Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Gronding meditatie + groepsreiki healing sessie

Dinsdag 07 mei 2024 van 20:00 tot 21:00

Online

Over dit evenement

Time to get grounded! Een moment om uit je hoofd te komen, in je lichaam en diep te verbinden met jezelf. Ervaar vanuit je eigen huis reiki energy healing met voorafgaand een geleide rustgevende meditatie. Reiki is een zachte, liefdevolle en tegelijkertijd krachtige manier van heling. Reiki kan je in diepe ontspanning brengen, uit je hoofd - terug in je lichaam, (emotionele) blokkades in je lichaam weer laten stromen en je op een dieper niveau verbinden met jezelf. *De sessie zal live plaatsvinden via Zoom. 

☾ Wat ontvang ik bij deelname aan de sessie? 
- Je ontvangt een live geleide meditatie gefocust op het thema: gronding.
- Je ontvangt een gehele reiki op afstand behandeling van 30 minuten met ontspannende high frequency muziek.
- Na afloop zal ik een aantal boodschapkaarten trekken voor de groep en schrijf ik een korte channeling van wat ik heb ervaren tijdens de reiki sessie. Deze ontvang je enkele uren later via de mail.
- De gehele sessie zal in totaal 60 minuten duren.

☾ Waar?
- Deze sessie is geheel thuis te ervaren, je hoeft enkel een comfortabel plekje op te zoeken waar je niet gestoord kan worden.
- De Zoom sessie zal om 20:00 uur worden geopend, waarbij ik je stap voor stap begeleid in een meditatie, door de reiki sessie heen, vervolgens sluiten we hem ook samen af.
- Je mag zelf bepalen of je aan het begin je camera aan hebt staan. Leuk om iedereen te zien! Maar, voel je vooral niet verplicht! Tijdens de reiki healing sessie zullen alle camera's (en microfoons) uitstaan.

☾ Hoe werkt reiki op afstand? 
- Reiki op afstand werk hetzelfde als 1 op 1 reiki of als groepsreiki op locatie, ik schrijf alle namen & woonplaatsen op en verbind mij hiermee. Zo komt de energy healing bij iedereen aan die zich heeft aangemeld! De helende energie komt op de plekken waar jij dit (onbewust) het meest nodig hebt. Tijdens de geleide meditatie en de reiki energy healing mag je een rustig fijn plekje opzoeken waar je helemaal kan ontspannen en vooral niet gestoord wordt. Tijdens de reiki mag je je ogen sluiten voor 30 minuten en je overgeven aan de liefdevolle en zachte heling. Ik zal de sessie vervolgens ook weer sluiten.

☾ Wat kan ik ervaren?
- De meeste mensen ervaren diepe ontspanning en gronding tijdens en na een reiki healing sessie. Het kan ook zijn dat je tijdens de sessie op bepaalde plekken warmte / koud / emoties voelt opkomen / tintelingen / beelden kan zien. Alles is normaal, oké en mag er zijn. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Wat je ook voelt of niet voelt, werken doet het altijd! Weet dat de reiki nog zo'n 7 dagen doorsuddert.

☾ Wat ontvang ik na aankoop?
- Een bevestigingsmail en de Zoom-link.

*Beperkt aantal deelnemers beschikbaar

Over de organisatie

☼ Groepsreiki healing sessies ☼ Ceremonies ☼ Meditatie ☼ Mantra ☼ Cacao ☼ Movement

Gronding meditatie + groepsreiki healing sessie

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Zondag, 26 mei. om 14:00
Klankbad in een hangmat XL middag editie
Shakti Sounds
Soundhealing Meditatie Klankschalen
Zondag, 26 mei. om 15:00
Authentic Dating Amsterdam ~ Extended Edition
i to i Authentic Relating
Authentic Relating Dating Meditatie
Maandag, 20 mei. om 10:00
Klankschalensessie Liefde
Elan d’Or
Klankreis-Soundbath Meditatie Liefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl