Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen

Woensdag 06 november 2024 om 19:15 tot woensdag 04 december 2024 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

BASISCURSUS TANTRA VOOR VROUWEN

Wil jij meer levendigheid ervaren? Ben jij op zoek naar hoe je echt verbinding maakt? Zou je minder in je hoofd willen zitten en meer van je lijf willen genieten?

Dan is deze reeks een mooie ingang naar een betere relatie met jezelf.

In vijf avonden onderzoeken we de relatie met ons lijf en onze seksualiteit aan de hand van verschillende thema’s. We doen dit met een vaste groep zodat we veilige bedding hebben om samen de diepte in te gaan.

Een avond bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, dans, meditaties en deelcirkels. Hiermee ontrafelen we onze overtuigingen en zetten we de poort open naar de boodschappen die ons lijf ons geeft. Je zult ontdekken dat het lijf zoveel meer weet dan het hoofd. Als je daarnaar leert te luisteren dan ga je je vrijer voelen. Vrijer in contact, en eigenlijk in alle facetten van het leven.

Sommige oefeningen doe je alleen, sommige samen. Uiteraard gaat alles in afstemming en hoef je niets te doen wat jij niet wilt.

In deze cursus:
- Activeren we met actieve meditaties uit de tantra ons lijf en de levensenergie waarmee we krachtig in het leven kunnen staan.
- Behandelen we tantrische theorie en waarom het zo fijn is het te integreren in je leven.
- Leer je verlangens voelen en verwoorden, herken je 'Nee's' en 'Hell yeah!'s’
- Beoefenen we communicatietechnieken die je helpen in detail je kunnen doorvoelen en te delen wat er in je omgaat.
- Doen we oefeningen rondom aanraking, massage en leer je energie in het lichaam voelen.
- Ontwikkel je meer zelfvertrouwen en laat je beperkende overtuigingen rondom je seksualiteit los.

Deze reeks is geschikt voor iedereen die zich vrouw voelt en benieuwd is naar tantra. Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. We werken in een veilige en gedragen setting in een groep. Als bijvoorbeeld een gemengde tantra-groep nog een stap te ver voelt, kan deze reeks met alleen vrouwen een hele mooie start zijn. Ook kan deze reeks een mooie aanvulling zijn als je al enige ervaring hebt met tantra.

Indien je weet of vermoedt dat traumatische ervaringen uit het verleden nog erg van invloed zijn binnen dit onderwerp, neem dan eerst even contact met een van ons op. Dan kijken we of deze reeks voor jou nu passend is.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

Door: Roos & Maryse
Voor: iedereen die zich vrouw voelt (20-39 jaar)

Data en tijden:
In deze serie komen we 5 avonden bij elkaar: op 6, 13, 20, 27 november en 4 december.

- Inloop om 19.15 uur
(Fijn als je vóór 19.30uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; na 19.30 uur is er niemand meer om de deur open te doen)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!)
Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

Tickets:
Deze cursus van 5 avonden wordt aangeboden voor €187,50. Je kunt een kaartje kopen via Hipsy. Annuleringsvoorwaarden vind je hier: https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden
De cursus is alleen zijn geheel te volgen. Er is beperkt plek, voor maximaal 19 personen.
Thee, water en wat lekkers is aanwezig. Fijn als je iets mee wilt nemen voor de potluck lunches!

Deze cursus wordt gehouden in het Nederlands.

Ben je benieuwd of deze workshopreeks wat voor je is en heb je een vraag hierover? Je kunt contact opnemen met Roos en Maryse via info@playcommunity.nl.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Reacties van vorige deelnemers:

‘Het samenzijn met zoveel unieke vrouwen vond ik heel bijzonder. Roos en Maryse hebben op een hele toegankelijke manier een veilige ruimte gecreëerd. Ik voelde dat er enorm veel liefde en respect voor elkaar door de ruimte ging. Veel van de oefeningen gaan over voelen wat je wel en niet wil en je behoeftes toestaan, dat is iets wat op zoveel aspecten van het leven een waardevolle skill is en waar ik graag nog verder in wil verdiepen. Ook de momenten dat Roos en Maryse met elkaar een oefening voordeden, doordat zij dit met volle aandacht deden was het ontzettend fijn om hiernaar te kijken. Ik kon merken dat ze allebei zo ontzettend zichzelf zijn en hun gezamenlijke dynamiek is heel sterk.’

‘Er werd een toegankelijk, open, een hele fijne veilige omgeving gecreëerd. Ik vond dat Roos en Maryse elkaar heel mooi aanvulden. Met zo”n thema als dit zijn de begeleiders super belangrijk en dat hebben ze echt heel goed neergezet in mijn ogen! Daardoor heb ik een hele fijne eerste ervaring met Tantra mogen hebben en daar ben ik dankbaar voor!’

‘Vooral doorgaan! Er staan veel vrouwen hierop te wachten 🙂’

‘Het was een hele mooie intro, zoals ook de bedoeling was. Maar tegelijkertijd ook supergoede marketing/sales, want we willen nu allemaal een vervolg!’

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over de facilitators:
Roos en Maryse hebben elkaar leren kennen in een tantra training waarin ze meteen samen de diepte indoken. Het vermogen om samen te reflecteren en te voelen was de basis voor een stevige vriendschap. Wat ze daarnaast typeert is enerzijds een aardse, nuchtere blik en anderzijds het lef om echt kwetsbaar te zijn. Daarnaast hebben ze altijd genoeg energie om een feest te maken.

Waar Roos impulsiever reageert, is Maryse wat meer beschouwend. Hierin vullen ze elkaar goed aan. Ze leren van elkaar en supporten elkaar om steeds te blijven groeien en zichtbaar te zijn in hun authenticiteit. Samen willen ze dit ook bieden aan anderen en vanuit deze ambitie organiseren ze evenementen.

Roos heeft een therapeutische achtergrond en begeleidt cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze groepen intuïtief begeleidt. In haar vrije tijd houdt ze van expressie zoals theater en dansen. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt.

Maryse haar missie is het empoweren van vrouwen. Ze werkt als holistisch bekkentherapeut en begeleidt vrouwen in het verbinden met hun lijf om daar meer veiligheid te voelen. Daarnaast heeft ze veel ervaring met tantra. Die ervaringen hebben haar doen ontwikkelen van een verlegen meisje naar een speelse en krachtige vrouw. Deze ontwikkeling gunt ze iedereen en is de drijfkracht voor het organiseren van dit soort events.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Over de School voor Verwondering:
Dit evenement is onderdeel van de nieuw opgerichte opleidingstak van Play, de School voor Verwondering. Bij de School voor Verwondering kun je terecht voor cursussen en retraites in tantra en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer achtergrondinfo, ga naar https://www.deschoolvoorverwondering.nl/

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Woensdag 06 november 2024 om 19:15 tot woensdag 04 december 2024 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

1. Kies je tickets
Ticket Basiscursus Tantra voor Vrouwen

€ 188,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Zaterdag, 22 jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Zondag, 12 mei. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl