Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Foundations Training Geweldloze Communicatie, 10-weekse

Vrijdag 17 mei 2024 van 9:30 tot 12:15

Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Wil je de kwaliteit van je relaties verdiepen en verbeteren? Wil je helder leren uiten wat er in je leeft op een manier die verbinding creëert met jezelf en anderen? Wil je leren staan voor wat je nodig hebt? Dan is deze 10-weekse basiscursus geweldloze communicatie jou op het lijf geschreven.

Als je het hart op de tong hebt liggen en je zegt wat je denkt, laat je iets van jezelf zien. Openheid en eerlijkheid krijgen echter meer betekenis als je vanuit een diepere laag in jezelf spreekt: je gevoelens en je behoeften. Zo toon je je kwetsbaarheid en kom je in je kracht te staan. Ook is de kans groter dat de ander je kan horen en dat er samenwerking ontstaat, in plaats van conflict.

Deze cursus richt zich op aandachtig en met empathie luisteren naar jezelf en anderen en het verwoorden van wat je voelt en nodig hebt. Alleen al van het herkennen en erkennen van gevoelens en behoeften kan een helende werking uitgaan!
Aandacht en respect voor wat anderen voelen en nodig hebben is in geweldloze communicatie net zo essentieel als aandacht en respect voor wat er in onszelf leeft. Geweldloze Communicatie geeft je die tools: hoe je aandachtig kunt luisteren en spreken, zodat je verbinding creëert met jezelf en de mensen om je heen.

Thema’s die onder andere aan bod komen:

- hoe eerlijk te zijn zonder te oordelen of eisen te stellen (kwetsbare eerlijkheid)
- Van zelfconnectie naar zelfcompassie
- hoe stevig te staan voor wat je nodig hebt en te vragen voor wat je wilt, terwijl je in verbinding blijft met de ander
- hoe de essentie te horen van wat mensen zeggen, hoe ze het ook uiten
- hoe ‘nee’ te zeggen en ‘nee’ te horen
- hoe te verbinden in conflict
- de kracht van empathie bij angst, boosheid, pijn en verdriet

Wanneer
Vrijdagen, 9:30 - 12:15 uur, 17 mei -19 juli 2024.
17, 24, 31 Mei
7, 4, 21, 28 juni
5, 12, 19 juli

Waar
De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt, maar het is of in Amsterdam-Noord of in het centrum van Amsterdam.

De groep
In een veilige leeromgeving word je uitgenodigd om te werken met situaties uit je eigen leven. We beoefenen geweldloze communicatie met behulp van demonstraties, rollenspellen en oefeningen zodat je al doende leert en ervaring opdoet.

Prijs
De prijs is een keuze tussen de €495 - €715, afhankelijk van je inkomen en je wens om bij te dragen. Dit deel van de kosten betaal je na afloop van de training.
Je betaalt €100 als aanbetaling. Dan is je plek gereserveerd.

Annuleren
Je kunt na je aanbetaling binnen 2 weken besluiten om je aanmelding te annuleren. Je krijgt dan je geld terug. Reserveer je binnen 2 weken voor de start van de training (dus vanaf 3 mei) dan kun je je reservering niet meer annuleren.

Toelichting op de glijdende schaal:
De glijdende schaal van deze training is gebaseerd op mijn poging om genoeg geld te verdienen om van te leven en dit werk te kunnen blijven aanbieden, terwijl ik ook rekening houd met betaalbaarheid van de training.
Tegelijk wil ik dat dit werk toegankelijk is voor iedereen die dat wil, onafhankelijk van je financiële situatie. Mocht je om wat voor reden dan ook graag willen deelnemen, maar de prijs is een obstakel, neem dan alsjeblieft contact op zodat we kunnen zoeken naar een oplossing die voor ons beiden werkt.


Over Floortje, de trainer
Toen begin 2015 geweldloze communicatie op mijn pad kwam, sloeg dat in als een bom. Ik worstelde met depressie en Geweldloze Communcatie (GC) hielp mij op een diep niveau te verbinden met mijn behoeften en de overvloed die er is om deze te vervullen. Waar ik met behulp van GC met kleine stapjes leer om compassievol naar mezelf te zijn (een groeiproces dat nooit eindigt) ontdekte ik ook de kracht van empathie in verbinding met anderen. Dit ondersteunt mij in mijn verlangen diepgaand en wezenlijk contact met mensen te ervaren; het nodigt mensen uit om zichzelf te laten zien en hun kwetsbare eerlijkheid te delen. In die ruimte vindt heling plaats. Dat is voor mij het mooiste wat er is.
Voor mij is het delen van geweldloze communicatie zowel een manier om bij te dragen aan verbinding in en tussen mensen, als een manier om zelf te blijven leren en verdiepen in dit werk, dat voor mij een levensweg is.


Vrijdag 17 mei 2024 van 9:30 tot 12:15

Amsterdam, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Nonviolent communication: the language of life, the language of love.”

Trainingen Geweldloze Communicatie, live & online. Courses & workshops in Nonviolent Communication, live & online.

Bloom with Floortje, coach & trainer Geweldloze Communicatie

1. Kies je tickets
Aanbetaling Foundations Training Geweldloze Communicatie

Aanbetaling van €100 om je plek te reserveren.

€ 100,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Foundations Training Geweldloze Communicatie, 10-weekse

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 07 mei. om 19:00
Workshop - Embracing contact with others while honouring yourself
Contact On
Authentic Relating Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Zondag, 06 okt. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Zaterdag, 18 mei. om 15:00
Slow Pace Speed Date!
Eva Luna
Authentic Relating Dating Verbinding
Donderdag, 02 mei. om 19:15
Freedive: Fierce Love - avond voor koppels
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl