Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoga Nidra & Micro (of mini) dosering

Zondag 02 juni 2024 van 15:00 tot 18:00

Yogaschool Noord, Nachtegaalstraat 157, 1021 EZ Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Uit je hoofd en naar je hart?

Wil jij je dagelijkse beslommeringen even achter je laten? De stress van je werk? De moeilijke tijd waar je nu in zit? Bij je diepere gevoel of intuïtie komen? Of gewoon even rusten en ontspannen zonder ‘aan’ te staan en zonder dat de stemmetjes in je hoofd het de hele tijd voor het zeggen hebben?
Yoga Nidra is een vorm van mediteren. We gaan dus geen oefeningen doen, jij ligt rustig op je mat en ik begeleid je met een meditatie in diepe ontspanning. De meditatie is zo opgebouwd dat we eerst het lichaam en daarna de mind helemaal tot rust brengen. Hierdoor kom je in een zeer diepe staat van ontspanning waarbij je nog wel volledig bewust en aanwezig bent, maar niet wordt afgeleid door fysieke ongemakken of de stemmetjes in je hoofd. Je komt hierdoor veel gemakkelijker bij je diepe gevoelens en intuïtie.

Tijdens onze drie uur durende sessie kan je er voor kiezen de Yoga Nidra te combineren met een micro of mini truffels. Microdosering houdt in dat je een zeer lage dosis van een psychedelische substantie neemt, meestal 10% van een normale dosis. Je ervaart dan geen klassieke trip, maar ervaart wel degelijk subtiele effecten zoals het gemakkelijker uit je hoofd en gemakkelijker bij je gevoel en intuïtie komen. Ook is het vaak gemakkelijker om je gevoelens en emoties te relativeren en poppen oplossingen voor sommige dingen opeens op. Soms zijn andere zintuigen wat actiever, waardoor bijvoorbeeld de muziek die ik draai heel mooi of rustgevend kan zijn. Als je kiest voor de mini dosering (meestal rond de 3 gram truffels) dan ga je al iets meer ‘op reis’. De inzichten kunnen wat dieper zijn en de ervaring overall wat intenser. Voor alles geldt: jij kiest!

Na de geleide Yoga Nidra meditatie zal ik muziek maken en draaien.

De combinatie van Yoga Nidra en Microdosering heeft mij zelf door moeilijke tijden geholpen zoals mijn scheiding. Tijdens de sessies had ik hele mooie inzichten en ervoer ik vooral rust en een heel diep vertrouwen in het leven. Het helpt mij nu om in balans te blijven met mijn werk, zorg voor gezin en alle andere beslommeringen. Omdat ik iedereen dit gun wil ik je graag kennis laten maken met deze prachtige combinatie en begeleid ik je daar graag in. Deze sessie gaat je door volledige ontspanning weer terug naar (zelf)vertrouwen brengen en geeft je een stevig fundament om verder te gaan.

Bij het boeken ontvang je alle details over deze sessie, zoals hoe je je het beste kan voorbereiden en wat je kan meenemen naar de sessie.

*micro of mini dosering is niet voor iedereen geschikt. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, last hebt van angststoornissen of een psychische stoornis of aanleg hebt voor psychoses, als je cardiovasculaire problemen hebt of medicatie gebruikt zoals antidepressiva (of St Janskruid gebruikt), Tramadol, lithium, antipsychotica of bij bloeddrukmedicatie wordt microdosering afgeraden. Overleg bij twijfel altijd met je behandelend arts.


Zondag 02 juni 2024 van 15:00 tot 18:00

Yogaschool Noord, Nachtegaalstraat 157, 1021 EZ Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Uit je hoofd en naar je hart”

Uit je hoofd en in je hart door middel van Yoga Nidra & Micro- of Minidosering sessies

1. Kies je tickets
Yoga Nidra & Micro (of mini) dosering

Yoga Nidra & MD 2 juni 15-18u Yogaschool Noord, Nachtegaalstraat 157

€ 43,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Yoga Nidra & Micro (of mini) dosering

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Dans & Stilte retraite in Samaya
Dansklooster / Ecstatic Dance Alkmaar / Stranddansen
Vrije Dans Meditatie Natuur
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Zondag, 26 mei. om 09:30
Workshop Psoas en stress inclusief thee en lekkers
Vita Yoga
Yoga Gezondheid Ontspanning
Vrijdag, 21 jun. om 18:00
NĀDA YOGA + MANTRA + KIRTAN WORKSHOP
Maximilian Bergauer
Kirtan Mantra zingen Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl