Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Familieopstellingen

Saturday 29 June 2024 van 10:00 tot 13:30

Brasserie De Waegh Monnickendam, Middendam 5-7, 1141 BC Monnickendam, Nederland

Over dit evenement

Wat is een familieopstelling?

(Familie)systemen omringen ons voortdurend en beïnvloeden ons op een onbewust niveau. Iedereen maakt deel uit van systemen, maar weinig mensen zijn zich bewust van de impact van deze systemen op gedrag, emoties en relaties. Bepaalde patronen en dynamieken worden generatie op generatie doorgegeven totdat iemand zich ervan bewust wordt. Met systemisch werk maken we patronen, dynamieken en verstrikkingen zichtbaar in de ruimte.

Bij een familieopstelling kiest de opsteller intuïtief deelnemers uit de groep en plaatst hen zonder voorafgaande informatie in de ruimte. Dit vormt de opstelling waarbij elke representant een specifieke persoon of element vertegenwoordigt. De representanten beginnen te voelen en ervaren, zonder voorkennis over de situatie. Opmerkelijk is dat zij vaak de gevoelens en relaties van de personen die zij representeren, intuïtief oppikken. De opstelling onthult verborgen dynamieken en onderliggende patronen binnen het systeem. Het kan diepe inzichten opleveren.

Het doel van deze dag is niet alleen om je de praktische kant van familieopstellingen te laten ervaren, maar ook om je begrip van systemisch werk bij te brengen. Je zal niet alleen naar huis gaan met de ervaring, maar ook met een verruimd systemisch bewustzijn dat je kunt toepassen en herkennen in jouw dagelijkse omgeving. Door middel van de praktische oefeningen en natuurlijk familieopstellingen, ga je de kracht van deze aanpak echt beleven.

Vraaginbrenger of representant

Bij deze workshop heb je de mogelijkheid om deel te nemen als vraaginbrenger of representant. Als vraaginbrenger staat jouw hulpvraag centraal, terwijl je als representant gekozen kunt worden om een rol te vertegenwoordigen in de opstelling van de vraaginbrenger.

Ook deelnemen als representant is zeer waardevol. Je vervult niet alleen een rol in de familieopstelling van een vraaginbrenger, maar wordt altijd gekozen voor een rol die ook iets weerspiegelt van jouw eigen situatie. Het komt vaak voor dat er tijdens een familieopstelling ook voor jou als representant iets wordt getransformeerd.

Als je nieuw bent in de wereld van familieopstellingen, is de rol van representant een waardevolle eerste stap. Het geeft je de kans om de essentie van een familieopstelling te ervaren en vertrouwd te raken met de setting.

voorbeelden hulpvragen:

Heb je het gevoel lasten te dragen die niet bij jou horen?
Heb je onverklaarbare emotionele of lichamelijke klachten?
Loop je steeds in dezelfde relatiepatronen vast?
Neem je veel verantwoordelijkheid over van andere mensen?
of andere vragen zijn natuurlijk van harte welkom!

Laat deze workshop een inspirerende stap zijn op jouw reis naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Bij de workshop zijn dranken en snackje inbegrepen. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Bij deze Training wordt gewerkt met kleine groepen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen en iedereen de nodige aandacht te kunnen geven.

graag tot dan! Voor vragen mag je altijd Appen!

Warme groet,

Steff Runderkamp
IANLP trainer & (lichaamsgericht) Coach
+31 630498899

Saturday 29 June 2024 van 10:00 tot 13:30

Brasserie De Waegh Monnickendam, Middendam 5-7, 1141 BC Monnickendam, Nederland

Over de organisatie

“Leef of word geleefd”

Conscious events focused on self-development and awareness. Are you ready for REAL transformation?

Reviews

Anoniem

Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Heel bijzonder hoe je door middel van ademhaling je lichaam zo diep kunt activeren. Prachtige ervaring! Mijn man was vooraf vrij sceptisch maar is helemaal om dank jullie wel

Lees meer

Liz Runderkamp

Meditatie & verbonden ademcirkel

Wat een indrukwekkende ervaring was dit! We begonnen met de meditatie, ik voelde een kleine spanning voor de sessie begon, maar tijdens de meditatie verdween dit volledig. Daarna de verbonden ademcirkel, waarbij je snel door je mond ademt en in een diepere staat van zijn komt. Er staat harde muziek aan waardoor je de rest van de groep niet kunt horen. Tijdens de ademcirkel ben ik ongeveer 10 emoties doorgegaan en heb ik dingen op kunnen verwerken en verschillende inzichten gekregen. Na de sessie voelde ik me als herboren, met een dieper begrip van mezelf en nieuwe tools om mijn emotionele welzijn te cultiveren. Een must try voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande reis naar innerlijke rust en verbondenheid! Ik kom zeker nog een keer!!

Lees meer

Cindy Kes

KINGSNIGHT SPECIAL Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Dit moet je een keer gedaan hebben! Ongelooflijk wat je eigen ademhaling kan doen. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring! Na drie 1 op 1 sessies bij Ellen, waar ik al veel had losgelaten, kon ik nu door de energie van de groep zoveel meer loslaten. Ontzettend fijn en liefdevol. Met een fijne groep mensen en hele goede en liefdevolle begeleiding van Ellen en Steff. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Lees meer

Workshop Familieopstellingen

Meer evenementen van Steff Runderkamp

Sunday, 28 Jul. om 14:00
Breathwork & Kundalini Activation Session
Steff Runderkamp
Kundalini activatie Ademwerk Energiewerk
Friday, 30 Aug. om 19:30
PRE-KERMIS Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel
Steff Runderkamp
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk
Saturday, 31 Aug. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Familiesysteem Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 29 Aug. om 11:00
Familieopstellingen dag 29 augustus Arnhem
Ruby en Pervin
Familieopstellingen Opstellingen Systemisch werk
Sunday, 25 Aug. om 10:00
Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit
Wim Vandenbergh
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Thursday, 19 Sep. om 10:00
Opleiding: Familieopstellingen en systemisch ondernemerschap
Veld van Waarheid
Familieopstellingen Ondernemen Persoonlijk Leiderschap
Saturday, 11 Jan. om 10:00
Vervolgreis: LEEF! jouw Wijsheid (6 maanden-traject)
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Vrouwen workshops Energiewerk Familieopstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl