Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Zaterdag 30 maart 2024 van 18:45 tot 23:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over dit evenement

Dit event is uitverkocht 🙏🏻

Het volgende event is op zondag 21 april.🤗✨

🌟 Betreed een wereld van zelfontdekking en vernieuwing tijdens ons sprankelende Tantric Dance event op zaterdag 30 maart, onder leiding van mij, Dominique – Holistic Movement Coach & TD Teacher samen met een heel fijn team. Laat de muziek je gidsen terwijl we samen een magische avond creëren.

Met een open hart dansen we om oude patronen los te laten en de lente te verwelkomen in diepe verbinding met jezelf en elkaar. Trek je sokken en schoenen uit, sluit je ogen voor de buitenwereld en ervaar de subtiele verschuivingen in je energieveld. Samen zorgen we voor een veilige setting, waarin je met volle overgave mogen dansen met wat er in ons leeft.

Na de Tantric Dance workshop wacht een extra dosis warmte met onze heerlijke cuddle puddle voor degenen die daar behoefte aan hebben. Een zachte afsluiting van een avond vol energie en verbinding.

Uitleg Chakra Journey:
Wil jij nog meer in verbinding komen met jouw lichaam? Wil jij voelen wat er ruimte wil krijgen of aandacht nodig heeft in je emoties? In de chakra journey reis je door 6 van de 7 chakra’s en activeer je jouw energie lichaam. In een actieve meditatie op muziek gebruik je je adem, lichamelijke beweging en je stem. Zo verbind je je nog meer met je energielichaam en maak je met je ogen dicht, of met een blinddoek op, een innerlijke reis. Zo ontstaat er nog meer energie circulatie. Resoneert dit? Dan is deze workshop echt wat voor jou. Na deze innerlijke reis is er een pauze, na de pauze gaan we over tot de Tantric dance workshop . .

Wat is Tantric Dance?
Tantric Dance is een speelse en creatieve manier om te ontdekken hoe je nog meer kan groeien in je leiderschap en ook om te ontdekken hoe jij je kan overgeven aan wat is en te onvangen.

Het is een dans van het mannelijke & het vrouwelijke wat we allebei in onszelf hebben. En constant in beweging is…. Door deze dans wordt je je bewust van je stroming of juist waar er nog wat blokkades zitten in jezelf.

De ontvanger heeft een blinddoek op of de ogen dicht om zo nog meer te kunnen voelen en vanuit het lijf te gaan bewegen. De leider creëert de dans en de volger volgt. Zo brengen we energie in beweging. TD is een hele fijne en zachte en ook leuke manier om nog meer over jezelf te weten te komen.

📅 Datum evenement: Zaterdag 30 maart

Programma:
18:45u deur open
19:00u-19:30u start openings circle + intentie zetten
19:30-20:30u Chakra Journey
20:30u-20:45u Pauze
20:45u-22:00u TD workshop
22:00/-22:30u Free Flow TD
22:30-22:45u Cuddle Puddle
22:45u-23:00u Closing Circle

Benodigdheden: Fles water, comfortabele kleding, en dikke sokken. Dans op blote voeten, met een vest en sjaal om warm te blijven. Neem ook een dekentje mee voor de meditatie.

Deelname vanaf 18 jaar en voor eigen risico. Jij bent 100% verantwoordelijk voor jezelf en je eigendommen.

*Let op: Tickets zijn niet retourneerbaar, tenzij het evenement door de organisatie wordt geannuleerd.

Samen met een heel fijn team, kijken we er enorm naar uit om samen met jou het jaar dansend te beginnen, doordrenkt van nieuwe levensenergie en diepe verbinding. Voor vragen, stuur gerust een bericht of bel op 0621281427.

Warme groet en Tot Dans 💃🏽

Dominique en Team.

📸 DOLISTIC_MOVEMENT
FB: Dominique van der Zanden

Zaterdag 30 maart 2024 van 18:45 tot 23:00

House of Happiness Club, Keyserswey 69, 2201 CX Noordwijk, Nederland

Over de organisatie

Werkzaam als: Holistic movement coach, Ik geef Holistische bewegingslessen oa. Chakra Dance Journeys' en Tantric Dance Workshops.

Reviews

Jaco

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Het blijft bijzonder hoe Dominique een veilige, open sfeer weet te creëren waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en zichzelf te vinden in de dans. En in de mooie verbindingen die je kan vinden in jezelf en met anderen. Ik kan intens genieten van de mooie muziek, de passievolle begeleiding, de warme ondersteuning van de spaceholders, de mooie en bijzondere mensen met wie je danst en natuurlijk de zinderende dansmomenten tijdens de tantric dance. Een absolute aanrader!

Lees meer

Dick Van der Pijl

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Mooi event ,goed opgebouwd in een veilige sfeer met veel ruimte voor eigen creativiteit. Inspirerende leiding , genereus ,warm en met veel passie voor de deelnemers. Chapeau!

Lees meer

Jaap

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Heel erg genoten. Fijne sfeer en heerlijk uitgedaagd in volle overgave te gaan en in andere momenten de leiding te nemen. Meer dan eens mocht ik heel dichtbij komen dat ik niet vanzelfsprekend vind. De begeleiding was passievol, betrokken en uitdagend.

Lees meer

Chakra Journey & Tantric Dance Event Noordwijk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Maandag, 29 apr. om 19:00
Tantric Dance in Hasselt
Heartsify
Tantric Dance Tempel Grenzen
Vrijdag, 12 jul. om 19:00
Last Dance biodanzafeest
Fridaynight Feeling Good Biodanza specials
Biodanza Dansen in verbinding
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl