Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Be Brave; Boxing & Breathwork

Zondag 07 april 2024 van 10:00 tot 14:00

Regentesselaan 15, 7316 AB Apeldoorn, Nederland

Over dit evenement

𝑩𝒆 𝑩𝒓𝒂𝒗𝒆 π‘©π’π’™π’Šπ’π’ˆ & π‘©π’“π’†π’‚π’•π’‰π’˜π’π’“π’Œ
Boxing & Breathwork een één daags transformatief retreat.
We nodigen je uit in de 𝒃𝒓𝒂𝒗𝒆 𝒔𝒑𝒂𝒄𝒆 , een plek waar je durft te gaan staan voor wat er in jouw hart leeft en je eigen belemmerende patronen durft aan te kijken.

De uitdagende fysieke inspanning spiegelt enerzijds je defense mechanisme, neigingen en patronen en draagt daarnaast bij aan het openbreken van die beschermlaag. Rauw, open en ontwapenend om vervolgens middels de verbonden adem nog een laagje dieper te gaan en ook de onderbewuste patronen en onderdrukte pijnen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. Healing op het spectrum van π’Šπ’π’”π’‘π’‚π’π’π’Šπ’π’ˆ en π’π’π’•π’”π’‘π’‚π’π’π’Šπ’π’ˆ. Een super krachtige combinatie.

Emotie is energie in motie, in beweging dus. Deze energie wil door ons heen stromen. Regelmatig zetten we deze beweging vast door de emotie te onderdrukken. Vastgezette emoties verstoren de balans, en zorgt ervoor dat we stress opslaan in ons lichaam, dit kan voor allerlei mentale en fysieke klachten zorgen.

De intense inspanning van de boksles brengt jouw levensenergie in beweging en werkt ontwapenend voor de beschermingsmechanisme. De stoot en trap technieken werken ansich al als uitlaat klep door de zelfexpressie te stimuleren. Bovendien zijn de neigingen tijdens een boksles een accurate spiegel voor de meer alledaagse patronen; 'π»π‘œπ‘’ 𝑗𝑒 𝑖𝑒𝑑𝑠 π‘‘π‘œπ‘’π‘‘ π‘‘π‘œπ‘’ 𝑗𝑒 π‘Žπ‘™π‘™π‘’π‘ ' - π‘€π‘Žπ‘Ÿπ‘π‘’π‘  π΄π‘’π‘Ÿπ‘’π‘™π‘–π‘’π‘  .
Boksen vraagt om focus en doorzettingsvermogen en nodigt je uit in het 𝑡𝑼. Een fysieke en mentale uitdaging die bijdraagt aan meer π’›π’†π’π’‡π’ƒπ’†π’˜π’–π’”π’•π’›π’Šπ’‹π’. Het stimuleren van deze kwaliteiten vind weerklank in het dagelijks leven waardoor je π’—π’†π’†π’“π’Œπ’“π’‚π’„π’‰π’•π’Šπ’ˆπ’†π’“ zult worden tegenover uitdagingen en tegenslagen.

Middels de 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏 π’‚π’…π’†π’Ž maken we een reis door ons onderbewuste, daar vinden we de verstoten en verdrongen delen van het zelf. Weggestopt pijn en verdriet maar ook verborgen talenten en giften.
Door verbonden te ademen, kom je in een andere staat van bewustzijn en komt de energie in beweging waardoor je lichaam als β€˜vanzelf’ oude, vastgeroeste emoties los laat (catharsis). Dit maakt dat je dus niet alleen op de mentale laag maar ook fysiek en energetisch de belemmeringen loslaat en herschrijft.

"π‘ˆπ‘›π‘‘π‘–π‘™π‘™ 𝑀𝑒 π‘šπ‘Žπ‘˜π‘’ π‘‘β„Žπ‘’ π‘’π‘›π‘π‘œπ‘›π‘ π‘π‘–π‘œπ‘’π‘  π‘π‘œπ‘›π‘ π‘π‘–π‘œπ‘’π‘  𝑖𝑑 𝑀𝑖𝑙𝑙 π‘‘π‘–π‘Ÿπ‘’π‘π‘‘ π‘¦π‘œπ‘’π‘Ÿ 𝑙𝑖𝑓𝑒 π‘Žπ‘›π‘‘ π‘¦π‘œπ‘’ 𝑀𝑖𝑙𝑙 π‘π‘Žπ‘™π‘™ 𝑖𝑑 π‘“π‘Žπ‘–π‘‘h" - πΆπ‘Žπ‘Ÿπ‘™ 𝐽𝑒𝑛𝑔.

Wat we onderdrukken in onszelf, wordt ons gespiegeld in de buiten wereld.
Echte fundamentele verandering ontstaat wanneer we werken met onze π’”π’„π’‰π’‚π’…π’–π’˜.
We maken dus een reis door ons onderbewuste, ontmoeten, doorvoelen en transformeren;
We geven over aan de intelligentie van het lichaam en maken als het ware de beweging af.
Dit brengt ruimte, helderheid, meer energie en meer ontspanning.
Dit beloofd een transformatieve dag te worden.

π΄π‘Ÿπ‘’ π‘¦π‘œπ‘’ π‘Ÿπ‘’π‘Žπ‘‘π‘¦ π‘‘π‘œ 𝑒π‘₯π‘π‘™π‘œπ‘Ÿπ‘’ π‘Žπ‘›π‘‘ 𝑒π‘₯π‘π‘Žπ‘›π‘‘?

We openen de π›π«πšπ―πž 𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞, want het volgen van ons hart vraagt om moed en lef hebben. Lef komt overigens van het Hebreeuwse woord 'Lev', wat hart betekend, net zoals Courageous (moed), van het Latijnse woord 'Cor' komt, wat ook hart betekend. Leven vanuit het hart is voor de dapperen.
Wij zorgen voor de veilige container waarin jij brave kan opdagen. Perfecte balans van masculine kaders en feminine flow zodat jouw levensenergie vrij kan stromen.

π‘·π’“π’π’ˆπ’“π’‚π’Žπ’Žπ’‚:
β—‹ Landen, kennismaking, sharing cirkel
β—‹ Boksles met reflectie
β—‹ Verbonden ademcirkel
β—‹ Integratie/Afsluiting

π‘·π’“π’‚π’Œπ’•π’Šπ’”π’„π’‰:
Kosten: 69 euro
Locatie: Regentesselaan 15, Apeldoorn
Inclusief: materialen/handschoenen/koffie/thee/snacks/lichte lunch
Max. 8 deelnemers.
- Dit event is voor iedereen; met of zonder ervaring.

𝑢𝒗𝒆𝒓 𝒅𝒆 π’‡π’‚π’„π’Šπ’π’Šπ’•π’‚π’•π’π’“π’”:
π‘…π‘’π‘šπ‘π‘œ 𝑑𝑒 𝐺𝑒𝑒𝑠 werkt als personal trainer & coach. Na zijn topsport carriΓ¨re is hij zijn vaardigheden in gaan zetten als trainer. Van defensie & politie tot aan amateur sporter of A atleet hij heeft alles voorbij zien komen. Met zijn tientallen jaren aan ervaring heeft hij vele fysiek en mentaal op een diepere laag thuis laten komen in hun eigen lijf en daarbij in de wereld. Hij heeft een achtergrond als (persoon)beveiliger maar ook in het onderwijs en de zorg heeft hij zich thuis gevoeld. Hij past zijn NLP kennis, training skills en zijn levenservaring toe om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

π΄π‘›π‘”π‘’Μπ‘™π‘–π‘žπ‘’π‘’ π½π‘Žπ‘›π‘ π‘’π‘› werk als transformatief en systemisch adem- en relatie coach.
Ze heeft een passie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en heeft verschillende tools verzameld om groepen, stellen en individuen te ondersteunen op hun pad terug naar wie ze in essentie zijn.
Haar werk gaat over bezieling, bewustzijn, expansie en authenticiteit.
Ze heeft een achtergrond in de humanistiek, opgeleid tot transformatief ademcoach, yoga teacher en systemisch relatie coach. We werken op de fysieke, mentale, emotionele en energetische laag.
In het veld van π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿβ„Žπ‘’π‘–π‘‘; Omdat iedereen het verdient om vanuit vertrouwen en veiligheid dit mensen pak te belichamen. Dat is de eerst nodige stap om ons weer open te kunnen stellen voor de magie van het leven en de schoonheid van het AL.
Dat is de intentie, dat is de missie.
IG: @π‘Žπ‘›π‘”π‘’π‘™.π‘œn.π‘Ž.π‘šπ‘–π‘ π‘ π‘–π‘œπ‘›

Zondag 07 april 2024 van 10:00 tot 14:00

Regentesselaan 15, 7316 AB Apeldoorn, Nederland

Over de organisatie

“'Freedom is just a breath away'”

Omdat iedereen het verdient om vanuit vertrouwen en veiligheid dit prachtige mensenpak te belichamen. Are you ready to expand?

Reviews

Z. De Graaf

Be Brave; Boxing & Breathwork

hele mooie ervaring zeker een aan rader als je even weer tot je zelf wil komen😊

Lees meer

Leonie

Be Brave; Boxing & Breathwork

Heel bijzondere ervaring om mee te maken! Remco en Angelique zijn warme, bevlogen en kundige begeleiders. Dank!

Lees meer

Esther

Be Brave; Boxing & Breathwork

Gave experience, nog niet eerder zo’n ervaring meegemaakt, heel bijzonder! Mooi combi met de inspanning van het boksen, en naderhand de ontspanning tijdens de ademsessie, wat echt diep naar binnen gaat en bij mij veel ontlading gafπŸ™πŸ»dankjewel Angelique en Remco!

Lees meer

Be Brave; Boxing & Breathwork

Meer evenementen van Angel on A Mission

Zondag, 26 mei. om 10:00
Be Brave; Boxing & Breathwork
Angel on A Mission
Ademwerk Healing Movement

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Dinsdag, 07 mei. om 18:00
Mischievious play fight gathering
Mischievious Gatherings
Playfulness Conscious Sexuality Movement
Woensdag, 01 mei. om 17:30
Bend & Breathe
Ramon Kinkel Breathwork
Yoga Ademwerk Adem
Zaterdag, 29 jun. om 11:00
Summer Gathering Festival
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl