Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Wednesday 26 October 2022 van 19:30 tot 22:00

Helmond, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Een dag na de nieuwe maan in Schorpioen organiseert Gaia meditation and stones een live vrouwencirkel in haar studio te Helmond.

Deze vrouwencirkel staat volledig in het teken van de Divine Feminine energie. De vrouwelijke godinnen energie die door ons allemaal heen stroomt gaan we voelen, ervaren en herinneren.

We werken met het veld waarin we de godinnen in onszelf uitnodigen naar voren te komen door middel van breathwork, meditatie, dans en mantra's. Een avond waarin je je hoogste potentie als vrouw mag herinneren, belichamen en omarmen.

Wat kun je verwachten?
- Sharing cirkel met informatie overdracht over verschillende godinnen.
- Geleide meditatie inclusief groepshealing d.m.v. channeling en energiewerk.
- Breathwork inclusief bodywork en reiki onder begeleiding van muziek.
- We zingen een mantra voor het uitnodigen van de godin in onszelf en het verhogen van onze frequentie.
- Intuïtieve dans om de godin in onszelf te belichamen en voelen.

De energie van de nieuwe maan in Schorpioen helpt ons deze avond om in onze vrouwelijke kracht te staan en onze sensuele, intuïtieve en overvloedige zelf te belichamen.

Tijdens deze vrouwencirkel kun je kiezen om te verbinden met 2 verschillende plantmedicijnen. Dit is geheel vrijblijvend, alleen als je de roeping voelt. Je kunt je ook aanmelden voor deelname zonder het gebruik van plantmedicijn.

- Pure ceremoniele cacao uit Peru.
Een zacht en vrouwelijk hart openend medicijn. Brengt ons in verbinding met de resonantie van ons hart, ons hartchakra en de universele liefde in onszelf.

- Microdosering van de magische truffels (Psilocybine).
Een zacht en inzichtgevend plantmedicijn uit moeder aarde, de truffels zijn ook wel de leraren van de aarde omdat zij ons bewustzijn vergroten met hun werkzame stof psilocybine die nieuwe paden opent in onze hersenen voor meer helderheid, focus, oplossingsgerichtheid, inzicht, kennis en verlichting.

Deze plantmedicijnen mogen gecombineerd worden en dit versterkt elkaar. Je kunt zelf kiezen welk medicijn met jou resoneert, je roept. Als je hier hulp bij nodig hebt mag je contact met mij opnemen:

Voor meer informatie of vragen mag je een mail sturen naar gaia.ms@outlook.com of een privebericht via instagram @gaia.meditationandstones


*Bovenstaande plantmedicijnen worden met respect van herkomst, de gebruiken en het eren van de spirits die bij het medicijn horen ceremonieel gebruikt. In een veilige bedding kun je de werking hiervan ontdekken. Na aanmelding stel ik je een aantal vragen mbt je geestelijke en fysieke gezondheid en gebruik van medicatie om te bepalen of het werken met deze plantmedicijnen passend is.

Wednesday 26 October 2022 van 19:30 tot 22:00

Helmond, Nederland

Over de organisatie

“Let love rule!”

Meditation & breathwork Healing psilocybin ceremonies Retreats 1:1 Coaching Womenscircles

Gaia meditation and stones

Volgen

Reviews

Esther P

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Unieke ervaring voor mij persoonlijk; Het breathwork met het plant medicijn. Er hing een hele fijne sfeer tijdens deze vrouwencirkel. Mede doordat Sylvie een veilige omgeving creëert en alles heel erg fijn begeleidt.

Lees meer

Shirley Brouwers

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Het was wederom een super fijne avond. Sylvie straalt in alle opzichten en zorgt voor een bijzondere avond. Zeker een aanrader!

Lees meer

Tamity Hering

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Wauw wat was t weer een bijzondere magische avond. Silvie maakt er altijd weer een bijzondere avond van. En dit Samen met de allemaal bijzondere vrouwen die aanwezig waren. eigenlijk zouden alle vrouwen dit moeten meemaken ❤️love it

Lees meer

Vrouwencirkel - Divine Feminine

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 25 Mar. om 19:00
44
Esther Landa -Love in Motion-
Vrije Dans Live muziek Cacao ceremonie
Wednesday, 01 Feb. om 18:30
1 year anniversary Ecstatic Dance AVANI X DJ socrates
Maartje Derks
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Vrije Dans
Sunday, 26 Feb. om 13:00
ED Heerlen - DJ Martyn Zij & Cacao Ceremony by Elias & Lisa
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Vrije Dans Cacao ceremonie
Saturday, 11 Feb. om 19:00
Ecstatic Dance with Cacao ceremony - chakra theme
Bezweefd
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Chakra Workshop
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl