Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cirkel Van verlangen naar realiteit - Stap 2 Wijsheid

Vrijdag 14 februari 2025 van 14:30 tot 16:30

Stationsplein 99, 1703 WE Heerhugowaard, Nederland

Over dit evenement

Door middel van de levensboom ontdek je wat jouw diepste verlangen is en wat ervoor nodig is om dit te manifesteren binnen de realiteit van jouw leven. Vandaag is dat: Wijsheid - de dynamische kracht van creatie.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid en verlossing. Ook is de levensboom een symbool voor het leven zelf. Door de steeds terugkerende elementen als groei, bloei, vrucht dragen, afsterven en wedergeboorte, laat de boom zien welke processen wij in ons eigen leven steeds opnieuw doorlopen. Met zijn wortels in de aarde heeft de boom contact met de onderwereld, ons onbewuste. Met zijn takken reikt de boom naar de hemel, ons bewuste en bovenbewuste. Hij is een bemiddelaar tussen het kosmische en het menselijke. De drie belangrijkste aspecten van de boom - de wortels, de stam en de takken - verbeelden de menselijke ontwikkeling van lichaam, ziel en geest.

Een verlangen of een idee omzetten naar realiteit is een creatief scheppend proces, dat met kleine of grote veranderingen gepaard gaat. Dit laat zich niet van tevoren tot in detail plannen en het loopt ook niet altijd zoals jij wilt. De energie die nodig is om te creëren komt niet alleen uit het bewuste, maar ook uit het onbewuste. Scheppingsenergie bestaat niet alleen uit groei, maar ook uit afscheid nemen van wat jou niet meer dient. Zo kan er ruimte ontstaan voor de manifestatie van jouw wens.

In deze cirkel leer je de tien kosmische kwaliteiten van creatie kennen en ermee samen te werken in jouw dagelijkse leven. Hoe dit uitpakt is deels aan jou en deels aan de magie van de creatieve kracht. Dit proces vraagt om een open houding, met ruimte voor niet-weten. Als het anders loopt dan vooraf gedacht, leer je te vertrouwen op de werking van de creatieve kracht zonder dat het zweverig wordt. Als je weet wat er wel én wat er niet door jouw toedoen tot stand kan komen, dan kun je leren samenwerken met de kosmische energieën van creatie.

Deze cirkel is iets voor jou als je wilt leren samenwerken met de energie van creatie, als je met beide voeten op de grond staat, beschikt over een open geest met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, zin hebt in avontuur en bereid bent om je leven te veranderen zodat jouw verlangen realiteit kan worden.

Er komen tien stappen aan bod, waarin je ontdekt welke kosmische creatieve krachten er zijn en hoe je daarmee kunt samenwerken. Deze tien krachten zijn opgebouwd volgens de levensboom, beginnend in de kruin van de boom en eindigend in het wortelstelsel diep onder de grond. In de levensboom zijn ook de vier elementen aanwezig. Aarde voor het fysieke en materiële bestaan; water voor het creatieve en sociale bestaan; vuur voor emoties en wat jou ten diepste beweegt; lucht voor overtuigingen, gedachten en ratio. En tot slot ether, de ziel die als onzichtbare kwaliteit in alles aanwezig is.

De levensboom met de vier elementen kan geprojecteerd worden op het menselijk lichaam. Hoe dat werkt en hoe dat voelt ontdek je door eigen ervaring. De energie die nodig is om te creëren komt zoals gezegd niet alleen uit het bewuste, maar ook uit het onbewuste. Het lichaam is de schatbewaarder van al onze herinneringen, ervaringen en levenswijsheid. Daarom is er in deze cirkel een mix van mentaal, emotioneel en fysiek ervaren. Lichaam, geest en ziel vormen één geheel en zijn alleen tijdelijk los van elkaar te zien voor een beter begrip van alle aspecten van de levensboom. Uiteindelijk, als je deze kennis en ervaring gaat toepassen in je eigen leven, vormen zij een geheel.

Praktische informatie:
In elke bijeenkomst staat een thema centraal. Alle thema’s worden cyclisch herhaald. Heb je er één gemist? Geen zorgen. Elk thema kan op zichzelf gevolgd worden.

Wat neem je mee:
een groot badlaken, een schrift en een pen om aantekeningen te maken, een flesje water en lekkere warme sokken. Trek gemakkelijke loszittende kleding aan, waarin je voldoende ruimte hebt om te zitten, liggen en stretchen. Verder is alles wat je nodig hebt aanwezig, van lekkere zachte schapenwollen matten tot kussens en dekentjes.

Lokatie:
Nog een paar weken en dan is de naamsverandering van Libra Coaching en Counseling naar Zorya Holistisch Psycholoog een feit. Spannend! Voorlopig staat er dus nog even Libra Coaching en Counseling boven de deur.

Mijn praktijk bevindt zich in Het Zakenstation en heeft unitnummer 163. Wanneer je de centrale parkeerplaats oprijdt, vind je de praktijk direct aan de overkant op de begane grond. Je hoeft dus niet door het hoofdgebouw.

De deur gaat tien minuten van tevoren open. Mocht je te vroeg zijn, dan beveel ik de gezellige Restauratie van harte aan :-) Je vindt de Restauratie vooraan in het hoofdgebouw van Het Zakenstation.


Vrijdag 14 februari 2025 van 14:30 tot 16:30

Stationsplein 99, 1703 WE Heerhugowaard, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Het is nooit te laat om jezelf te worden! ”

Zorya Holistisch Psycholoog organiseert wekelijks kleinschalige cirkels en evenementen voor iedereen die wil worden wie hij of zij werkelijk is.

Reviews

Helen Zuidgeest

Cirkel 'ontspan en herstel'

Een prachtige Zijns ervaring met yoga en yoganidra bij Marlene... Relaxter kan bijna niet. Echt heel prettig.

Lees meer

1. Kies je tickets
Cirkel Van verlangen naar realiteit

Door middel van de levensboom ontdek je wat jouw diepste verlangen is en wat ervoor nodig is om dit te manifesteren binnen de realiteit van jouw leven.

€ 40,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Cirkel Van verlangen naar realiteit - Stap 2 Wijsheid

Meer evenementen van Zorya Holistisch Psycholoog

Uitverkocht
Vrijdag, 24 mei. om 14:30
Cirkel 'ontspan en herstel'
Zorya Holistisch Psycholoog
Yoga Meditatie Ontspanning
Vrijdag, 07 jun. om 14:30
Cirkel 'ontspan en herstel'
Zorya Holistisch Psycholoog
Yoga Meditatie Ontspanning
Vrijdag, 21 jun. om 14:30
Cirkel 'ontspan en herstel'
Zorya Holistisch Psycholoog
Yoga Meditatie Ontspanning
Vrijdag, 05 jul. om 14:30
Cirkel 'ontspan en herstel'
Zorya Holistisch Psycholoog
Yoga Meditatie Ontspanning

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Vrijdag, 24 mei. om 20:00
Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen
Lung Ta Sound Healing
Klankreis Ligconcert Meditatie
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Woensdag, 29 mei. om 20:00
Stilte avond Pauluskapel Loosdrecht
Esther Maria
Meditatie De stem van binnenuit Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl