Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Nieuwe Ouders festival

Sunday 23 June 2024 van 10:00 tot 17:00

STEK, Veilingkade 9, 4815 HC Breda, Nederland

Over dit evenement

Het Nieuwe Ouders festival is een familiefestival is voor ouders met kinderen tot 12 jaar, maar ook voor zwangeren die tijdens deze bijzondere transitieperiode meer diepgang willen vinden in het hun zwangerschap en ouderschap. Voor de kinderen zijn er veel leuke spelletjes en activiteiten. Voor de ouders zijn er allerlei interessante workshops en lezingen gratis te volgen. Daarnaast is er een grote markt met kramen met onder andere duurzame, handgemaakte producten.

Het Nieuwe Ouders Festival op 23 juni 2024 in Breda is dé plek voor ouders, hun kinderen én zwangeren met hun partners. Een dag vol inspiratie, informatie en vermaak, zowel voor jou als (bijna) ouder als voor je kinderen.

Ga je met ons mee op avontuur? Op 23 juni 2024 wordt in Breda het Nieuwe Ouders Festival georganiseerd. Een dag die je nooit meer zult vergeten. Want op deze dag vieren we ons ouderschap en de zomer. Vier je met ons mee?

Kinderen worden ware speurneuzen, de gehele dag kunnen er spelletjes gedaan worden, wordt er geknutseld, geschminkt, er staat een springkussen en bij een volle kaart ligt er een ijsje klaar. Wat heeft het bloemenvrouwtje in haar mandje zitten?

De hele kleintjes kunnen mee op avontuur met Gebaar je mee? En er wordt voorgelezen. Wil je samen met je baby kennismaken met baby-yoga? Dat kan!

Is je kind al 6 jaar of ouder? Dan hebben we een workshop kledingpimpen voor je in petto.

Deze dag is voor het hele gezin. Voor de ouders hebben we veel interessante workshops en lezingen over het ouderschap en zwangerschap. Deze zijn de gehele dag gratis bij te wonen. Daarnaast kun je al je vragen stellen over (borst-)voeding aan een lactatiekundige.

Ben je zwanger of pas bevallen? En wil je lekker bewegen? Kom dan mee doen met een korte bootcamp. En je kunt volledig ontspannen tijdens een zwangerschapsmassage.

Zo’n dag is pas compleet als je lekker kunt struinen langs de vele kraampjes die we voor jou geselecteerd hebben. Laat je inspireren door workshops en lezingen die worden verzorgd door de professionals. Word betoverd door de muziek, dansende kinderen en geniet van al het lekkere voedzame eten.

Sunday 23 June 2024 van 10:00 tot 17:00

STEK, Veilingkade 9, 4815 HC Breda, Nederland

Over de organisatie

“Heb vertrouwen in jezelf, dat geeft je een krachtige start van het moederschap. ”

Wij organiseren events en een festival voor bewustwording in de zwangerschap en tijdens het (jonge) ouderschap

Nieuwe Ouders festival

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 10:00
Ouder-kind yoga door Mylene
MIKA Coffee & Yoga
Kinderyoga Ouder-kind Bewust Ouderschap
Friday, 26 Jul. om 17:00
Familieretraite - Peuter Editie
Kinderen van Moeder Aarde
Ouder-kind Bewust Ouderschap Meerdaagse retraites
Sunday, 28 Jul. om 18:00
Stranddansen - Vroeg in de avond
Dansklooster / Ecstatic Dance Alkmaar / Stranddansen
Vrije Dans Leven vieren Kids activiteit
Saturday, 24 Aug. om 09:30
Partnerworkshop Bevallen doe je Samen!
Baby Blueprint
Zwangerschap Verbinding Bewust Ouderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl