Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Date Night - koppels 💛

Dinsdag 11 juni 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Ben je op zoek naar een unieke en betekenisvolle manier om quality time door te brengen met je partner? Kom dan naar Het Verre Oosten voor onze Spirituele Date Night.

Tijdens deze bijzondere avond laten we jullie kennismaken met de kracht van verbinding, liefde en een vleugje tantra. Laat je samen leiden door een reeks oefeningen en rituelen die jullie band versterken en jullie relatie verdiepen. Ondergedompeld in een sfeervolle setting bieden we een avond vol beleving en inspiratie. Het is een unieke en speelse kans om samen te groeien, te genieten en de liefdevolle energie tussen jullie te versterken.

Of je nu een getrouwd stel bent, een prille relatie hebt of met een gelegenheidspartner komt, deze avond is een fantastische manier om nieuwe dingen over jezelf en je partner te ontdekken.

Dus vergeet de standaard date nights en trakteer jezelf en je partner op een ervaring die jullie nog lang zullen koesteren. Breng het beste in elkaar naar boven en laat elkaar weer shinen als nooit tevoren.

Voor wie?
Ieder liefdevol koppel is welkom, ongeacht ervaring met spiritualiteit of tantra. Of jullie nu pas beginnen aan deze reis of al langer onderweg zijn, deze avond biedt nieuwe inzichten en verdieping.

Tantra?
Samen duiken we in de beginselen van tantra en verkennen we de kracht van openheid, intimiteit en hetgeen wat er is laten stromen. En nu hoor ik je denken. Tantra? Is dat niet iets met seks? En dan ook nog eens met een zooitje mensen bij elkaar? Ik kan je geruststellen: je doet in deze cursus geen seksuele handelingen in de groep en de kleren blijven aan. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gunnen wij jou ook.

Locatie
De cursus vindt plaats in ‘Welkom in Het Verre Oosten’, de Vrijplaats voor connectie & creatie in een dorp onder de rook van Zwolle.
Adres:
Rijksstraatweg 2
8131PB Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl

Tijden:
Deuren openen om 19:15 uur. We starten om 19:30. Zorg dat jullie op tijd zijn, zodat we volop van de avond kunnen genieten. We zijn rond 22 uur weer klaar.

Exchange per koppel:
Regulier: €175,-
Early Bird: €155,- (geldig tot 1 mei)
Laag inkomen: €99,- (1 plek beschikbaar)
Er is plek voor 6 koppels.

Je hosts
Mark Gademan en Evelien Bosch-Gademan fantaseren al jaren om een liefdevolle plek van bezinning, inspiratie en ontwikkeling te creëren. In 2021 zijn ze van Utrecht naar Het Verre Oosten verhuisd om hun droom waar te maken. Ze faciliteren cacao ceremonies, sound journeys, mannen- en vrouwencirkels en andere verdiepende bijeenkomsten.

Evelien haar droom is dat elke vrouw de wijsheid en schoonheid van haar eigen lichaam leert kennen en omarmt. Ze deelt haar passie voor zelfontdekking en vrouwelijkheid met liefdevolle toewijding en met een vleugje humor; Als een ware Zwevelien met beide voetjes op de vloer. Met haar begeleiding als tantra teacher ervaar je een warm bad van liefde, wijsheid en empowerment. “Laten we samen de wereld weer een mooiere plek maken, door te luisteren naar onszelf en elkaar, zodat er meer begrip en verbinding komt.”

Marks credo is ‘Heb Vertrouwen’ en dat is te zien in de prachtige Vrijplaats ‘Het Verre Oosten’, waar hij met toewijding en passie aan heeft gebouwd. Met zijn wilde manen en aardse aanwezigheid zorgt Mark voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij kunt zijn om jezelf te verkennen en te ontwikkelen. Als facilitator van mannencirkels draagt Mark bij aan het bevorderen van diepe verbinding en groei onder mannen.

Wat anderen zeggen over Mark, Evelien en Het Verre Oosten:

Lisa:
“Zonder verwachtingen zijn toch al onze mogelijke verwachtingen overtroffen, wat een ongelooflijk bijzondere ervaring! Het klopte allemaal! Liefdevol, oprecht en vol passie hebben jullie ons meegenomen in een prachtige, intense reis! Enorm dankbaar”

Marcel Postma:
“Flink uit mijn comfort zone, maar al heel snel op mijn gemak! Mooi om te zien hoe mannen met verschillende karakters zich zo kunnen openstellen, luisteren en delen. Heel bijzonder om mee te maken. Aho!”

Cecile:
“Het Verre Oosten is een prachtige plek en we konden door het mooie weer starten in de tuin. Evelien en Mark creëren een veilige en open sfeer waarin er makkelijk verbinding ontstaat. Een fijne uitleg, oprechte aandacht en alle ruimte om aan te geven waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De ceremonie gaf me een diepe staat van ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar en een plek waar ik graag terug kom.”

Sophie Hofman:
“Wauw een avond vol licht en liefde! Met prachtige begeleiding van Mark & Evelien. Dit was echt GENIETEN!”

Laten we samen op avontuur gaan. Jullie zijn ook meer dan welkom!
Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar evelien@welkominhetverreoosten.nl

We kijken er naar uit jullie te zien.


Mark & Evelien.


p.s. Wil je als eerste op de hoogte blijven van de mooie retreats en bijeenkomsten die we zelf organiseren? Word dan part of the tribe op ons telegramkanaal https://t.me/welkominhetverreoosten (ENG) of via de mail http://eepurl.com/ifWFp9 (NL) We berichten niet al te vaak 🌝

p.p.s.
♡ Kun je deze data niet? Misschien is er nog plek bij een andere cursus of retreat die op onze Hipsy pagina staat.
♡ Deze cursus gaat door bij minimaal 4 koppels aanmeldingen.
♡ Moet je annuleren? Helaas kunnen we je geen refund geven, maar je mag je plekje wel doorgeven aan iemand anders. Graag horen we dan aan wie.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Dinsdag 11 juni 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Wat een fijne en warme plek vlakbij Deventer en Zwolle. Groep met krachtige mannen die mij geïnspireerd hebben! Kom gauw weer terug.

Lees meer

Bryant Abath

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Helemaal tot jezelf komen, connecties met andere mensen en tegelijkertijd samenkomen; als er iets is wat op een geweldige manier aanwezig is, is het wel bij dit soort events ❤️❤️❤️

Lees meer

Jan Wouter Van Straaten

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Waarom 5 hartjes ? Maximale beoordeling ? Niet zozeer dat het een prachtige lokatie is .. alles super geregeld .... Voor 5 hartjes moet je een groter geluksgevoel ervaren ... ik denk dat de kern de gemeende aandacht van Mark en Evelien voor elke vrijwilliger is ... Dat brengt dan weer bij iedereen het beste naar boven... krijg je een hele leuke groep die naar elkaar luistert, elkaar helpt... Combinatie van lekker met je handen in de grond . . fysieke inspanning ... PLUS .. geleide fantasie ... meditatie ... ademhaling .. .verbinding .... Was Goed. Heel goed. Dank !

Lees meer

1. Kies je tickets
Koppels ticket Laag inkomen

Dompel je onder in een magische avond samen met je lief. Ticket is voor 2 personen

€ 99,00
Inclusief servicekosten
Uitverkocht
Koppels ticket Lucky Birds Bijna uitverkocht

Dompel je onder in een magische avond samen met je lief. Ticket is voor 2 personen. Dit Lucky Bird ticket met korting kun je aanschaffen tot 1 mei.

€ 155,00
Inclusief servicekosten
Koppels ticket Bijna uitverkocht

Dompel je onder in een magische avond samen met je lief. Ticket is voor 2 personen

€ 175,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Date Night - koppels 💛

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Uitverkocht
Donderdag, 09 mei. om 19:30
Light My Fire - Koppels Tantra cursus
Evelien Bosch
Tantra Verbinding Relaties
Dinsdag, 21 mei. om 19:30
Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Soundhealing
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels
Uitverkocht
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl