Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Friday 24 May 2024 van 20:00 tot 21:15

Cordium Centrum voor Groei en Ontwikkeling, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

๐—›๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—–๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—–๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—บ (๐—ก๐—ถ๐—ท๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป) ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ
๐˜ฟ๐™š ๐™š๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ข๐™–๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™š๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ฏ๐™ค๐™ข๐™š๐™ง โ€ฆ ๐™’๐™–๐™–๐™ง๐™™๐™ž๐™œ๐™๐™š๐™ž๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™•๐™ž๐™š๐™ก๐™จ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฌ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ โ€ฆ
๐˜‹๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ...
Het gaat in deze energetische periode over menselijke waardigheid, die voortkomt uit innerlijke stabiliteit. Die waardigheid hangt niet in de eerste plaats af van jouw bezittingen of jouw sociale status.
Waardigheid heeft genoeg aan zichzelf. Door een waardige innerlijke gereserveerdheid en beschaving wordt het slechte en het kwade vanzelf afgeweerd, omdat het in jou geen houvast vindt. Het gaat over een natuurlijk evenwicht: Dat is natuurlijk gezag !
Je kunt in deze periode mild zijn, omdat je spontaan en oprecht bent en een menselijk gezichtspunt vertegenwoordigt. Daarom zullen mensen jou als vanzelf en eveneens oprecht vertrouwen. Maar hoe vriendelijk je ook bent, behoud wel je waardigheid.

๐˜๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ โ€ฆ
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ โ€ฆ
In deze periode sluit je je aan bij anderen of anderen sluiten zich bij jou aan in een gemeenschappelijke overtuiging of voor een gemeenschappelijk doel. Onzekere mensen kunnen hier ook op af komen, maar wie zich niet op tijd aansluit, komt echt te laat.
Maak goed gebruik van de sfeer in deze tijd, want er is meer wederzijds vertrouwen, dan je gewoonlijk kent of ervaart. Je kunt nu jouw ideeรซn over verbondenheid en รฉรฉn zijn openlijk en duidelijk bekend maken, want dat zal nu goed ontvangen worden.

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ธ ๐— ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ต๐—ผ๐—น๐˜‡
Sabine Buchhoz en Henk Mosterdijk nemen jou mee op een klankrijke en inspirerende reis naar de sfeer en energie van de naderende zomer.
Henk zorgt voor de klanken en Sabine geeft elke deelnemer een persoonlijke healing op afstand.

๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ (Lung Ta Sound Healing)
https://www.lung-ta.nl/
https://www.facebook.com/lungta.nl/

๐˜š๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜‰๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ป (Aardester Energetische Healing
https://www.facebook.com/AardesterHealing/

๐—ข๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Het healing concert begint met een geleide meditatie in de sfeer van het seizoen.
Hierop volgt het healing concert zelf. Laat je meenemen door de helende klanken van de diverse akoestische instrumenten.
We sluiten af met een paar minuten in stilte zodat je de klanken verder kunt laten resoneren en de ontspanning langer kunt vasthouden.
Na het concert kun je ervoor kiezen om in stilte te vertrekken of om je ervaringen te delen.
Wij als organisatoren staan altijd open voor contact.
Laten wij wel rekening houden met mensen, die stil willen blijven en in stilte willen vertrekken.

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ - ๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ / ๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป โ€“ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Locatie: Het Cordium
Adres: De Ruyterstraat 65 / 6512 GB Nijmegen
Datum: Vrijdag 24 mei 2024
Healing Concert: Aanvang 20.00 u --- Slot ca. 21.15 u
Zaal open: Vanaf 19.30 u
Deelname bedrag: 20.80 euro per persoon

๐™๐™ฎ๐™ฅ๐™š ๐™ƒ๐™š๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐˜พ๐™ค๐™ฃ๐™˜๐™š๐™ง๐™ฉ: ๐™‡๐™ž๐™œ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™˜๐™š๐™ง๐™ฉ
Wij raden alle deelnemers aan om tijdens het concert te gaan liggen, want liggend kom je sneller in een diepe ontspanning en dan beleef je de klanken intenser. In het Cordium zijn dikke, comfortabele matrassen aanwezig.
Als je liever wilt gaan zitten, dan kan dat ook. Er zijn meditatiekussens aanwezig. Er zijn ook ruggensteuntjes, zodat je comfortabel op de grond kunt gaan zitten.
Het grootste deel van de vloer in deze zaal van het Cordium bestaat uit een zachte judomat, wat al veel comfortabeler is dan een harde vloer.

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ข๐™ค๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™œ๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™š ๐™ฉ๐™š ๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ ...!
๐˜๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ
Mogelijk heb je er baat bij voorafgaand aan het concert en na afloop wat extra water te drinken. Helende klanken (geluidstrillingen) werken diep in op jouw lichaam en brengen het daarin aanwezige water in beweging. Vaak moeten mensen na een healing concert meer plassen dan normaal.
Ook zorgt wat extra vloeistof ervoor dat eventuele afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden (ontgiften).
Omdat koffie vochtafdrijvend is, raden wij aan liever geen koffie te drinken voorafgaand aan het concert.

๐˜ž๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ / ๐˜๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ
Doe warme, soepel zittende kleding aan, wat je ook aan zou trekken voor bijvoorbeeld yoga (ook warme sokken). Als je wilt kan je ook een deken meenemen. Lang stil zitten of liggen maakt dat je lichaam sterk af kan koelen, om goed te kunnen ontspannen helpt het om lekker warm te blijven.

Friday 24 May 2024 van 20:00 tot 21:15

Cordium Centrum voor Groei en Ontwikkeling, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

Lung Ta Sound Healing organiseert healing concerten, klankmedtiaties en workshops rond helende klanken en rond hoe klankinstrumenten toe te passen.

Reviews

Marij Hakvoort

Inspirerend Healing Concert in de Ark van Oost โ€“ Nijmegen

Het concert was inspirerend en rustgevend, maar het liggen op een dun matje op de harde vloer was niet fijn.

Lees meer

Valentina

Inspirerend Klankbad in de Schalmei โ€“ Nijmegen

Het was mijn eerste keer. Ik was na 5 minuten al helemaal ontspannen. Ik vond het heel fijn. Echter werd dat snel verstoord door de omgevingsgeluiden in het wijkcentrum. Ik kon hierdoor niet meer concentreren op de schalen, en raakte soms zelfs geรฏrriteerd door de mensen op de gang. Hierdoor mijn 4 sterren, anders waren het er zeker 5. Ik kom graag vaker terug, maar wel op een andere locatie.

Lees meer

Janine Van der Sluis

Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Ik kwam tot een zeer diepe ontspanning, wat er toe heeft geleid dat ik daarna heerlijk kon doorslapen. Echt een aanrader!

Lees meer

Inspirerend Healing Concert in Cordium - Nijmegen

Meer evenementen van Lung Ta Sound Healing

Saturday, 01 Jun. om 14:00
Workshop "Aan de slag met Klankschalen" in Cordium (Nijmegen)
Lung Ta Sound Healing
Soundhealing Klankbad
Saturday, 08 Jun. om 20:00
Sound Healing Concert in Cordium - Nijmegen
Lung Ta Sound Healing
Klankreis Ligconcert Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 17:30
๐ŸŒฟ๐ŸŽต Summer Solstice - Harmony in Motion: Qi Gong & Sound Journey
The Sound of Healing
Soundhealing Qi Gong Meditatie
Friday, 28 Jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Tuesday, 16 Jul. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Friday, 07 Jun. om 19:00
Alexander Mercks Live in Handpan Concert
Handpan Studio
Klankreis Handpan Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl