Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familieopstelling (thema schuld(ig) maken) 30 maart 2024(representant)

Zaterdag 30 maart 2024 van 1:00 tot 5:30

Amsterdam-Zuid, Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

🗓 Zaterdag 30 maart 2024
⏰ 13:00 - 17:30 uur
📍 Amsterdam, in de buurt van het museumplein. Als je je ticket hebt gekocht, ontvang je de exacte locatie.

Wat is een familieopstelling?
Een familieopstelling is een methode die zichtbaar maakt wat er in de diepte van een familiesysteem speelt. Door anderen te laten fungeren als jouw familieleden, kun je verborgen patronen ontdekken en emotionele obstakels zichtbaar maken. Blinde vlekken worden zichtbaar. Een familieopstelling zorgt ervoor dat je een andere kijk op de situatie krijgt, die zal doorwerken in je leven.

De familieopstelling van 30 maart heeft als thema 'schuld'. We onderzoeken hier het schuldig maken en het schuldig voelen. Een mooie gelegenheid om zelf inzichten voor jezelf op te doen als je resoneert met dit thema en de bijkomstigheden;

-Je hebt moeite met het innemen van ruimte
-Je voelt je vaak 'te veel'
-Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
-Je hebt moeite met het vragen van hulp
-Je hebt vaak het gevoel dat je dingen anders had kunnen doen en dealt met een knagend gevoel
-Je houdt mensen liever te vriend dan dat je de confrontatie aangaat
-Je past je vaak aan of het gevoel je aan te moeten passen
-Het is lastig genoeg tijd en ruimte voor jezelf te nemen en hebt gaat daarom vaak door het leven met een lege batterij

Wat brengt een familieopstelling je?
Dit is voor elke persoon verschillend en kan nooit van te voren vastgesteld worden. Dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten staat vast. Een familieopstelling laat zien hoe gedrag en emoties zich soms generaties lang blijven herhalen zonder dat we ons daar bewust van zijn. Door deze dynamieken zichtbaar te maken ontstaat er inzicht en keuze om het anders te doen. Ook kan de opstelling je meer energie, rust, vrijheid,. zelfvertrouwen, eigenwaarde of specifieke antwoorden op eigen thema's geven.

Wat doe je als representant?
Je symboliseert een familielid of element van het familiesysteem van de vraaginbrenger. Een stand-in als het ware. Je helpt een ander om de onderliggende dynamieken en emoties in het familiesysteem te begrijpen. Hierbij help je niet alleen de ander maar krijg je zelf ook inzichten mee. En maak je geen zorgen, iedereen kan representant staan. Ook jij!

Wat brengt de rol als representant je?
💎 Je verkrijgt nieuwe inzichten over persoonlijke relaties en familiedynamieken, die je ook in je eigen leven kunt toepassen.
💎 Je ontwikkelt je intuïtie en leert je intuïtie te volgen.
💎 Je overwint eigen emotionele blokkades en belemmeringen.
💎 Je vergroot je empathie en begrip voor anderen.
💎 Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met familieopstellingen.

Het wordt afgeraden om mee te doen als:
- je zware doses antidepressiva slikt.
- je medicatie gebruikt waardoor je niet alert kunt zijn.

Wat eerdere deelnemers zeggen:

“Niet wetende wat een opstelling precies inhield, was ik erg nieuwsgierig wat er allemaal zou gebeuren. Bij aankomst werden we hartelijk begroet door Jamila, voorgesteld aan de andere deelnemers en snacks&thee stonden klaar. We startten met interessante oefeningen om elkaar te leren kennen en om dichter bij ons gevoel te komen. Dit was ontzettend bruikbaar voor de opstellingen. Het was een bijzondere ervaring waarbij we uitstekend werden begeleid door Jamila, en ik heb deze middag veel kunnen leren.”
-Jorien

"Ik heb veel meegenomen uit de opstelling, en heb er als representant meer van geleerd dan ik van tevoren zou denken. Het is mooi om in het perspectief van een ander te stappen, en dan te ervaren hoe dat voelt en hoe men hierop reageert. Ook voelden bepaalde dingen als erg herkenbaar aan in mijn eigen leven. De begeleiding van Jamila was erg prettig."
-Robin

"Ik vond Jamila een hele fijne coach binnen de opstelling. Ze geeft de representanten de ruimte om eigen antwoorden te vinden en weet de buitenstaander daarbij te betrekken. Jamila neemt je bewust mee in de verschillende systemen en geeft je de ruimte om zelf aan te gaan en te voelen. Jamila benoemt dat bepaalde gevoelens er mogen zijn maar ze begeleidt je ook weer terug naar het hier en nu. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van mocht uitmaken en zou het iedereen aanraden."
-Eva

“Ik heb twee keer meegedaan met Jamila's opstellingen. Een keer als vraaginbrenger en een keer als representant. Beide keren vond ik mooi en bijzonder en het is wonderlijk wat er allemaal aan het licht komt en hoe makkelijk je je eigenlijk kan verplaatsen in andere energieën. De plek van de opstellingen is mooi en voelt prettig aan en Jamila zorgt goed voor iedereen met lekkere hapjes en thee. Aanrader voor iedereen die open staat voor een bijzondere middag!”
-Lisa

“Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Ook om als flink oudere representant tussen veel jongere de opstelling te hebben gedaan. Leeftijd viel min of meer weg. Jamila was zeer zorgvuldig in haar omgaan met ons. Zij bood ons in alle rust een veilige omgeving. Ik had de verdere dag en avond een ontspannen gevoel.”
-Carla

“Ik wil heel graag mijn waardering uitspreken over Jamila. Gedurende de sessie nam ze uitgebreid de tijd om naar de deelnemers te luisteren en hun verhalen en gevoelens volledig te begrijpen. Ze had oprechte interesse en toonde empathie voor iedereen die deelnam. Ook creëerde Jamila een veilige sfeer waarin iedereen zich vrij voelde om te zijn wie ze kunnen zijn! Ik voelde me gehoord en gesteund tijdens de opstelling. Een professional met een groot hart!”
-Anne

“De opstelling was voor mij een eye-opener en ontzettend verhelderend. Jamila's begeleiding was krachtig en zacht tegelijk waardoor ik me totaal veilig veilig om geconfronteerd te worden met mijn familiestukken”
-Elsa

“Ik vind Jamila's algehele enthousiasme, betrokkenheid en zorgvuldigheid als opsteller super fijn. Ze heeft een fijne energie en stralende aanwezigheid. Het was mijn eerste keer bij een opstelling (ik vervulde de rol van representant) en ze legde alles goed uit en gaf me het vertrouwen om open in de ervaring te staan. Als dingen meer tijd nodig hadden, nam ze die en als dingen juist gestopt moesten worden, kon ze daar ook naar handelen. Er waren lekkere snackjes voor in de pauze, wat ook wel nodig is! De opstelling was voor mij een hele rijke ervaring, ben dankbaar dat ik heb kunnen bijdragen aan het geheel, en heel leuk dat mijn eerste opstelling bij Jamila was. “
-Aissa

Meer weten? Ik heb er ook een podcast over opgenomen. Luister hem hier via Spotify: https://open.spotify.com/episode/3lY4KFU9qc2zKse3SxKgDu?si=7855d95412df48d3

Wil je erbij zijn of heb je vragen? Je kunt me altijd mailen via vriesmanj@gmail.com of een berichtje sturen op Insta (https://www.instagram.com/jamila.vriesman).

Zaterdag 30 maart 2024 van 1:00 tot 5:30

Amsterdam-Zuid, Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

Familie en individuele opstellingen in Amsterdam. Van leven met een onvervuld verlangen, naar een vervuld eigen leven.

Reviews

Maaike Pardieck

Familieopstelling (thema schuld(ig) maken) 30 maart 2024(representant)

Ontzettend te spreken over mijn eerste Familieopstelling bij Jamila. Met een relatief kleine groep is er veel persoonlijke aandacht en letterlijk en figuurlijk ruimte. Jamila haar ontvangst was warm en haar begeleiding sensitief, bemoedigend en kundig. Ook als representant loop je met nieuwe inzichten over de dynamieken binnen een familie weg. Dank je wel Jamila!

Lees meer

Familieopstelling (thema schuld(ig) maken) 30 maart 2024(representant)

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 05 jul. om 10:00
Kennismakingsochtend Opstellingen
Café de Liefde - persoonlijke ontwikkeling
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Vrijdag, 31 mei. om 14:00
Familie opstellingen cirkel
Moederliefde
Vrouwencirkels Familieopstellingen Systemisch werk
Dinsdag, 21 mei. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 17 mei. om 13:00
Workshop Dubbelportret; Ik en mijn moeder !
Miranda Straten
Creativiteit Systemisch werk Familieopstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl