Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Women's Retreat | SacredPlant | Cacao | Breath-energy work

Zaterdag 21 september 2024 om 13:00 tot zondag 22 september 2024 om 15:00

Ruurlo, 7261 Ruurlo, Nederland

Over dit evenement

Speciaal voor jou als vrouw bied ik dit groepsretreat met doorlopende ondersteuning bij het herontdekken van jouw innerlijke kracht, het helen van oude wonden en het omarmen van jouw vrouwelijke essentie en full body empowerment.

Verlang je naar de diepere inzichten of sturing in je dagelijkse leven? Ervaar je blokkades, klachten of ben je gewoon nieuwsgierig?

Vrouwelijke trauma kan vele vormen aannemen en kan diepe littekens achterlaten op emotionele, mentale, fysieke en spiritueel niveau. Of het nu gaat om ervaringen van seksueel geweld, emotioneel misbruik, onderdrukking, of andere vormen van trauma gerelateerd aan onze vrouwelijkheid.

Ik begrijp de complexiteit en gevoeligheid ervan door mijn eigen (levens)ervaring. Ik ben speciaal opgeleid door vrouwen (in Nederland en Latijns-Amerika) - om vrouwen te begeleiden door deze gevoelige en krachtige helingsprocessen. Al jaren werk ik met zorg, aandacht, een down to earth mentaliteit en therapeutische achtergrond ervoor dat jij weer inn.contact komt met jezelf. Dat is waar het voor mij om gaat. Ik kijk naar oplossingen en mogelijkheden en besteed veel aandacht aan het voor- en natraject.

Wat maakt mij een begeleider waar jij je mee wilt verbinden, die je kunt vertrouwen en wat zorgt ervoor dat jij je durft over te geven aan het proces, je thuis voelt en helemaal je zelf kunt zijn?
☼ Open
☼ Intuïtief
☼ Pure, vrouwelijke energie
☼ Zorgzaam
☼ Goede dosis humor
☼ Ervaren, professioneel en gecertificeerd

Het women's retreat is er om diepgaande transformatie en genezing mogelijk te maken. Tijdens deze reis kun je ook antwoorden krijgen op levensvragen, je gaven en purpose ontdekken want vaak liggen deze verscholen onder de laag van schaamte, ons niet goed genoeg voelen en pijn en verdriet uit het verleden. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je kunt shinen en vrij kunt zijn van de last van het verleden. Ondanks de serieuze thema’s die er voorbij kunnen komen worden mijn retreats gezien als liefdevol, warm, puur en plezierig. 💖✨🌿


Zaterdag:
13:00u Ontvangst
13:30u Gathering: A love letter to yourself
15:00u Opening ceremonie
21:00u Dinner

Zondag:
10:00u Cacao Ceremonie
11:00u Breath- & energy work
13:00u Food & Sharing
15:00u Vertrek

A love letter to yourself
De eerste verdiepende stap van dit retreat, wat zijn je verlangens? Wat neem je mee op reis en wat laat je los? Wat mag je laten groeien en bloeien, wat mag gehoord en getoond worden aan de wereld? Ik neem je mee in deze oefening om alles uit jouw proces te halen.

The Sacred Plant


De Sacred Plant is een prachtige samenstelling van twee planten. Deze reis naar een onbekend universum waar je dankbaar van terugkomt, met nieuwe inzichten, kennis, vaardigheden en zelfliefde. Het kan je bevrijden van stress, trauma's, negatieve gedachtes en -patronen. Deze thee heeft liefdevolle en vrouwelijke energie. Je krijgt door deze thee toegang tot diepere lagen van je bewustzijn, waardoor het mogelijk wordt om op een zeer intense manier te reflecteren op jezelf en je leven tot nu toe.

Cacao
Na maanden te hebben gewerkt en gewoond op een cacao Farm en retreat Centre in Nicaragua weet ik alles over dit prachtige medicijn en neemt ik mee op reis in de geschiedenis en de werking hiervan. Het opent je hart, pauzeert je gedachten en laat je zakken in je lichaam.

Adem en energy-werk
Op zondag sluiten we het retreat met een ademsessie gecombineerd met energywork. Op deze manier kun je de nog opgeslagen energy in je lichaam loslaten en alle blokkades verwijderen. Het kan je helpen de laatste vraagtekens van je reis te integreren.

In de weken na de ceremonie ga ik je begeleiden, wellicht krijg je wat huiswerk mee naar huis. Daarnaast verbinden we ons via een integratiecall. Hierdoor kun je extra vragen stellen, kunnen we dieper ingaan en terugkijken op jouw reis, waar nodig je ondersteunen en jou een dosis liefde geven.

Wat deze sessie of dit retreat voor jou kan betekenen:
+ Voor een vrij en ontspannen leven
+ Vergroten of hervinden van je authenticiteit/soevereiniteit
+ Het vergroten van spirituele groei en bewustzijn
+ Vergroten of hervinden van je eigen kracht
+ Meer zelfvertrouwen, zelfliefde en innerlijke rust
+ Diepere verbinding met je lichaam en ziel
+ Antwoorden krijgen op levensvragen zowel privé als zakelijk
+ Unieke gaven en purpose ontdekken
+ Doorbreken van patronen/verslavingen
+ Helen van verdriet, (chronische) pijn en trauma
+ Verminderen van PMS klachten
+ Verminderen van (onder) rug, bekken en heup klachten
+ Het beter aanvoelen- en geven van grenzen
+ Het helen van karmische en familiare patronen en trauma's
+ Het helen van seksueel trauma
+ Voor een gezonde menstruatie cyclus
+ Voor een gezond, vrij en ontspannen seksleven met jezelf én de ander
+ Omdat jij het verdient om als power vrouw door het leven te navigeren

Onze reis begint met een persoonlijke intakecall, waarbij we de tijd nemen om elkaar te leren kennen en je specifieke behoeften en intenties te bespreken. Het is een vrijblijvende maar waardevolle stap om te bepalen of deze reis op dit moment in jouw leven passend is en of het veilig is om dit proces aan te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, krijg je de totaalkosten van de boeking teruggestort op jouw rekening.

Wanneer jij een "full body YES" voelt en een boeking maakt ontvang je vervolgens de uitgebreide informatie over de voorbereidingen en het proces van de ceremonie, zodat je volledig voorbereid en met een open hart kunt deelnemen. In de week voor de ceremonie zullen we telefonisch contact hebben. Tijdens dit voorbereidende gesprek finetunen we samen je intentie en is er ruimte voor support, feedback, advies en eventuele vragen die je nog hebt.

Wat kun je verwachten?
+ Intake gesprek
+ Uitgebreide informatie van de voorbereidingen
+ Telefonisch contact vóór het day retreat
+ The Sacred Plant ceremonie
+ Sound Healing, channeling & activaties (indien gewenst)
+ Cacao Ceremonie
+ Adem- en energy werk
+ Sfeervolle ruimte in de natuur
+ Plantbased maaltijd, gezonde snacks, water & kruidenthee
+ Professionele, ervaren, gerectificeerde begeleiding
+ Begeleid integratieproces
+ Integratie gesprek via video bellen
+ Persoonlijk contact via app of telefoon

Mijn energie en werkwijze:
De ceremonie wordt begeleid door Lisette Laurens (inn.contact). Ik begrijp nu dat veiligheid en gespecialiseerde begeleiding niet alleen gaat om een fijne - huiselijke setting, een goed gesprek maar dat het een gevoel is wat je echt op diep niveau dient te kunnen ervaren. Mijn eigen ervaring met begeleiden en deelnemen aan ceremonies leidde me naar de studie van seksuologe gericht op traumaheling, waarbij ik me verdiepte in lichaamsgerichte therapieën en theoretische kennis om seksueel trauma te begrijpen en te helen. Ik besefte dat veiligheid niet alleen een mentaal concept is, maar een diepgaande energetische ervaring die nodig is om ware heling te laten plaatsvinden.

Oud-deelnemers omschrijven mijn sessies als 'thuiskomen in een liefdevolle, warme, veilige setting waar je helemaal jezelf kunt zijn'. Ik zie mijn sessies als een gezamenlijke reis. De relatie die ik met jou als deelnemer aan ga, is altijd gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid. Mijn focus ligt op persoonlijke aandacht, groei en mogelijkheden in het hier en nu, zonder vast te blijven zitten in de problemen van het verleden.

Tijden: 13:00 uur - 15:00 uur (met uitloop)
Locatie: Ruurlo
Investering in jezelf: €777,- (Aanbetaling via Hipsy van €200,- (na intake)
Maximale groepsgrootte: 8 vrouwen (3 begeleidsters)

Let op! Na ons intake gesprek is dit niet altijd restitueerbaar. Voor de algemene voorwaarden van de boeking kun je kijken op www.inn-contact.com. Ik zal je hier altijd op wijzen voordat wij deze reis samen aangaan.

Let op! Voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruikt worden. Je moet goed gezond zijn, dus geen aandoeningen zoals hartziekten, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand overleg ik altijd met een arts. Ook wanneer je zwanger bent kan je niet mee doen. Je tekent hiervoor een verklaring van tevoren.

Zaterdag 21 september 2024 om 13:00 tot zondag 22 september 2024 om 15:00

Ruurlo, 7261 Ruurlo, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“See the magic of your light”

Wil jij ervaren hoe het is om je vrij en gelukkiger te voelen? Kom inn.contact voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Reviews

Anna

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Wat een prachtige en waardevolle ervaring. Het voelde met Lisette en Laurens zo veilig dat ik me er helemaal aan over kon geven. Het proces is nog steeds op gang en ik ben heel benieuwd welke nieuwe inzichten er nog meer zullen komen.

Lees meer

Johan

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Een vakkundige begeleiding die al begon met een zorgvuldige voorbereiding voor een veilige en effectieve reis. Tijdens de retraite en de ceremonie was de begeleiding liefdevol, licht en zorgzaam. Ik heb een prachtige reis mogen maken die me mooie inzichten heeft gegeven, antwoord gaf op mijn vragen en me vrijheid heeft gegeven om nieuwe stappen te zetten op mijn pad. Bedankt lieve Lisette & lieve Laurens. ❤✨❤✨❤

Lees meer

Minette Kuiper

CacaoBliss retreat & Systemisch werk

Prachtige zachte begeleiding met lichte energie, helemaal in tune :)

Lees meer

1. Kies je tickets
Gratis Intake Call Bijna uitverkocht

Max. 30 min

Gratis
Private Full Day Retreat Bijna uitverkocht

Let op: Dit is een aanbetaling. De totaalprijs bedraagt €777,-

€ 277,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Women's Retreat | SacredPlant | Cacao | Breath-energy work

Meer evenementen van inn.contact

Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Privé Cacao & Magic Truffel retreat
inn.contact
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Zaterdag, 22 jun. om 13:00
Midzomer retreat met CacaoBliss & Systemisch werk
inn.contact
Cacao ceremonie Systemisch werk Truffel Ceremonie
Zaterdag, 24 aug. om 13:00
CacaoBliss retreat & Systemisch werk
inn.contact
Plantmedicijn Systemisch werk Cacao ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Raat Ki Rani
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl