Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten

Tuesday 21 May 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

This is the perfect moment to take a break from the daily hustle and just be. We drink ceremonial cacao as it was done in ancient times – as a medicine, with intention. To further open your heart and dive deeper into that intention, the evening is guided by soul-soothing healing sounds. This way, you can fully receive the medicine and find deep relaxation. (Eng or Dutch spoken)
Facilitators: Mark Gademan & Evelien Bosch (Het Verre Oosten)
🤎🤎🤎🤎

Voel de magie, open je zintuigen en laat je meevoeren tijdens deze betoverende Cacao & Sound Ceremonie.

Cacao is een eeuwenoud plant medicijn. Maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, heel zacht, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Speciaal voor deze avond zal Mama cacao ons helpen om van het hoofd naar het hart te zakken. Ceremoniële Cacao wordt ook wel ‘Food of the Gods’ genoemd omdat het zo rijk aan voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten is. So… open your heart and let the looovvveee connect us all ♡

Dit is hét moment om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust.

Wat kun je verwachten?

🤎 Ceremoniële cacao
🤎 Healing Sounds
🤎 De ervaring van brother & sisterhood
🤎 Een plek om te delen en écht naar elkaar te luisteren
🤎 Beter te leren voelen
🤎 Eerlijk zijn naar jezelf en anderen
🤎 Inspiratie en energie
🤎 Ruimte om te groeien
🤎 Een plek voor verdieping en plezier

De ceremonie vindt plaats in ‘Welkom In Het Verre Oosten’, de vrijplaats voor connectie en creatie in Wijhe (een dorp net onder de rook van Zwolle). Mark en Evelien faciliteren o.a. mannen- en vrouwencirkels in Het Verre Oosten. Deze avond is iedereen welkom. Een gemengde cirkel waar ook hun kinderen bij aanwezig zullen zijn. Een plek waar je kunt delen waar je mee bezig bent. Zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies, met een open hart en met onze volledige aandacht zijn we er voor elkaar.

Spreekt dit je aan? Wees meer dan welkom om aan te haken.

Wanneer
Dinsdag 21 mei
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 uur
Afsluiting rond 22:00 uur

Tickets
Er zijn 3 soorten tickets. Kies welke passend is voor jouw portemonnee.

Kun je deze editie niet komen? We organiseren maandelijks een cacao & sound in Het Verre Oosten. Check onze hipsy pagina voor alle gatherings.

Waar
Welkom in Het Verre Oosten
Rijksstraatweg 2, 8131 PB, Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl
Parkeren is gratis
Fietsen kunnen veilig gestald worden
Logeren kan. Boek hiervoor een los ticket in de shop.

Je hosts
Mark en Evelien droomden al jaren van een plek in het groen waar ze met hun gezin neer konden strijken. In 2021 hebben ze hun droom waargemaakt door een boerderij te kopen met een stuk land waar ze de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ hebben gecreëerd. Een plek voor connectie en creatie, waar de meest mooie verdiepende bijeenkomsten plaatsvinden.

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met wie? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Liefs,

Mark en Evelien.

P.s.
Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren niks te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts. Wij geven geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met ons overleggen.

P.p.s.
Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Helaas kunnen we je geen restitutie geven. Wel mag je je ticket aan iemand anders geven. Graag horen we dan aan wie.

Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens andere omstandigheden deze bijeenkomst niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.
Tuesday 21 May 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

Reviews

Anoniem

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Wat een fijne en warme plek vlakbij Deventer en Zwolle. Groep met krachtige mannen die mij geïnspireerd hebben! Kom gauw weer terug.

Lees meer

Bryant Abath

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Helemaal tot jezelf komen, connecties met andere mensen en tegelijkertijd samenkomen; als er iets is wat op een geweldige manier aanwezig is, is het wel bij dit soort events ❤️❤️❤️

Lees meer

Jan Wouter Van Straaten

Vrijwilligersweekend / Volunteerweekend Het Verre Oosten (GRATIS)

Waarom 5 hartjes ? Maximale beoordeling ? Niet zozeer dat het een prachtige lokatie is .. alles super geregeld .... Voor 5 hartjes moet je een groter geluksgevoel ervaren ... ik denk dat de kern de gemeende aandacht van Mark en Evelien voor elke vrijwilliger is ... Dat brengt dan weer bij iedereen het beste naar boven... krijg je een hele leuke groep die naar elkaar luistert, elkaar helpt... Combinatie van lekker met je handen in de grond . . fysieke inspanning ... PLUS .. geleide fantasie ... meditatie ... ademhaling .. .verbinding .... Was Goed. Heel goed. Dank !

Lees meer

1. Choose your tickets
Cacao & Sound - Budget ticket

De Budget Tickets zijn er voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 33,00
Including service fee
Cacao & Sound - Normaal ticket

De Budget Tickets zijn voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 44,00
Including service fee
Cacao & Sound - Support ticket

De Budget Tickets zijn er voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 55,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Uitverkocht
Thursday, 09 May. om 19:30
Light My Fire - Koppels Tantra cursus
Evelien Bosch
Tantra Verbinding Relaties
Thursday, 23 May. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels
Uitverkocht
Saturday, 25 May. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel
Sunday, 26 May. om 10:00
Vader & Zoon One Day Retreat
Het Verre Oosten
1-Dags retraite Vader-zoon Vaderschap

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 26 Apr. om 19:00
Sjamanistische vrouwencirkel en cacao ceremonie (Volle maan)
Kalyani Coaching & Therapie
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Full Moon
Saturday, 04 May. om 14:00
Mantra's, Cacao ceremonie & Soepje (Gilze, nabij Tilburg)
Magic Mantra's
Cacao ceremonie Mantra zingen Klankreis-Soundbath
Tuesday, 30 Apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Sunday, 28 Apr. om 15:00
Move your Inner Body - An Ecstatic Dance and Taoist Qigong Journey
LeilArts
Qi Gong Ecstatic Dance Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl