Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

4 Pillars - inner dance of the polarities

Sunday 02 June 2024 van 10:30 tot 16:30

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

De Alchemie van de Vier Pijlers van Tantra

INNERLIJKE DANS VAN DE POLARITEITEN
In deze dagworkshop maak je kennis met een unieke methode van Vier Pijlers van Tantra, gecreëerd door House of Tantra in Polen. Het is een snelle weg naar de essentie van wie we ten diepste en ten volste zijn. Het is een krachtige lichaams- en ervaringsgerichte practice die een onmiddellijke, diepe ervaring geeft door de gelijktijdige verbinding van de mannelijke en vrouwelijke essentie in ons.
De vier pijlers van tantra geeft je het vermogen om gemakkelijk te schakelen tussen je actieve en passieve mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, wat tot diepe inzichten leidt en waarvan je de ervaringen meeneemt in je dagelijks leven.

In feite loopt de weg naar vrouwelijkheid via mannelijkheid, en naar mannelijkheid via vrouwelijkheid. Wil een vrouw haar seksuele en sensuele aard kunnen uiten, dan moet zij zich in de eerste plaats veilig voelen. Dit kan alleen worden verzekerd door de mannelijke essentie in haar, d.w.z. stabiliteit, innerlijke steun, moed en bewustzijn. En een man kan zichzelf niet ten volle uiten totdat hij een plaats vindt voor het vrouwelijke – vertrouwen, gevoeligheid en emotionaliteit, totdat hij de bron van de schepping in zichzelf vindt. Alleen dan krijgt zijn mannelijkheid brandstof en een soort vulling.
Het activeren van deze vier essenties bevrijdt ons van conditioneringen en beperkingen, waardoor we dichter bij een leven vol liefde en overvloed komen in harmonie en balans met onszelf en onze relaties.

Wat kunnen de Vier Pijlers van Tantra jou praktisch bieden?
• Bevrijding van conditioneringen en beperkingen.
• Je dichterbij een vervuld, overvloedig en liefdevol leven brengen.
• Het vermogen om vreugde, gemak, liefde, aanwezigheid en vrijheid in je leven te ervaren zal groter worden.
• Diepere en rijkere relaties en verbindingen.
• Stabiliteit in uitdagende of euforische situaties.
• Aanwezigheid in het hier en nu.
• Herkennen van je verlangens en bekwame middelen voor de vervulling ervan.
• Je innerlijke veiligheid voelen.
• Helderheid van inzicht en diep begrip van de wereld van de verschijnselen.
• Duidelijke levensrichting en doel.
• Gerichte focus op je prioriteiten, zonder afleiding.
• Effectiviteit en moed bij het ondernemen van acties en het verwezenlijken van projecten.
• Innerlijke vrede door het loslaten van angsten, gehechtheden, controle en vastklampen.
• Toegang tot een eindeloze energiebron, en de ervaring van meer vitaliteit, kracht en levenspassie.
• Het vermogen om dromen en verlangens effectief te manifesteren.
• Naast de directe ervaring ontvang je nieuwe zelf kennis, meer wijsheid en bewustzijn over je motivaties in het leven en inzicht in je beweegredenen en directe handelen.

Programma
Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken van onze mannelijke en vrouwelijke essentie en de verschillende krachten die werken tussen de vier polen. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen, activaties onder begeleiding van muziek en theoretische informatie.

Dagindeling
Inloop 10.15 – 10.30 uur
Ochtenddeel 10.30 – `13.00 uur: introductie in de 4 pillers en verschillende workshop vormen in de groep en individueel.
Lunch pauze 13.00 – 14.00 uur: vegetarische lunch en pauze.
Middagdeel 14.00 – 16.30 uur: de 4 pillers mandela workshop, activatie van de 4 polariteiten en integratie.

Voor wie
Het 4 Pillars systeem is voor een ieder die zich beweegt op het pad van persoonlijke groei en bewustzijn, om alle informatie die je van verschillende leraren en tradities en vanuit je eigen directe ervaringen hebt verkregen te integreren.

Ervaring van een deelnemer:
"Er is al veel tot mij gekomen in de laatste 2 jaar aan opleidingen en jaartrainingen. Maar nergens ben ik zo geraakt en tot inzichten gekomen als de indrukwekkende Tantrische workshop ‘Innerdance of the 4 polarities’. Deze bijzondere practice bracht zoveel innerlijke stukken bij mij omhoog! En nu nog helpt het me en kan ik in verschillende levenssituaties gemakkelijk kwaliteiten uit de vier polen bewust kiezen en inzetten en zo te shape shiften. Ik kijk uit naar de volgende workshop om mij er verder in te verdiepen".
Ingrid

Sunday 02 June 2024 van 10:30 tot 16:30

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Enjoy - Share - Celebrate Life!”

Centrum voor bewustzijn met retraites en evenementen in Nederland en Frankrijk op het gebied van Tantra, lichaamswerk en Persoonlijke groei

Reviews

Linda Van Ameijde

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Met een heel warm hart❤️ kijk ik terug op 1 juni bij Yvonne en Chandra in Amsterdam. Ik kan het nog voelen😊. Het was heel fijn, gezellig, warm, veilig, bijzonder en ook heel professioneel. Vooral de holotopic breathing heeft een grote en zeer positieve indruk op mij gemaakt. Zo geweldig om mijn lijf zo vol energie te ervaren✨️✨️✨️. Ik zou het iedereen die hiervoor open staat van 💕 aanbevelen...en ik kom mezelf ook graag weer laven aan dit bad van onvoorwaardelijke Liefde❤️✨️🤗. Harte groet, Linda

Lees meer

Pieter

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Wat een prachtige workshop! Chandra en Yvonne verstaan de kunst om een geborgen sfeer te creëren waarin we ons als deelnemers makkelijk konden openstellen. Hun begeleiding was helder en liefdevol en hielp me zondermeer om in zo’n korte tijd echt persoonlijke verbinding te voelen met de andere deelnemers. De workshop kende een mooie, organische opbouw. Ik denk dat ik daardoor in de afsluitende holotropic breathing sessie diepe lagen in mijzelf kon raken, en oud, verborgen verlangen naar boven kon brengen en doorvoelen. Helend!

Lees meer

Sylvia --caubergh

4 Pillars - inner dance of the polarities

Een mooie, inspirerende workshop die mij weer een stap dichter bij mijn gevoel brengt. De dagen er na heb ik mooie, nieuwe inzichten mogen ontvangen. Thanks Chandra en Benito hoe jullie samen deze dag hebben vorm gegeven :)

Lees meer

4 Pillars - inner dance of the polarities

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 08 Aug. om 18:30
Temple of Alchemy (Experienced Edition) | Diemen, Amsterdam
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Saturday, 03 Aug. om 10:00
Intensiteit & Verstilling: eendaagse tantra-soefi retreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Soefisme
Sunday, 08 Sep. om 14:45
Sensual Play Party: The way of the heart
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl