Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION

Woensdag 03 april 2024 van 20:15 tot 21:30

Delftweg 186, 3046 NC Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

GUIDED MEDITATION
Ontdek innerlijke rust en balans

Welkom bij de INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION, waar we samen wekelijks een reis van innerlijke ontdekking en rust maken. In een wereld vol hectiek bieden wij een oase van kalmte, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en diepe rust kunt ervaren.
Meditatie is een krachtig hulpmiddel om de geest te kalmeren, stress te verminderen en emotioneel evenwicht te herstellen. Onze ervaren begeleiders nemen je mee op een innerlijke reis, geleid door rustgevende stemmen en kalmerende muziek. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde meditator, onze sessies zijn toegankelijk voor iedereen.
Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, emotionele heling, meer focus in je leven of gewoon een pauze van de wereld om je heen, onze INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek de wonderen van meditatie samen met gelijkgestemde mensen.

HET PROGRAMMA
Onze geleide meditaties essies worden geleid door een team van toegewijde experts, en we houden de groepen bewust klein met slechts 6 deelnemers. Dit zorgt voor een intieme sfeer waarin iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding ontvangt. We geloven dat meditatie het meest effectief is wanneer het in een kleine, ondersteunende groep wordt beoefend, en daarom zorgen wij voor een veilige ruimte waarin je je volledig kunt ontspannen en openstellen.
Tijdens de GUIDED MEDITATION word je uitgenodigd om diep in jezelf te kijken, je gedachten los te laten en je te richten op het heden. We verkennen verschillende meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen en visualisaties om je te helpen een diepere staat van ontspanning te bereiken. Onze sessies duren 60 minuten, en na afloop voel je je verfrist, opgekikkerd en volledig in balans.
Geleide meditatie biedt verschillende voordelen voor zowel de geest als het lichaam. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:
- Stressvermindering: Geleide meditatie helpt de geest te kalmeren, waardoor stressniveaus verminderen. Het helpt ook om de reactie van het lichaam op stressoren te verminderen, waardoor je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.
- Verbeterde Concentratie: Door je te concentreren op de stem van de begeleider en de meditatie-oefeningen, kun je je concentratie en focus verbeteren. Dit is niet alleen nuttig tijdens de meditatie zelf, maar het verbetert ook je algehele concentratievermogen in het dagelijks leven.
- Emotionele Balans: Geleide meditatie kan helpen om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren. Het stelt je in staat om bewust te worden van je emoties en helpt je om er op een gezonde manier mee om te gaan, wat leidt tot emotionele stabiliteit.
- Betere Slaapkwaliteit: Meditatie kan helpen om een rustige geest te bevorderen, wat op zijn beurt de slaapkwaliteit kan verbeteren. Door regelmatig te mediteren, kun je beter slapen en uitgerust wakker worden.
- Zelfontdekking en Zelfbewustzijn: Geleide meditatie biedt een gelegenheid tot zelfreflectie. Het stelt je in staat om diep naar binnen te kijken en een beter begrip van jezelf te ontwikkelen. Dit kan leiden tot verhoogd zelfbewustzijn en zelfacceptatie.
- Pijnbeheer: Voor mensen die lijden aan chronische pijn, kan geleide meditatie helpen bij het verlichten van pijnklachten. Het helpt bij het veranderen van de perceptie van pijn, waardoor het draaglijker wordt.
- Bloeddrukregulatie: Regelmatige beoefening van geleide meditatie kan helpen bij het stabiliseren van de bloeddruk. Dit kan op de lange termijn het risico op hartaandoeningen verminderen.
Verbeterde Algemene Gezondheid: Door stress te verminderen en emotioneel welzijn te bevorderen, draagt geleide meditatie bij aan een betere algehele gezondheid. Het versterkt het immuunsysteem, verbetert de spijsvertering en bevordert een gezonde levensstijl.
Kortom, geleide meditatie is een waardevol instrument dat je kan helpen om balans, rust en welzijn in je leven te brengen.
Klaar om de reis naar innerlijke rust te beginnen? Meld je vandaag nog aan voor de GUIDED MEDIATION en ervaar de helende kracht van meditatie in een warme, ondersteunende omgeving. Samen creëren we een pad naar een vrediger, evenwichtiger leven.
Namens ons team heten we je van harte welkom tijdens de INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION. Laat ons samen op weg gaan naar een kalmer, meer gebalanceerd leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dagen Elke woensdag
Tijden: 20:00 – 21:00
Groepsgrootte: 6 personen max
Investering: € 15 per les
Voorkennis: Iedereen mag zich aanmelden en er is geen voorkennis voor nodig.
Je kunt je iedere moment aanmelden
Fysieke belasting: De fysieke belasting is zeer laag en zodoende voor iedereen geschikt

Woensdag 03 april 2024 van 20:15 tot 21:30

Delftweg 186, 3046 NC Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“AWAKEN YOURSELF & RISE TO ENLIGHTMENT ❤️ ”

Een oase van innerlijke rust en balans in een bosrijke omgeving in Rotterdam. Met onze Innergy Collection: ☆PRACTICE I TREATMENTS I SKILLS☆ ☆RETREATS☆

Reviews

Samantha Hoogeveen

INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION

Een hele fijne meditatie gehad dankzij Devi in het mooie landhuis op een prachtige plek en ging totaal ontspannen weer weg. Zeker een aanrader! Dankjewel! 🙏

Lees meer

Dane Badal

INNERGY PRACTICE: QI QONG

Het was een hele fijne les op een prachtige locatie bij het landhuis. Ik voelde me veel energieker kalmer en geaard na de les.

Lees meer

Robin Van de Pasch

INNERGY PRACTICE: YIN YOGA

Hele fijne yin yogales gehad van Anouck, helemaal ontspannen erna!

Lees meer

INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION

Meer evenementen van House of Innergy

Dinsdag, 14 mei. om 20:00
INNERGY PRACTICE: YOGA NIDRA
House of Innergy
Yoga Meditatie De stem van binnenuit
Woensdag, 15 mei. om 19:00
INNERGY PRACTICE: QI QONG
House of Innergy
Meditatie De stem van binnenuit Qi Gong
Woensdag, 15 mei. om 20:15
INNERGY PRACTICE: GUIDED MEDITATION I NL
House of Innergy
Yoga Meditatie De stem van binnenuit
Dinsdag, 21 mei. om 20:00
INNERGY PRACTICE: YOGA NIDRA
House of Innergy
Yoga Meditatie De stem van binnenuit

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 19:00
ECSTATIC DANCE BEZWEEFD @ OASE ROTTERDAM 18 MAY 2024
Bezweefd
Ecstatic Dance Vrije Dans Yoga
Vrijdag, 21 jun. om 18:00
NĀDA YOGA + MANTRA + KIRTAN WORKSHOP
Maximilian Bergauer
Kirtan Mantra zingen Meditatie
Zondag, 26 mei. om 09:30
Workshop Psoas en stress inclusief thee en lekkers
Vita Yoga
Yoga Gezondheid Ontspanning
Donderdag, 16 mei. om 18:20
Ademcirkel
BreathBabes
Ademcirkel Ademwerk Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl