Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Zondag 21 april 2024 van 13:45 tot 18:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over dit evenement

🌟 Betreed opnieuw een wereld van zelfontdekking en vernieuwing tijdens onze betoverende Tantric Dance sessie dit keer op zondagmiddag 21 april, onder leiding van mij, Dominique – Holistic Movement Coach & TD Teacher. Laat de muziek je gidsen terwijl we samen een magische middag creëren.

Met een open hart dansen we om nog meer (levens) energie op te wekken en in stroming te brengen en het leven te omarmen met hernieuwde kracht en diepe verbinding met jezelf en anderen. Trek je schoenen uit, sluit je ogen voor de buitenwereld en ervaar de subtiele verschuivingen in je energieveld. Samen creëren we een veilige omgeving waarin je volledig kunt opgaan in de dans.

Uitleg Chakra Journey:
Wil jij nog meer in verbinding komen met jouw lichaam? Wil jij voelen wat er ruimte wil krijgen of aandacht nodig heeft in je emoties? In de chakra journey reis je door 6 van de 7 chakra’s en activeer je jouw energie lichaam. In een actieve meditatie op muziek gebruik je je adem, lichamelijke beweging en je stem. Zo verbind je je nog meer met je energielichaam en maak je met je ogen dicht, of met een blinddoek op, een innerlijke reis. Zo ontstaat er nog meer energie circulatie. Resoneert dit? Dan is deze workshop echt wat voor jou. Na deze innerlijke reis is er een pauze, na de pauze gaan we over tot de Tantric dance workshop . .

Wat is Tantric Dance?
Tantric Dance is een speelse en creatieve manier om te ontdekken hoe je nog meer kan groeien in je leiderschap en ook om te ontdekken hoe jij je kan overgeven aan wat is en te onvangen.

Het is een dans van het mannelijke & het vrouwelijke wat we allebei in onszelf hebben. En constant in beweging is…. Door deze dans wordt je je bewust van je stroming of juist waar er nog wat blokkades zitten in jezelf.

De ontvanger heeft een blinddoek op of de ogen dicht om zo nog meer te kunnen voelen en vanuit het lijf te gaan bewegen. De leider creëert de dans en de volger volgt. Zo brengen we energie in beweging. TD is een hele fijne en zachte en ook leuke manier om nog meer over jezelf en de ander te weten te komen. En een hele fijne & veilige manier om te genieten van dansen in verbinding.

Na de Tantric Dance sessie nodigen we je uit voor een heerlijke Cuddle Puddle voor wie behoefte heeft aan extra warmte en verbinding. Een zachte afsluiting van een middag vol energie en samenzijn.

📅 Datum evenement: Zondag 21 april

Programma:
13:45u Deur open
14:00u-14:30u Start openings cirkel + intentie zetten
14:30u-15:30u Chakra Journey
15:30u-15:45u Pauze
15:45u-16:45u TD workshop
16:45u-17:30u Free flow TD
17:30u-17:45u Cuddle Puddle
17:45u-18:00u Afsluitende cirkel

Benodigdheden: Fles water, comfortabele kleding, en dikke sokken. Dans op blote voeten, met een vest of een sjaal om warm te blijven. Neem eventueel een dekentje mee voor de meditatie.

Deelname vanaf 18 jaar en voor eigen risico. Jij bent 100% verantwoordelijk voor jezelf en je eigendommen.

*Let op: Tickets zijn niet retourneerbaar, tenzij het evenement door de organisatie wordt geannuleerd.

Samen met ons fijne team kijken we ernaar uit om samen met jou te dansen en te groeien, omarmd door nieuwe levensenergie en diepe verbinding. Voor vragen, stuur gerust een bericht of bel op 0621281427.

Warme groet en tot danst 💃🏽

Dominique.

Zondag 21 april 2024 van 13:45 tot 18:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over de organisatie

Werkzaam als: Holistic movement coach, Ik geef Holistische bewegingslessen oa. Chakra Dance Journeys' en Tantric Dance Workshops.

Reviews

Jaco

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Het blijft bijzonder hoe Dominique een veilige, open sfeer weet te creëren waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en zichzelf te vinden in de dans. En in de mooie verbindingen die je kan vinden in jezelf en met anderen. Ik kan intens genieten van de mooie muziek, de passievolle begeleiding, de warme ondersteuning van de spaceholders, de mooie en bijzondere mensen met wie je danst en natuurlijk de zinderende dansmomenten tijdens de tantric dance. Een absolute aanrader!

Lees meer

Dick Van der Pijl

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Mooi event ,goed opgebouwd in een veilige sfeer met veel ruimte voor eigen creativiteit. Inspirerende leiding , genereus ,warm en met veel passie voor de deelnemers. Chapeau!

Lees meer

Jaap

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Heel erg genoten. Fijne sfeer en heerlijk uitgedaagd in volle overgave te gaan en in andere momenten de leiding te nemen. Meer dan eens mocht ik heel dichtbij komen dat ik niet vanzelfsprekend vind. De begeleiding was passievol, betrokken en uitdagend.

Lees meer

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Zaterdag, 04 mei. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ THE O'BERLIE │ Classical Vibes
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Dinsdag, 30 apr. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl