Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

INNERGY PRACTICE: SOUND HEALING

Vrijdag 10 mei 2024 van 20:00 tot 21:30

Delftweg 186, 3046 NC Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

SOUND HEALING
Ontdek de magie van klankschaalconcerten
Een innerlijke reis naar rust en ontspanning

Welkom bij het betoverende rijk van klankschalenconcerten, een ervaring die de zintuigen prikkelt en de ziel kalmeert. Klankschalen hebben eeuwenlang dienstgedaan als krachtige instrumenten voor heling en ontspanning. De vibrerende, harmonieuze klanken nemen je mee op een reis naar innerlijke rust en balans. House of Innergy nodigt je uit om de wonderlijke wereld van klankschalen te ervaren tijdens een betoverend klankschaalconcert. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees verder en ontdek de voordelen en het programma van deze unieke avond.

Wat zijn klankschalen?
Klankschalen, vaak verweven in mysterieuze melodieën, hebben eeuwenlang een betoverende aantrekkingskracht uitgeoefend op mensen wereldwijd. Klankschalen genereren harmonische trillingen die resoneren met ons lichaam op cellulair niveau. Deze trillingen helpen om stress en spanning los te laten, waardoor een diepe ontspanning ontstaat. Het brengt de geest tot rust te en bevordert je innerlijke vrede. De oorsprong van klankschalen kan worden herleid tot het oude Tibet, waar ze werden gebruikt in religieuze ceremonies en meditatieve praktijken. Deze met de hand vervaardigde kommen zijn gemaakt van een unieke legering van metalen en worden beschouwd als heilige voorwerpen. Een klankschalenconcert is een meeslepende ervaring waarbij de klanktherapeut verschillende schalen bespeelt met een klopper. De luisteraars liggen comfortabel op matrassen en laten zich meevoeren door de betoverende klanken.

Bij elk concert staat intentie centraal. Klanktherapeuten stemmen zich af op de behoeften van het publiek en creëren een sonische reis die heling, ontspanning of spirituele groei bevordert. Klanktherapie kan helpen bij het verlichten van angst, depressie en stress. De diepe ontspanning die het biedt, helpt de geest om negatieve gedachten los te laten en emotionele balans te herstellen. Klankschalenconcerten worden vaak gebruikt om lichamelijke aandoeningen te behandelen, zoals slaapstoornissen, hoofdpijn en chronische pijn. De trillingen bevorderen de bloedsomloop en helpen het lichaam om zichzelf te genezen.
Voor velen opent de klankschalenervaring de deur naar diepere spirituele inzichten en bewustzijn. Het kan leiden tot een gevoel van verbondenheid met het universum en innerlijke transformatie.

De Voordelen van een Sound Bath Healing - klankschaalconcert:
• Diepe Ontspanning: Klankschalen produceren harmonieuze geluidsgolven die je diep ontspannen. Ze helpen stress en spanning los te laten, waardoor je geest en lichaam tot rust komen.
• Energiebalans: De trillingen van klankschalen kunnen de energiestroom in je lichaam herstellen en in evenwicht brengen, wat kan leiden tot een gevoel van vitaliteit en welzijn.
• Meditatieve Reis: Klankschaalconcerten bieden een meditatieve ervaring die je in staat stelt om in contact te komen met je innerlijke zelf en je intuïtie te versterken.
• Verbeterde Slaap: Veel deelnemers melden dat ze na een klankschaalconcert dieper en beter slapen, waardoor ze frisser en energieker ontwaken.
• Stressvermindering: Klankschalen kunnen helpen bij het verminderen van angst en stress, waardoor je meer veerkracht en emotionele balans kunt ervaren.

Een klankschalenconcert is niet zomaar een muzikale ervaring; het is een reis naar innerlijke harmonie en genezing. Met wortels in het oude Tibet heeft deze sonische kunstvorm zijn weg gevonden naar de harten en geesten van mensen over de hele wereld. Als je verlangt naar ontspanning, genezing en spirituele groei, schrijf je dan snel in voor onze INNERGY PRACTICE: SOUND BATH HEALING en laat jezelf onderdompelen in de magie van geluid.

HET PROGRAMMA:
• Ontvangst
Een warm welkom met een heerlijk kopje thee. We vertellen iets kort over klankschalen, hun geschiedenis en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw welzijn.
• Het Klankschaalconcert
Laat je meevoeren op een innerlijke reis terwijl onze ervaren klankschaalbeoefenaar een betoverend concert geeft. Sluit je ogen, ontspan en laat de klanken je ziel raken.
• Reflectiemoment:
Na het concert bieden we een rustige gelegenheid om je ervaringen te delen en eventuele vragen te stellen.
• Afsluiting:
Een vriendelijke en warme afsluiting.

Klaar om de harmonie en ontspanning van klankschalen te ervaren? Sluit je aan bij ons voor een avond vol rust, heling en innerlijke balans tijdens ons volgende INNERGY PRACTICE: SOUND BATH HEALING. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere reis. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze Sound Bath Healing en laat je betoveren door onze klankschalen gericht op harmonie en genezing.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Dagen vrijdag
Tijden: 20:00 – 21:30
Groepsgrootte: 6 pers. max (veilig, persoonlijk aandacht en intiem)
Investering: € 25
Voorkennis: Iedereen mag zich aanmelden en er is geen voorkennis voor nodig.
Je kunt je iedere moment aanmelden
Fysieke belasting: De fysieke belasting is zeer laag en zodoende voor iedereen geschikt

Vrijdag 10 mei 2024 van 20:00 tot 21:30

Delftweg 186, 3046 NC Rotterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“AWAKEN YOURSELF & RISE TO ENLIGHTMENT ❤️ ”

Een oase van innerlijke rust en balans in een bosrijke omgeving in Rotterdam. Met onze Innergy Collection: ☆PRACTICE I TREATMENTS I SKILLS☆ ☆RETREATS☆

Reviews

Samantha Hoogeveen

INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION

Een hele fijne meditatie gehad dankzij Devi in het mooie landhuis op een prachtige plek en ging totaal ontspannen weer weg. Zeker een aanrader! Dankjewel! 🙏

Lees meer

Dane Badal

INNERGY PRACTICE: QI QONG

Het was een hele fijne les op een prachtige locatie bij het landhuis. Ik voelde me veel energieker kalmer en geaard na de les.

Lees meer

Robin Van de Pasch

INNERGY PRACTICE: YIN YOGA

Hele fijne yin yogales gehad van Anouck, helemaal ontspannen erna!

Lees meer

1. Kies je tickets
INNERGY PRACTICE: SOUND BATH HEALING

INNERGY PRACTICE: SOUND BATH HEALING Ontdek de magie van klankschaalconcerten Een innerlijke reis naar rust en ontspanning PRAKTISCHE INFORMATIE: Dagen vrijdag 29/09 en 17/11 Tijden: 20:00 – 21:30 Groepsgrootte: 6 personen max (omdat we graag de beleving intiem en persoonlijk willen houden) Investering: € 25 Fysieke belasting: zeer laag en zodoende voor iedereen geschikt

€ 25,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
INNERGY PRACTICE: SOUND HEALING

Meer evenementen van House of Innergy

Vrijdag, 31 mei. om 19:00
INNERGY PRACTICE: KUNDALINI CHAKRA AWAKENING
House of Innergy
Kundalini activatie Kundalini
Vrijdag, 07 jun. om 20:00
INNERGY PRACTICE: SOUND HEALING
House of Innergy
Klankreis-Soundbath Soundhealing Klankschalen
Vrijdag, 14 jun. om 19:00
INNERGY PRACTICE: KUNDALINI CHAKRA AWAKENING
House of Innergy
Kundalini activatie Kundalini

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:15
Ligconcert met klankschalen en live muziek
Mandira
Concert Klankschalen Ligconcert
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zondag, 05 mei. om 10:00
Sunday Morning Soundhealing Meditation: Freedom
Wynonna Stoové
Soundhealing Klankreis Meditatie
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl