Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intieme soundhealing met klankschalen in Het Lemenhuisje

Woensdag 24 april 2024 van 19:30 tot 21:30

Slingerlaantje 8, 7722 RW Dalfsen, Nederland

Over dit evenement

Een tweede editie van deze intieme soundhealing met klankschalen en zachte yoga van twee uur in het knusse lemenhuisje bij Dalfsen, gegeven door Marco Brands & Sasja Kooistra. Er is slechts plaats voor zeven deelnemers; een dergelijke kleine setting maakt deze ontspannen woensdagavond extra bijzonder. Inclusief een fijn verwarmend haardvuur en thee met lekkers na afloop.

Wat deze soundhealing bijzonder maakt ten opzichte van andere groepssessies met soundhealing, is dat Marco (geschoold in soundhealing met Tibetaanse klankschalen) de klankschalen dicht bij de deelnemers houdt; slechts op enkele centimeters afstand van hun lichaam. Zo kunnen de trillingen optimaal worden ervaren.

De klankschaalbehandeling van Marco is tijdens deze avond onderdeel van een ontspannend klankenbad met het geluid van kristallen klankschalen, trommel, ocean drum, belletjes en koshi-windgongen die Sasja op de achtergrond verzorgd. Sasja zal ook de yogaposes begeleiden; verwacht zachte herstellende yogaposes (geen yoga-ervaring nodig).

OVER SOUNDHEALING De trillingen van de klankschalen die je tijdens deze avond ervaart, resoneren in het lichaam; een beetje zoals het effect van een zware bas bij een concert. De trillingen hebben een dubbel effect: Je hoort de klank en ervaart tegelijkertijd de trilling ook van binnen. De trillingen raken niet alleen je huid, maar gaan door je heen. Sessies met klankschalen zijn zo als een soort innerlijke massage. De diepere rust en ontspanning die je hierdoor ervaart, maakt het makkelijker om mentaal en fysiek los te laten.
Tijdens de soundhealing zal Marco de klankschaal in de buurt van een chakra houden. Een chakra komt uit de oosterse filosofie waar het wiel betekent, en is een energiecentrum in je lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen als een ketting van je kruin naar je kruis, en zijn verbonden aan je emoties, levensaspecten en organen. In de Boeddhistische traditie hebben de zeven handgehamerde metalen kommen die Marco meeneemt, een eigen specifieke trillingsfrequentie die aansluit bij de frequentie van een van deze zeven chakra’s. Bij woede, haat, verdriet of pijn raken chakra’s geblokkeerd. De gedachte is dat de trilling van een klankschaal de energie in een geblokkeerde chakra weer laat stromen, en zo helend werkt op een chakra die uit balans is. En wanneer alle chakra’s met elkaar in balans zijn, voel je je gelukkig, ontspannen en geaard.

TIPS Er zijn matjes, dekens, meditatiekussens en kleine kussens maar neem graag ook een eigen deken mee. Draag comfortabele warme kleding zonder ritsen.

DEUR OPEN Vanaf 19:15 ben je welkom
DUUR 19:30-21:30 uur - naderhand is er thee met lekkers
ADRES Slingerlaantje 8, 7722 RW in Dalfsen
> parkeren kan langs de kant van de weg; het lemenhuisje vind je aan de linkerkant van de oprijlaan

LET OP Het is verstandig om te overleggen voordat je deelneemt als je een pacemaker hebt, ernstige aderproblemen hebt of last hebt van psychoses.

MARCO is yogadocent in Tibetaanse healing yoga, hatha yoga, yin en yoga & ayurveda, en is geschoold in soundhealing met Tibetaanse klankschalen. Daarnaast geeft hij energetische massages die hij eventueel combineert met reiki en klankschalen.
SASJA is yogadocent in hatha yoga, yoga voor menopauze (een mix van hatha, yin & restorative naast tai chi en qigong), restorative yoga en yoga & ayurveda. En ze begeleidt bij soundhealing met een klankenbad van kristallen klankschalen, trommel, ocean drum, belletjes en koshi-windgongen.


Woensdag 24 april 2024 van 19:30 tot 21:30

Slingerlaantje 8, 7722 RW Dalfsen, Nederland

Over de organisatie

YOGADELASAS is er voor yoga (menopauzeyoga, hatha, restorative, yin & primal movement), meditatie & soundhealing in lessen, workshops en retreats

In samenwerking met

Reviews

Jose Dijkhuis

Intieme soundhealing met klankschalen in Het Lemenhuisje

een geweldige belevenis ! bedankt

Lees meer

Intieme soundhealing met klankschalen in Het Lemenhuisje

Meer evenementen van YOGADELASAS

Zaterdag, 11 mei. om 09:00
Wandel yoga in Het Engelse Werk Zwolle
YOGADELASAS
Yoga Wandelen
Zaterdag, 11 mei. om 14:30
Workshop met bijzondere soundhealing & restorative yoga
YOGADELASAS
Soundhealing Yoga Ontspanning
Zaterdag, 11 mei. om 14:30
Soundhealing & Restorative Yoga
YogaYou
Yoga Soundhealing Chakra's
Uitverkocht
Zaterdag, 25 mei. om 13:30
Workshop yoga voor een soepele menopauze 'Rust & herstel'
YOGADELASAS
Vrouwen workshops Yoga Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 14:00
Klankbad in een hangmat XL middag editie
Shakti Sounds
Soundhealing Meditatie Klankschalen
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
Cacao Ceremonie & Sound Bath
Zijn bij Mijn
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Soundhealing
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Klankreis - Vrijdag 3 mei - Langenboom
Tatjana Annuschek
Soundhealing Klankreis-Soundbath Klankschalen
Zaterdag, 18 mei. om 20:30
SOUND & SILENCE ligconcert
Jetenzo
Klankschalen Klankreis Ligconcert
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl