Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Friday 14 June 2024 van 19:30 tot 22:00

B-Balanced Edam, Oosthuizerweg 13, 1135 GH Edam, Nederland

Over dit evenement

Behoefte aan een avondje voor jezelf? Een avondje uit het hoofd, in het lichaam? Dompel jezelf onder in een diepgaande ademervaring tijdens onze cacao, meditatie & ademcirkel onder begeleiding van Steff en Ellen.

Rauwe Cacao

Voorafgaand aan deze ademsessie drinken we cacao. Door het hoge gehalte aan magnesium, koper en ijzer in rauwe cacao zullen je bloedvaten verwijden voor een betere zuurstoftoevoer naar het lichaam en de hersenen. Hierdoor wordt je systeem meer geopend. De cacaodrank heeft daarnaast ook een reinigend effect op de lever en nieren en zorgt voor de aanmaak van neurotransmitters zoals serotonine. Dit wordt gevolgd door een warm, energiek en euforisch liefdevol effect op lichaam en geest.

Waarom werken met ademhaling?

Beschouw je lichaam als een levend archief van al je levenservaringen. In het alledaagse leven onderdrukken we vaak onbewust emoties en ervaringen door onze adem, wat resulteert in vastgezette spanningen in het lichaam.

De bewust verbonden adem biedt een sleutel om toegang te krijgen tot dit interne archief, tot jouw diepste binnenwereld. Door het adempatroon bewust te openen, start je een innerlijke reis waarbij je niet alleen denkt maar vooral voelt en ervaart. Het is een ontdekkingsreis naar binnen, een kans om te verkennen wat er in jouw archief verborgen ligt en dit te laten stromen in plaats van vast te houden.

De kracht van gezamenlijk ademen in een groep verdiept deze bewustzijnsstaat. In een ademsessie komt precies dat naar boven wat jij op dat moment kan verwerken. De innerlijke opruiming en doorstroming brengen je dichter bij jezelf, waarbij inzicht en inspiratie uit je diepste wezen kunnen voortkomen.

Elke ademsessie is uniek, en de ervaring varieert per persoon, variërend van emotionele release tot diepe spirituele belevingen en alles daartussenin. Tijdens het ademen werken wij met drukpunten en grepen die energetische blokkades opheffen en zorgen voor het verdiepen van de ademhaling. Hierdoor zal vastzittende energie(emotie) weer vrij kunnen stromen. Wij werken daarom ook met kleine groepen om iedereen te kunnen voorzien van individuele begeleiding.

Voor wie is een Ademcirkel?

Een ademcirkel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eerlijk zelfreflectieproces en diepgaand inzicht in wat hun lichaam te vertellen heeft. Het is bedoeld voor degenen die hun eigen patronen willen doorgronden en met compassie en liefde naar alle aspecten van zichzelf willen kijken en dit ook in hun leven willen belichamen.

De bewuste ademhaling leidt tot het loslaten van vastgehouden emoties en spanningen. Dit bevordert diepe emotionele verwerking en heling. Bovendien resulteert de diepere ademhaling en ontspanning in een gevoel van rust en kalmte, waardoor stress vermindert en spanning in lichaam en geest losgelaten wordt.

Steff & Ellen

Friday 14 June 2024 van 19:30 tot 22:00

B-Balanced Edam, Oosthuizerweg 13, 1135 GH Edam, Nederland

Over de organisatie

“Leef of word geleefd”

Conscious events focused on self-development and awareness. Are you ready for REAL transformation?

Reviews

Anoniem

Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Heel bijzonder hoe je door middel van ademhaling je lichaam zo diep kunt activeren. Prachtige ervaring! Mijn man was vooraf vrij sceptisch maar is helemaal om dank jullie wel

Lees meer

Liz Runderkamp

Meditatie & verbonden ademcirkel

Wat een indrukwekkende ervaring was dit! We begonnen met de meditatie, ik voelde een kleine spanning voor de sessie begon, maar tijdens de meditatie verdween dit volledig. Daarna de verbonden ademcirkel, waarbij je snel door je mond ademt en in een diepere staat van zijn komt. Er staat harde muziek aan waardoor je de rest van de groep niet kunt horen. Tijdens de ademcirkel ben ik ongeveer 10 emoties doorgegaan en heb ik dingen op kunnen verwerken en verschillende inzichten gekregen. Na de sessie voelde ik me als herboren, met een dieper begrip van mezelf en nieuwe tools om mijn emotionele welzijn te cultiveren. Een must try voor iedereen die op zoek is naar een diepgaande reis naar innerlijke rust en verbondenheid! Ik kom zeker nog een keer!!

Lees meer

Cindy Kes

KINGSNIGHT SPECIAL Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Dit moet je een keer gedaan hebben! Ongelooflijk wat je eigen ademhaling kan doen. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring! Na drie 1 op 1 sessies bij Ellen, waar ik al veel had losgelaten, kon ik nu door de energie van de groep zoveel meer loslaten. Ontzettend fijn en liefdevol. Met een fijne groep mensen en hele goede en liefdevolle begeleiding van Ellen en Steff. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Lees meer

Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Meer evenementen van Steff Runderkamp

Saturday, 29 Jun. om 10:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Systemisch werk
Friday, 12 Jul. om 19:30
Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel
Steff Runderkamp
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 16 Jun. om 13:00
Sound & Breath journey met cacao - Half day retreat
Sound2connect
Ademwerk Cacao ceremonie Soundhealing
Friday, 21 Jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Sunday, 23 Jun. om 19:30
Cacao ceremonie full moon special
Holistic viola
Cacao ceremonie Full Moon
Friday, 28 Jun. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Yarun Dee
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl