Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dag van Hergeboorte

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:30

Oude-Tonge, 3255 Oude-Tonge, Nederland

Over dit evenement

Wellicht herken je het gevoel terug te vallen in oude gedragingen. Dat je heftig reageert op bepaalde situaties en je overmand wordt door oude gevoelens die maken dat je in je schulp kruipt, of overmatig eet, slaapt of werkt. Vaak gaat dit samen met paniekaanvallen of een overweldigend gevoel. Dat kunnen symptomen van trauma zijn die wellicht te herleiden zijn naar de perinatale tijd.

Op de dag van Hergeboorte lopen we systematisch langs jouw geboortepad. In een veilige bedding en een kleine kring van maximaal 8 deelnemers maken we een reis naar binnen. Alle antwoorden die nodig zijn om te helen liggen namelijk in jezelf verborgen. Je zult versteld staan wanneer je op diepere lagen weer verbinding maakt met kind delen. Dit doen we vanuit een stevige basis. Op een zachte en begripvolle wijze leer je te aanschouwen, zonder te verdwijnen in wat er feitelijk in jouw leeft.

Wat kun je verwachten:
Na een deelrondje komen we aan in ons lijf via een gronding meditatie en yoga om lichamelijk te ankeren. We vervolgen de reis met geboorte-nidra om dieper te zakken in het onderbewuste. Hier worden imprints duidelijk. Herkenning en erkenning is de eerste stap voor heling. Daarom genieten we zoveel mogelijk in rust van een vegetarische lunch. Zodat je erbij kunt blijven, mee kunt zijn, wanneer je systemisch langs je geboorte lijn loopt. Een oefening waarin de perinatale imprints wellicht nog duidelijker zullen worden en je inzicht geven op gedragingen en patronen die daardoor zijn ontstaan. Met de verbonden adem is er de mogelijkheid om je te bevrijden van de emotionele lading die eraan kleeft. Zo ontstaat er ruimte voor integratie en om op cel niveau helende imprints in te brengen.

Een dag om te herrijzen, vanuit je kern te hernieuwen en geboorte te geven aan wie je wilt zijn. Terwijl de natuur is ontwaakt bloei ook jij weer op!
🧡

Investering €125 dit is inclusief intakegesprek, vegetarische lunch en nazorg. Bovendien kun je gebruik maken van de aanbieding wanneer je binnen 3weken een persoonlijke healing booked van 2uur met 10%korting.

Zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot 16:30

Oude-Tonge, 3255 Oude-Tonge, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Naast mijn werk als lichaamsgericht trauma therapeut organiseer ik vrouwencirkels en een jaartraject die een hartverbonden leven ondersteunen.

1. Kies je tickets
Dag van Hergeboorte

€ 125,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Dag van Hergeboorte

Meer evenementen van Verbonden leven

Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Dag van Hergeboorte
Verbonden leven
Adem Yoga Innerlijk Kind

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Zondag, 26 mei. om 09:30
Workshop Psoas en stress inclusief thee en lekkers
Vita Yoga
Yoga Gezondheid Ontspanning
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Songs of the Heart - One Day Yoga & Mantra Retreat
DoorYoga
Mantra zingen Yoga 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl