Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantracursus voor stellen

Wednesday 09 October 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

TANTRACURSUS VOOR STELLEN

Vier avonden tantra met je geliefde. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie – voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander. We nemen jullie mee in verschillende aspecten van tantra die bijzonder interessant kunnen zijn voor jou als onderdeel van een stel.

Samen met een vaste groep gaan we 4 weken lang het onderzoek aan naar jezelf in contact met de ander. Wat gebeurt er in al die subtiele lagen wanneer je met je geliefde bent? Welke energie kan er gaan stromen tussen jullie, en wat gebeurt er wanneer het stagneert? Wat is er te ontdekken als je de verbinding aangaat vanuit diepe verbinding met je eigen lijf? Als je alles van je huidige ervaring verwelkomt, hoe kan jullie samenzijn er dan uitzien?

Als stel tantra induiken kan je tot grote hoogtes brengen en kan tegelijkertijd een hoop sh*t boven brengen. Alles is welkom in deze cursus: plezier, verdriet, bliss, worstelingen… Het hebben van een relatie is een leerzame beoefening op zich. :-)

In deze serie van vier lessen werken we met:
* Manieren om op een bewuste manier in contact met elkaar te zijn
* Oefeningen om verlangens te voelen, te uiten en te ownen
* Tantrische partnermeditaties
* Patronen die je misschien hebt opgebouwd
* Oefeningen om mee te nemen in het vrijen

Je zult zowel oefeningen op jezelf doen en met je partner. Soms kom je ook anderen tegen in de oefeningen, maar de intiemere oefeningen zul je altijd met je partner doen.
Jullie krijgen tussen de lessen door nog huiswerk toegestuurd. Niet verplicht, maar wel leuk om de materie ook in de tussentijd actief te houden.

Deze cursus staat open voor koppels van allerlei geslachten en seksuele oriëntaties. Voor mensen die al jaren een stel zijn, of als je elkaar nog maar net kent en dit als mooie basis wilt gebruiken voor jullie beginnende contact. Je kan ook meedoen als gelegenheidsstel (bv als goede vrienden) – misschien is het dan wel goed om je te realiseren dat de cursus wel gericht is op interacties in een liefdesrelatie.

Je hebt geen ervaring nodig met Tantra. Mag wel. We hebben respect voor ieders tempo en grenzen. Tijdens deze reeks doen we geen expliciete seksuele handelingen. Als er oefeningen zijn waarbij je iets uit zou kunnen doen, zoals bijv. massage, is de keuze altijd aan jezelf hoeveel je uit doet.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

Door: Laura Eggens en Bart-Jan Dokter

Data en tijden:
In deze serie komen we vier woensdagavonden bij elkaar: op 9, 16, 23 en 30 oktober.

- Inloop om 19.00 uur
(Fijn als je om 19.15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; vanaf 19.30 uur zit er niemand meer bij de deur om je binnen te laten, dus later aansluiten is niet mogelijk)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
(Kan een beetje uitlopen)
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!)
Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

Tickets:
De serie van vier lessen inclusief huiswerk wordt aangeboden voor €280,- per stel. Je kunt een kaartje kopen via Hipsy.
De cursus is alleen zijn geheel te volgen. Er is beperkt plek, voor maximaal 12 stellen.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over Bart-Jan en Laura:

Bart-Jan bewandelt meer dan 10 jaar met enthousiasme het Tantra-pad. ‘Wat ik zo fijn vind aan Tantra is dat het je een breed scala aan ingangswegen biedt om onderzoek te plegen naar hoe en waarom je beweegt. Het meer en meer bewust worden van mezelf in alle facetten heeft er toe geleid dat ik een veel vrijer en rijker mens ben geworden. Minder leven vanuit angst, meer staan voor wie ik ben, meer zien hoe groots en wonderlijk het leven is.’ In zijn dagelijks leven is hij begeleider van tantra- en massage-workshops, masseur en hoofdman van Stichting PLAY! www.playcommunity.nl

Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play en de School voor Verwondering), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Ze tekent en schrijft en maakt boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan. Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

Over de School voor Verwondering:
Dit evenement is onderdeel van de nieuw opgerichte opleidingstak van Play, de School voor Verwondering. Bij de School voor Verwondering kun je terecht voor cursussen en retraites in tantra en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer achtergrond, ga naar www.deschoolvoorverwondering.nl

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Algemene voorwaarden & annuleringsbeleid:
https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden

Communicatie binnen PLAY: https://drive.google.com/file/d/1iH20eEW4AhhW3PcLNuX4ZCvkFpUREO77/view

Word ook lid van onze WhatsApp Community voor leuke initiatieven buiten de workshops!
https://chat.whatsapp.com/GlzNYqBxS3a1AiJhSnIgo9

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Wednesday 09 October 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.

In samenwerking met

Reviews

Marjolijn Rijzig

Play Utrecht: Basiscursus Tantra

Een prachtige hartverwarmende ervaring. Voor het eerst kennis gemaakt met tantra en ben tot de conclusie dat dit als lesmateriaal op basisscholen mag worden gegeven. Het is zo'n mooie basis om vanuit te leven, wat eigenlijk langzaam wordt afgeleerd naarmate we volwassen worden. (Vind ik). Ik heb veel mooie levenslessen gekregen en een vrijbrief in jezelf toestaan om jezelf te mogen zijn, want eigenlijk is iedereen hetzelfde. Het maakt alles zoveel simpeler. De wereld zou er mooier uitzien als we onszelf weer toestaan om alles te voelen, net als toen je kind was, dat het oké is. Wat de training betreft; er werd een relaxte fijne sfeer gecreëerd; er was vertrouwen, er was informatie, er was actie, er was ontspanning.. kortom; een complete ervaring waarbij ik veel heb geleerd en wat smaakt naar meer.

Lees meer

Willemijn

Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite

Heerlijk, veilig en een ervaring die in elke cel van mijn lichaam is doorgedrongen. Ik ben zo blij dat ik hier ben geweest. Zo’n fijn team, lieve mensen. Een vol maar niet overdonderend programma, ruimte om bij te komen in het bos. En heel lekker eten.

Lees meer

Jessica

Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)

Ik kwam, ik zag, ik vond. Een warm bad. Door de zachte energie van Bart Jan. Door de fijne groep mensen. Wat ik bijzonder vond is dat ik zoveel warmte, zoveel compassie kan voelen voor iemand die ik niet ken. Verbinding. Waar kom je voor? Die vraag werd mij gesteld toen de cursus begon. - Ik kom voor vertraging, verzachten en verbinding. Ik kwam. Ik zag. Ik vond.

Lees meer

1. Choose your tickets
Stellencursus ticket

Voor twee personen

€ 300,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Wachtlijstticket

Meld je aan voor de wachtlijst, dan krijg je bericht als er een afmelding is!

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Tantracursus voor stellen

Meer evenementen van De School voor Verwondering

Wednesday, 11 Sep. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
De School voor Verwondering
Tantra Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Thursday, 12 Sep. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra 12-9, 19-9, 26-9,3-10
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Thursday, 26 Sep. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Friday, 04 Oct. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Gronding
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 16 Jul. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Friday, 18 Oct. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Thursday, 08 Aug. om 18:30
Temple of Alchemy (Experienced Edition) | Diemen, Amsterdam
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl