Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

YOGADELASAS

YOGADELASAS is er voor yoga (menopauzeyoga, hatha, restorative, yin & primal movement), meditatie & soundhealing in lessen, workshops en retreats

Volgen

0625108156

Niet beschikbaar

Evenementen van YOGADELASAS

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

YOGADELASAS is yoga door Sasja Kooistra. Journalist sinds 1996, eerst als vormgever en later als schrijvend journalist met name in de culturele sector met focus op elektronische muziek. Onlangs is ze ook volop yoga, meditatie, ademwerk en soundhealing gaan geven in lessen en workshops.

Naast hatha, restorative en yin ligt de focus bij Sasja op yoga voor mensen in de overgang, ingegeven door haar eigen overgangsklachten en de verbazing dat er geen yogalessen speciaal voor die doelgroep bestaan. Daar wil ze graag verandering in brengen omdat vrouwen gebaat zijn bij praktische hulp en ondersteuning om weer in hun kracht te staan in deze soms pittige overgangsfase. Met yogalessen, workshops en weekendretreats hoopt ze vrouwen in de alle fasen van de menopauze (pre-, peri- en post-) te helpen deze fase soepeler door te komen met yoga en goede tips, en zo te helpen in hun zoektocht naar verlichting.

OVERGANGSYOGA Wat overgangsyoga extra biedt ten opzichte van een reguliere les hatha of yin is dat er veel meer aandacht is voor je symptomen en klachten: in de poses, bij het ademwerk, tijdens de meditatie en in de tips voor thuis die je meekrijgt. Yoga voor menopauze is speciaal ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen die door de verschillende stadia van de menopauze gaan met de poses die uit hatha, yin, restorative, qigong en tai chi komen. Alles in de les is er op gericht om symptomen als bijvoorbeeld opvliegers, woede, angstgevoelens, depressie, slapeloosheid en stressgevoelens aan te pakken, zodat je soepeler richting menopauze gaat. Elke les focust op een specifieke klacht en geen les is daardoor hetzelfde. Ook wordt er in de poses extra rekening gehouden met klachten als osteoporose, zere gewrichten, duizeligheid, hoofdpijn en opvliegers. De lessen zijn zacht en in een kalm tempo omdat te veel intensiteit de stress in het lijf stimuleert. Als afsluiting zijn er veel rustgevende restorative poses waardoor je je na afloop energieker en uitgeruster voelt.
WEKELIJKSE LES OVERGANGSYOGA: VRIJDAG OM 10:15 UUR BIJ YOGAYOU IN ZWOLLE. VANAF 14 FEBRUARI ELKE WOENSDAG OM 10:15 UUR. EN VANAF 27 FEBRUARI OP DE NIEUWE YOGAYOU-LOCATIE STADSHAGEN ELKE DINSDAGAVOND OM 19:15 UUR, MET AANSLUITEND EEN RESTORATIVE LES (VOOR IEDEREEN VAN 20:30-21:30 UUR).

SOUNDHEALING Samen met haar man Marco Brands organiseert ze regelmatig edities met soundhealing en/of yoga. Marco is geschoold in de Tibetaanse klankschalen. Sasja begeleidt de workshops met een klankenbad van onder meer kristallen klankschalen, ocean drum, koshi’s, belletjes en drum (en geeft eventueel de yoga).

Lees meer

Dit zeggen anderen over
YOGADELASAS

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Kundalini activatie Blauwe Lotus Soundhealing
De plek voor chakra, tantra en kundalini activaties.
Tantra
Nature Wise Tantra biedt tantra workshops aan in Zwolle met specifieke thema's. De workshops zijn los te volgen en ook als reeks met mooie opbouw.
Live muziek Optreden Muziekavond
Live muziek van Einaudi en andere neoklassieke componisten in de mooiste zalen en kerken van Nederland.
Adem Ademwerk Ademcirkel
Wij organiseren AdemAvonden voor een ieder die wenst dieper te verbinden met zichzelf via het lichaam
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl