Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontdek JeZelf: een innerlijke reis naar je Essentie.

Woensdag 13 maart 2024 van 19:00 tot 21:45

Ruimte voor Aandacht - mindfulness & zelfcompassietraining & coaching-binnen en buiten, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Kom erachter wie je écht bent, wat je belangrijk vindt en wat je hier te doen hebt.

Een avond die in het teken staat van verbinding met jezelf. In de veiligheid en warmte van de sfeervolle en goed verborgen 'Ruimte voor Aandacht' gaan we (±6 pers.) aan de hand van inspirerende vragen, opdrachten, meditaties en visualisaties een innerlijke reis maken: een innerlijke reis terug jaar je Essentie.

Jouw Essentie is goud waard:
Jij hebt namelijk net als ieder mens een eigen pad te bewandelen en een uniek verhaal te vertellen om de wereld nog mooier te maken.

Helaas is het maar al te makkelijk om in een wereld vol verwachtingen en voorwaardelijke liefde het zicht op dit pad te verliezen. Vanaf onze kindertijd worden we al aangemoedigd om alles te analyseren, om efficiënt te zijn en de ‘juiste’ keuzes te maken. Om te denken in termen van ‘goed’ en ‘fout’, ‘normaal’ en ‘niet-normaal’ en ‘juist’ en ‘onjuist’.

Al dat denken komt met een prijs: gepieker, zelfkritiek, twijfel en onrust. En de grootste prijs die je kan betalen? Dat je je leven van buiten naar binnen opbouw, in plaats van andersom, en dat je niet je eigen pad bewandelt.

Hoogste tijd dus om terug te keren naar jouw Essentie, om te ontdekken wie je bent, en je leven vanuit die authenticiteit vorm te geven.

Ik beloof dat deze avond je daarbij zal helpen, en dat deze avond een bron van motivatie en inspiratie voor je zal zijn. Aan het einde van deze avond ga je naar huis met een beter beeld van wie jij bent, een heldere definitie van jouw kernwaarden en de eerste verwoording van jouw levensmissie.

Lijkt dat je wat? Dan zie ik je graag Woensdagavond in de ‘Ruimte voor Aandacht’.

# Wie ben ik?
Hoi, ik ben Jochem Wubs, speels en nieuwsgierig, sensitief én analytisch, met een kracht om het mooiste in mensen te zien en snel aan te voelen wat mensen daadwerkelijk blokkeert om voluit te leven.

Het is mijn missie om je te helpen ontdekken wie je écht bent onder al die lagen van aanpassing aan de buitenwereld, zodat je je eigen unieke levenspad kunt volgen

Als psychodynamisch coach begeleid ik jongvolwassenen om overlevingspatronen te doorbreken en onderliggend trauma te helen. Ik werk met bewezen technieken, waar ik in opgeleid ben en ervaring mee heb. Dit zijn onder andere: NLP, Voice Dialogue, Innerlijk Kindwerk, Systemisch Werk, Mindfulness Meditatie en Geweldloze Communicatie.

Daarnaast heb ik het Ontdek JeZelf programma opgezet. Een gratis online programma dat je helpt om terug te keren naar jouw Essentie.

# Waarom een gratis programma, en waarom is deze avond zo goedkoop?
Het is voor mij van onschatbare waarde geweest om meZelf beter te leren kennen. Het is het begin geweest van de reis die ik nu nog steeds maak. Ik gun iedereen een startpunt dat inspireert en motiveert.

# Praktische informatie:
Inloop van 19:00 - 19:15, wees aub op tijd.
De Singelsteeg inlopen en dan aan het einde van de steeg links, ingang bij de glazen pui.
Neem een notitieboekje en pen mee voor persoonlijke aantekeningen.

Woensdag 13 maart 2024 van 19:00 tot 21:45

Ruimte voor Aandacht - mindfulness & zelfcompassietraining & coaching-binnen en buiten, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Netherlands

Over de organisatie

“Fear is Temporary. Regret lasts Forever”

Ieder mens heeft een eigen pad te bewandelen en een uniek verhaal te vertellen om de wereld nog mooier te maken; jij ook!

Reviews

Leon Emmen

Ontdek JeZelf: een innerlijke reis naar je Essentie.

"Ontdek Jezelf - een Innerlijke Reis naar je Essentie" was een waardevolle avond. Jochem was goed in staat om de avond waar nodig aan te passen aan de behoeften van de verschillende deelnemers en de diepte op te zoeken middels geleide meditatie en visualisatie. Er was veel verbinding deze avond, ondanks dat we binnenkwamen als vreemden van elkaar. Jochem begeleidde de avond goed en creëerde een veilige sfeer waarin alle deelnemers persoonlijke dingen durfden te delen.

Lees meer

Kaylee Alblas

Ontdek JeZelf: een innerlijke reis naar je Essentie.

Een waardevolle avond waar ik meer helderheid heb gekregen over mijn kernwaarden. Jochem geeft je z’n onverdeelde aandacht en helpt je dieper tot de kern te komen. De nieuwe inzichten hebben mij een hoop energie gegeven.

Lees meer

Gwen Blaak

Ontdek JeZelf: een innerlijke reis naar je Essentie.

Hele fijne, zachte en inzichtelijke ervaring. Het enthousiasme is te zien bij Jochem en dat werkt aanstekelijk. Een avond waarin 'ik' even centraal stond en mij verder bracht in wat ik wil.

Lees meer

Ontdek JeZelf: een innerlijke reis naar je Essentie.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 16:00
Quantum Healing Workshop - Past Life Regression & Heart Opening
Conscious Evolution
Healing Meditatie Past Life Regression
Zaterdag, 18 mei. om 14:00
Kundalini activatie
Praktijk Statera
Kundalini activatie Energiewerk Innerlijke Reis
Vrijdag, 07 jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Authentic Dating for women Amsterdam
i to i Authentic Relating
Authentic Relating Dating Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl