Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney

Zondag 21 april 2024 van 18:30 tot 21:30

Hambakenwetering 18, 5231 DC 's-Hertogenbosch, Nederland

Over dit evenement

21 april: een nieuwe Volle Maan Cirkel ''pyjama party editie''.

Het programma van de avond ziet er (ongeveer) zo uit:
18:30 Openingscirkel, cacao ceremonie & intentie zetten - wat wil ik loslaten?
19:00 Hoe reinig ik mijn aura?
19:15 Hartchakra visualisatie
19:30 Verbonden ademsessie & soundjourney
21:30-22:00 Sharing circle

Dit is een indicatie, ik werk vanuit intuitie dus het kan altijd wat afwijken of uitlopen. Daarnaast werk ik met max 6-8 deelnemers, zodat we samen een veilige intieme setting kunnen creeren en er voldoende persoonlijke aandacht is.

Waarom een Volle Maan cirkel?
Volle maan wordt vaak geassocieerd met loslaten. Het is een perfect moment om te onderzoeken welke mensen, objecten, gewoonten of gevoelens niet langer een positief effect op je leven hebben. Hier gaan we deze avond wat dieper op in door het zetten van een intentie.

Cacao ceremonie:
Cacao wordt door de oude Maya’s en Azteken al duizenden jaren gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Zo gebruiken zij pure cacao om verbinding te maken met het hart, liefdevolle energie te voelen en contact te maken met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Inheemse culturen gebruikten cacao in de vorm van heilige drank bij ceremonies, maar ook bij ontmoetingen tussen stammen en om te serveren aan gasten. Kakaw, zoals het ook wel geschreven wordt, is een vrouwelijke spirit met een krachtige wijze en zachte energie, die je op een hele subtiele en liefdevolle manier in staat stelt waar te nemen wat er zich in je hart afspeelt. Dus als je op zoek bent naar meer verbinding met je intuïtie, onderbewustzijn en innerlijke kracht, dan zou je de ceremonie iets voor jou kunnen zijn. De cacao kan helpen om je hoofd tot rust te brengen en je creativiteit een boost te geven.

Verbonden ademen:
Tijdens de sessie werken we met verschillende ademtechnieken, waaronder het bewust verbonden ademen. We gaan de adem verbinden. Dit betekent dat we vol en diep gaan ademen naar de buik waarbij we de in- en uitademing met elkaar gaan verbinden. Deze manier van ademen zorgt ervoor dat je hele ‘systeem’ wakker geschud wordt. De veranderende verhouding van zuurstof en koolzuurgas in het bloed en de weefsels zorgt ervoor dat je je veel minder geremd voelt waardoor emoties en spanningen de ruimte krijgen en naar boven kunnen komen. Het diepe ademen geeft je hele lichaam een boost en heeft een versterkende werking op je immuunsysteem. Regelmatig bewust verbonden ademen zorgt er daarnaast voor dat je kwaliteit van ademen in het dagelijks leven verbetert én het maakt je weerbaarder tegen stress.

Het ademen in een groep heeft een versterkende werking op het proces. Samen ademen zorgt voor een krachtig energieveld. Samen ademen moedigt je aan om er echt helemaal voor te gaan en jezelf niet langer tekort te doen. Het vrije volle ademen brengt je terug naar de kern van wie je echt bent <3

Contra-indicaties:
• Zwangerschap
• Epilepsie
• Ernstige psychische klachten
• Hart- en vaatziekten

Bij de volgende aandoeningen is het van belang dat je overlegt met je arts: hoge bloeddruk, problemen met de ogen zoals glaucoma of problemen met het netvlies, astma, (diabetische) neuropathie. Bespreek andere lichamelijke en psychische klachten bij twijfel ook altijd met je arts. Wij kunnen je voorzien van de juiste informatie waarmee je de juiste vragen kunt stellen aan je arts.

Heb je hier vragen over, stuur mij dan even een mailtje: laury2309@hotmail.com

Bij annulering is restitutie niet mogelijk, wel zou je je kaartje aan iemand anders kunnen geven. Laat het me dan tijdig weten!

Zondag 21 april 2024 van 18:30 tot 21:30

Hambakenwetering 18, 5231 DC 's-Hertogenbosch, Nederland

Over de organisatie

“Terug in verbinding met je lichaam”

YourMovement Studio, gelegen in Den Bosch, is een studio voor lichaamsgerichte coaching & small group yogalessen

Reviews

Shirley Vollenberg

Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney

Zodra ik Laury zag en de studio binnenstapte viel er een bepaalde rust over me heen. Ik vond het wel spannend, maar Laury voelde precies aan wat ik nodig had en alles mocht er zijn. Een intense sessie waarin vanalles is losgekomen. Dankjewel lieve Laury en alle andere deelnemers voor de bijzondere avond!

Lees meer

Merith

Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney

Ik ben nu twee keer aanwezig geweest en het is een fantastische ervaring geweest beide keren. Even terug naar de basis en weer bij mijn gevoel kunnen komen. Het is een moment waarop ik helemaal uit kan. En de ademsessie zelf is een bijzondere, onbeschrijfelijke reis. Het vindt ook plaats in een heel rustgevende studio, wat zeker bijdraagt aan de mooie ervaring. En Laury zelf creëert een heel veilige omgeving en weet iedereen op mooie manier te dragen.

Lees meer

Ingrid De groot

Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney

Geweldige ervaring. Laury is een lieve vrouw, waarbij je je direct op je gemak voelt tijdens een sessie. Ze is heel kundig, echt een aanrader voor iedereen om dit te ondergaan.

Lees meer

Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney

Meer evenementen van YourMovement

Vrijdag, 24 mei. om 18:30
Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney
YourMovement
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Vrijdag, 21 jun. om 18:30
Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney
YourMovement
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Zondag, 21 jul. om 18:30
Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney
YourMovement
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Woensdag, 01 mei. om 13:00
Conscious Spring Gathering 010524
Con Pasión
Ecstatic Dance Contact Improvisatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl