Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel & Lichaamswerk BRTT

Vrijdag 24 mei 2024 van 19:00 tot 22:30

Pomonaplein 49a, 2564 XS Den Haag, Netherlands

Over dit evenement

Joy Post & Kinga Sidor zullen je deze avond op zachte en professionele wijze begeleiden in een combinatie van lichaams- en ademwerk gericht op Trauma Release (werken met en ontladen van de spanning in de psoas).
De verschillende ademtechnieken gecombineerd met lichaamswerk zullen je helpen om even helemaal los te komen van je gedachten, jezelf de ruimte te geven en spanning los te laten. Je zal je vrijer voelen en met lichter gevoel naar huis gaan.

De avond bestaat uit twee onderdelen. We duiken eerst diep in de wijsheid van ons eigen lichaam. We passen Body Remember Trauma Therapie toe. Waarbij we de psoas spier op natuurlijke wijze oude opgeslagen spanning los laten trillen. Dit helpt je lichaam en geest op te ruimen van dat wat niet meer nodig is. Én het zorgt vaak voor diepe inzichten die je kunnen helpen om verder te komen. Zodat jij dit leven nog beter je mooie hart kan volgen.

Daarna duiken we nog dieper door het toe passen van ademwerk. Zoals o.a. de Verbonden Ademhaling: Verbonden Ademhaling, ook wel sjamanistische ademhaling, breathwork of transformational breathing genoemd. De namen zeggen het al, deze ademhaling heeft een groot effect op lichaam en geest. Bij de verbonden ademhaling laten we de pauze tussen de in- en de uit ademhaling achterwege. We verbinden de ademhaling aan elkaar. Dit geeft een fantastische energie boost door de extra hoeveelheid zuurstof die door het lichaam heen wordt gepompt. Hierdoor kom je even helemaal los van je gedachten en is je lichaam en geest in staat spanning en trauma’s op te ruimen. Je zult ervaren hoe het is om contact te maken met je onderbewuste en om echt jouw levensenergie, jouw natuurlijke levenskracht te voelen.

Deze vurige vrouwen zijn opgeleid om jou helemaal te laten zakken in de wijsheid van het lichaam. In een veilige omgeving waarin er volledige ruimte en aandacht is voor jou en jouw proces.



Vrijdag 24 mei 2024 van 19:00 tot 22:30

Pomonaplein 49a, 2564 XS Den Haag, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Happy Lungs, Happy Body, Happy Mind”

Elke maand bundelen Kinga Sidor en Joy Post hun krachten voor een transformerende Ademcirkel. Waarbij we lichaamswerk met ademwerk combineren.

Adem- en Lichaamswerk door Kinga & Joy

1. Kies je tickets
Workshop adem- en lichaamswerk

Workshop vrijdag 24 mei.

€ 69,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ademcirkel & Lichaamswerk BRTT

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 13:30
Lezing Dramadriehoek ~ Daniel Derweduwen
Vie Sage
Lezing Trauma Release
Zondag, 02 jun. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zaterdag, 01 jun. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk Ontspanning
Vrijdag, 07 jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl