Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PRIVATE FULL DAY RETREAT

Zaterdag 06 april 2024 van 10:00 tot 20:00

Nederland

Over dit evenement

MULTIDIMENSIONAL HEALING JOURNEY MET DE MAGIC TRUFFEL OF CACAOBLISS

Een unieke reis naar innerlijke groei en heling. Deze exclusieve full-day-retreat biedt een diepgaande ervaring die je uitnodigt om diep in jezelf te duiken en te ontdekken wat er werkelijk in jou leeft.

Wat dit retreat voor jou kan betekenen:
+ Het vergroten van spirituele groei en bewustzijn
+ Meer zelfliefde en innerlijke rust
+ Meer verbinding met je lichaam en ziel
+ Antwoorden krijgen op levensvragen zowel prive als zakelijk
+ Unieke gaves en purpose ontdekken
+ Doorbreken van patronen/verslavingen
+ Helen van verdriet, (chronische) pijn en trauma

Onze reis begint met een persoonlijke intakecall, waarbij we de tijd nemen om elkaar te leren kennen en je specifieke behoeften en intenties te bespreken. Het is een vrijblijvende maar waardevolle stap om te bepalen of deze reis op dit moment in jouw leven passend is en of het veilig is om dit proces aan te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, krijg je de totaalkosten van de boeking teruggestort op jouw rekening.

Wanneer jij een "full body YES" voelt en een boeking maakt ontvang je vervolgens de uitgebreide informatie over de voorbereidingen en het proces van de ceremonie, zodat je volledig voorbereid en met een open hart kunt deelnemen. In de week voor de ceremonie zullen we telefonisch contact hebben. Tijdens dit voorbereidende gesprek finetunen we samen je intentie en is er ruimte voor support, feedback, advies en eventuele vragen die je nog hebt.

Op de dag van de ceremonie word je warm ontvangen in een veilige en liefdevolle omgeving, waar je je meteen thuis zult voelen. De multidimensionale healing journeys bieden een bredere en diepere heling in vergelijking met andere therapeutische sessies. Dit omvat een combinatie van meditaties, soulmuziek, soundhealing, lichtcodes en activaties, readings, channeling en daarnaast gebruik de kennis van de inheemse healers en mijn opleidingen. Dit klinkt wellicht “zweverig” maar mijn manier van werken is erg down to earth.

Na de ceremonie is er alle ruimte om rustig te laten en je lichaam op te laden met een biologische en vegetarische maaltijd. Daarnaast is er de mogelijkheid om je reis en inzichten met je te delen. Hierdoor kunnen er nog extra puzzelstukjes op de plek vallen en kan ik je eventueel helpen met stukken waar je nog vraagtegens over hebt. Ik laat je naar huis gaan met de nodige tips die belangrijk zijn voor een veilige landing thuis.

Naast dat ik jou alle informatie toestuur over de integratieperiode hebben we ongeveer 1 of 2 weken na de ceremonie jouw integratiegesprek. Een Multidimensional Healing Journey met de plantteachters kan een levensveranderende ervaring zijn en jouw integratie is een belangrijk proces daarvan. Ik luister en help/adviseer waar nodig.

+ Intake gesprek
+ Uitgebreide informatie van de voorbereidingen
+ Telefonisch contact vóór het day retreat
+ Magic Truffel of Cacao Bliss Ceremonie
+ Sound Healing, channeling & activaties (indien gewenst)
+ Sfeervolle ruimte in de natuur of op locatie
+ Plantbased maaltijd, gezonde snacks, water & kruidenthee
+ Professionele 1:1 begeleiding
+ Begeleid integratieproces
+ Integratie gesprek via video bellen
+ Persoonlijk contact via app of telefoon

Mijn energie en werkwijze:
De ceremonie wordt begeleid door Lisette Laurens (inn.contact). Ik werk zeer intuïtief en heb veel kennis en ervaring met het werken met individuen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Ik forceer niets en werk vanuit intuïtie en flow, waardoor elke reis uniek is. Ondanks de serieuze thema's die voorbij kunnen komen worden mijn sessies gezien als liefdevol, warm en plezierig.

Oud-deelnemers omschrijven mijn sessies als 'thuiskomen in een liefdevolle, warme, veilige setting waar je helemaal jezelf kunt zijn'. Ik zie mijn sessies als een gezamenlijke reis. De relatie die ik met jou als deelnemer aan ga, is altijd gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Mijn focus ligt op persoonlijke aandacht, groei en mogelijkheden in het hier en nu, zonder vast te blijven zitten in de problemen van het verleden.

Tijden: 10:00 uur - 20:00 uur (met uitloop)
Locatie: Erve Veldink, Haarlo
Investering in jezelf: €888,- (Voor een ceremonie samen met bijvoorbeeld je partner of een vriend geldt de prijs van €555,- p.p)

Let op! Na ons intake gesprek is dit niet altijd restitueerbaar. Voor de algemene voorwaarden van de boeking kun je kijken op www.inn-contact.com. Ik zal je hier altijd op wijzen voordat wij deze reis samen aangaan.

Let op! Voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruikt worden. Je moet goed gezond zijn, dus geen aandoeningen zoals hartziekten, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand overleg ik altijd met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen. Je tekent hiervoor een verklaring van tevoren.

Voor een ceremonie samen met bijvoorbeeld je partner of een vriend geldt de prijs van €555,- p.p

Zaterdag 06 april 2024 van 10:00 tot 20:00

Nederland

Over de organisatie

“See the magic of your light”

Wil jij ervaren hoe het is om je vrij en gelukkiger te voelen? Kom inn.contact voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Reviews

Anna

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Wat een prachtige en waardevolle ervaring. Het voelde met Lisette en Laurens zo veilig dat ik me er helemaal aan over kon geven. Het proces is nog steeds op gang en ik ben heel benieuwd welke nieuwe inzichten er nog meer zullen komen.

Lees meer

Johan

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Een vakkundige begeleiding die al begon met een zorgvuldige voorbereiding voor een veilige en effectieve reis. Tijdens de retraite en de ceremonie was de begeleiding liefdevol, licht en zorgzaam. Ik heb een prachtige reis mogen maken die me mooie inzichten heeft gegeven, antwoord gaf op mijn vragen en me vrijheid heeft gegeven om nieuwe stappen te zetten op mijn pad. Bedankt lieve Lisette & lieve Laurens. ❤✨❤✨❤

Lees meer

Minette Kuiper

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Prachtige zachte begeleiding met lichte energie, helemaal in tune :)

Lees meer

PRIVATE FULL DAY RETREAT

Meer evenementen van inn.contact

Zaterdag, 11 mei. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 21 sep. om 13:00
Women's Retreat | SacredPlant | Cacao | Breath-energy work
inn.contact
Plantmedicijn Cacao ceremonie Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Vrijdag, 07 jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Kambô Ceremony 04/05
Medicine Within
Kambo Rapé Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl