Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Truffelceremonie inclusief overnachting

Zaterdag 08 juni 2024 om 11:00 tot zondag 09 juni 2024 om 14:00

Valkenswaard, Nederland

Over dit evenement

Ontdek de diepere lagen van je bewustzijn tijdens onze unieke truffelceremonie met overnachting.

Naast de bewezen positieve effecten op je mentale gezondheid, geeft dit plantmedicijn ook toegang tot meer spirituele inzichten en teachings. Zo kun je verlichting, eenheid, egoloosheid en nog veel meer ervaren tijdens een volledige truffelreis.

Het nemen van truffels in een ceremoniële setting met passende intenties maakt de effecten van de truffels heel anders dan wanneer je truffels recreatief gebruikt. De truffels op deze bewuste manier nemen maakt dat ze als medicijn hun werk kunnen doen. De truffels worden al sinds oudsher als medicijn gezien door oude beschavingen en volkeren in verband met hun geneeskrachtige en bewustzijnsverruimende werking. Truffels op een recreatieve manier gebruiken om te feesten, een leuke ervaring te hebben met vrienden of de realiteit even te ontvluchten heeft een heel ander effect, hierin kunnen ook de zogenaamde bad trips voorkomen. Het is namelijk belangrijk om jezelf veilig en comfortabel te voelen op de plek en met de mensen waarmee je truffels gebruikt. Tijdens een truffelceremonie is een van de belangrijkste taken van mij als facilitator om jou veilig te laten voelen, zodat je je volledig kunt overgeven aan het medicijn om het meeste uit je ervaring te halen.

Om het meeste uit je ervaring te halen en de werking van de truffels als medicijn te ontvangen begeleid ik je van a tot z door de ceremonie heen middels (coaching) gesprekken, energie- & lichaamswerk zoals reiki, zelfhulp tools en helingstechnieken. Ondersteunend aan je innerlijke reis creëer ik een energetisch schone en veilige setting voor je zodat je veilig kunt reizen in het quantum veld en (mogelijk) contact met spirit, vorige levens of andere dimensies/werelden kunt ervaren.

Onze ceremonies zijn speciaal ontworpen voor een kleine groep mensen, zodat iedere deelnemer de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die nodig is voor een diepgaande innerlijke reis. Onze facilitators zijn continu aanwezig voor de juiste begeleiding, met methoden variërend van energiewerk en spaceholding tot het zingen van medicine songs. We staan voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze transformerende ervaring, waardoor je veilig kunt reizen en de lessen van het medicijn zo effectief mogelijk kunt ontvangen.

Na de ceremonie kun je heerlijk ontspannen, krijg je een gezonde maaltijd aangeboden en mag je je klaar gaan maken voor de overnachting op locatie in een het fijne retreathuis. De volgende ochtend word je rustig wakker en staat er een lekker ontbijt klaar. Daarna voorzien we je van waardevolle integratietips in een sharingcirkel met geleide meditatie om de nieuwe inzichten op de beste manier te kunnen integreren in je dagelijks leven.

We geloven in de kracht van een gemengde groep, waarin iedereen kan leren van elkaars unieke perspectieven en ervaringen. Samen creëren we een diep en krachtig energieveld, waarin we elkaar spiegelen en ondersteunen op onze reis naar zelfontdekking. De ceremonie zal veel ruimte geven voor innerlijke verkenning, maar ook de kracht van een groep gelijkgestemden brengt mooie inzichten en kansen met zich mee. Kom het zelf ervaren!

We zijn op zoek naar mensen met een passie voor het werken met plantmedicijnen zoals magische truffels, mensen die al ervaring hebben met dit soort werk en die willen duiken in een dieper niveau van zelfontwikkeling. Tijdens onze ceremonie leer je over de inheemse manieren van werken met plantmedicijnen, zoals gebed, de elementen en zielsbewustzijn. Het is een kans om je nieuwsgierigheid te verkennen en te groeien in een gelijkgestemde groep.

Ben jij klaar om de magische truffels en jezelf op een dieper niveau te leren kennen? Laat dit prachtige medicijn jou aan je potentieel herinneren tijdens dit unieke aanbod! Sluit je dan aan bij onze truffelceremonie en laat je leiden op een reis naar innerlijke groei en zelfrealisatie.

Meer informatie over de host vind je via de website of instagram:
https://www.gaiameditationandstones.com/
https://www.instagram.com/gaia.meditationandstones/

Roept dit prachtige plantmedicijn je? Maar zou je graag eerst een vrijblijvende kennismakingscall plannen voor je je aanmeld, om alle vragen te kunnen stellen en meer informatie te krijgen over het programma en onze werkwijze? Vraag dan een gratis gesprek aan per mail via gaia.meditationandstones@gmail.com

Zaterdag 08 juni 2024 om 11:00 tot zondag 09 juni 2024 om 14:00

Valkenswaard, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Let love rule!”

Meditation & breathwork Healing psilocybin ceremonies Retreats 1:1 Coaching Womenscircles

Gaia meditation and stones

Reviews

Lisa Derckx

Gaia Dagretreat

Het was een hele bijzondere ervaring. Sylvie geeft iedereen een warm en veilig gevoel en zorgt ervoor dat je eigen krachten naar boven komen. De dag vloog voorbij en ik voelde me op het einde van de dag volledig ontspannen vol nieuwe inzichten. Ik kan niet wachten op de volgende bijeenkomst. Sylvie, je bent geweldig!

Lees meer

Esther P

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Unieke ervaring voor mij persoonlijk; Het breathwork met het plant medicijn. Er hing een hele fijne sfeer tijdens deze vrouwencirkel. Mede doordat Sylvie een veilige omgeving creëert en alles heel erg fijn begeleidt.

Lees meer

Shirley Brouwers

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Het was wederom een super fijne avond. Sylvie straalt in alle opzichten en zorgt voor een bijzondere avond. Zeker een aanrader!

Lees meer

1. Kies je tickets
Early bird

€ 355,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Regular

€ 377,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Truffelceremonie inclusief overnachting

Meer evenementen van Gaia meditation and stones

Dinsdag, 21 mei. om 19:30
Healing Cirkel 'Inner Alchemy' | Live in Helmond, Noord Brabant, NL
Gaia meditation and stones
Spirituele ontwikkeling Meditatie Ademcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Maandag, 20 mei. om 10:00
ShinRin-Yoku NatuurKracht Wandeling
Natuurkrachtcoach
Medicijnwandeling Innerlijke Reis Bosbaden
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Springtime Spiritdance ecstatic in the woods
Spiritdance Bij Wencke
Ecstatic Dance Ritueel Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl