgen zo mooi spiegels krijgt in bewustzijn. Op emoties wat leeft er in jou, op grenzen, op andere triggers wat geraakt wordt.
Het dansen met mannelijke en vrouwelijke polariteit is zo verreikend en brengt mij zo in mijn kracht met een stromende levensenergie.

Gewoon zijn, met aandacht zijn, meebewegen op de energie die in verbinding en in het moment ontstaat”
Dans met het leven - dans met wat is!

Het geeft mij veel energie om mensen op ontspannen manier te laten stralen en in hun kracht te zetten.

Meer over mijzelf is te vinden op

@margreethvantilburg
Dansmethetleven.nl

Tot snel, tot dan(s) 💃💞🕺🏼

Margreeth van Tilburg
0615-048546
Hipsy.nl/dancewithlife

===

Reviews van de vorige keer

Dance with life - 4 luik
“Marjolein”

Margreeth zet een setting neer die warm en safe voelt, waarin je makkelijk jezelf kunt zijn, ook als dit betekent dat er bijvoorbeeld iets heftigs naar boven komt. Tussen de tantric dances door veel ruimte voor (doorvoelen), reflectie, delen, verbinden. En op het moment dat er duidelijk ongemak wordt ervaren in een dans, komt er begeleiding, om meteen uit te diepen wat daar nou gebeurt. Heel fijn. Naast ook de lol, vreugde en speelsheid, die vanzelf naar boven komt in de vrije en open sfeer. En Margreeth: ik waardeer enorm hoe je het programma afstemt op wat er leeft in de groep. Echt geweldig en inspirerend.

Review Wiebe - dance with life 4 Luik.

Wat een heerlijk 4-luik was dit! 4 prachtige avonden met een vaste groep mensen, heerlijk samen dansen, open en in verbinding. Leuk om elkaar zo wat beter te leren kennen en een sterkere verbinding te maken met elkaar, waardoor we samen nog meer kunnen groeien en echt kunnen verdiepen. Onder de warme en zachte leiding van Margreeth, die een hele fijne sfeer neerzet, hebben we een mooie reis gemaakt samen. Erg voor herhaling vatbaar. Dank je Margreeth, voor deze prachtige 4 Luik

Review Sanne

Wat een heerlijke avond! Margreeth begeleidt de workshop met aandacht, plezier en aanwezigheid. De workshops (ik heb er nu meerdere gevolgd) zijn altijd goed opgebouwd, waarin veel ruimte is voor landen, veiligheid, individuele behoeften, connectie en speelsheid. Alles is welkom en dat voel je ook echt. Ontzettend fijn!Monday 05 August 2024 van 19:00 tot 22:00

Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“💃🕺🏼 Dance with what is ”

Vergroot je bewustzijn met dans, verbinding, meditatie, adem, lichaamswerk, communicatie, authentic relating en je levensenergie gaat stromen!

Dance with Life | Dansmethetleven.nl

Reviews

Laura

Dance with life - Intensive jaartraining - introductie

Het was weer een heerlijke avond, met een gevarieerde groep mensen. Mooie oefeningen, ervaringen en veel verbinding. Patronen uit het 'echte leven' komen in de dans ook (soms confronterend ;-) naar voren. Ik voel me door deze dansen steeds vrijer en zelfverzekerder en durf meer te exploreren en te voelen wat ik wel en niet wil. Super fijn!

Lees meer

Erik

Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)

Mooie ervaring om in afstemming met anderen tot jezelf te komen. Aanrader!

Lees meer

Tina Kuijper-Hummelen

Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)

Wat een verrijking van mijn innerlijk leven. Ik was al verkocht na één keer dansen. Ik weet nu voor het eerst wat èchte overgave betekent. Puur door d3 dans.

Lees meer

1. Choose your tickets
Early bird / student -low budget ticket

4 avonden

€ 165,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Regular Ticket Almost sold out

4 avonden

€ 180,80
Including € 0,80 service fee
Late Bird / support ticket

4 avonden

€ 200,80
Including € 0,80 service fee
Duo ticket / kom je samen krijg je korting

4 avonden

€ 330,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)

Meer evenementen van Dance with Life | Dansmethetleven.nl

Sunday, 11 Aug. om 14:00
Dive into your Feminine Power (cacao ceremony + dance)
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Vrouwen workshops Cacao ceremonie Tantric Dance
Sunday, 11 Aug. om 19:00
Tantric Dance met live 🎹 Piano - Dance the polarities
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Live muziek Dansen in verbinding
Sunday, 08 Sep. om 15:00
Dance with Life - Intensive jaartraining
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Persoonlijk Leiderschap Authentic Relating
Sunday, 08 Sep. om 15:00
Dance with life - Intensive - introductie jaartraining (vrijblijvend)
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Persoonlijk Leiderschap Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Friday, 09 Aug. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Wednesday, 07 Aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Friday, 19 Jul. om 09:00
Be the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl