Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Goddess retrea

Vrijdag 03 mei 2024 om 18:00 tot zaterdag 04 mei 2024 om 18:00

Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Retreat
Een retreat betekent letterlijk 'jezelf even terugtrekken', waardoor je ruimte creëert voor zelfbewustzijn en inzichten. Onze ceremonies, gegoten in een retreat-vorm, bieden begeleiding voor, tijdens en na een volledige avond en nacht ceremonie.

De kern van onze cirkels richt zich op vrouwen die nieuwsgierig zijn naar zelfreflectie, waarbij we belemmerende patronen verkennen. De sacred goddess one day retraites zijn ontworpen voor diepgaande transformatie met een no-nonsense aanpak, benadrukkend directheid, liefde en eerlijkheid.

Onze bloemenbaden, samengesteld uit kruiden, bloemenessenties, geuren en oliën, dienen om lichaam en geest te zuiveren. We gebruiken sound healing en zang, waaronder de helende stem van Victoria Brand, om mindfulness en ademhalingsoefeningen te integreren voor een unieke reis.

De Golden Teacher, een magische paddenstoel, opent de poorten naar hoger bewustzijn en biedt inzichten voor transformatie. Daniëla en Victoria begeleiden met liefdevolle aanwezigheid en eeuwenoude wijsheid, waarbij muziek, rituelen en klankreizen een innerlijke reis mogelijk maken.

Voeding is zorgvuldig gekozen voor zuivering en vernieuwing van ons hele wezen. De dag is een uitnodiging om te vertragen, ademen en diep naar binnen te gaan, een kans voor diepe transformatie en bevrijding in een krachtige gemeenschap van gelijkgestemde zielen.

Locatie: Haarlem, Hendrik Figeeweg 1Z. Dienend aan jouw proces, staat Sacred Goddess ceremonie voor spiritualiteit, rationaliteit en professionaliteit.

Een Golden Teacher reis kan helpen bij diverse uitdagingen, waarbij overgave, vertrouwen, acceptatie en loslaten essentieel zijn. Het programma begint om 18:00 en eindigt om 09:00 de volgende ochtend, met investering van €350 inclusief diverse elementen.

Daniela Liesdek en Victoria Brand begeleiden de ceremonies met persoonlijke aandacht. Voor aanmelding ontvang je een intakeformulier, gedetailleerde informatie en een telefonisch gesprek om behoeften en verlangens te bespreken, zodat de reis veilig en persoonlijk is.


“Let op: deelname vereist 18 jaar of ouder te zijn, geen medicatie en/of drugs voor de ceremonie, goede gezondheid. Volledige terugbetaling is mogelijk tot maximaal drie weken van tevoren, aangezien er op dat moment al kosten zijn gemaakt. Na drie weken is volledige terugbetaling alleen mogelijk als er iemand anders is die jouw plek kan overnemen.”

Vrijdag 03 mei 2024 om 18:00 tot zaterdag 04 mei 2024 om 18:00

Haarlem, Nederland

Over de organisatie

““We're all just walking each other home.” — Ram Dass”

Sacred Beauty Rituals is een Spirituele Healing house die Verschillende evenementen organiseert. zoals one day plant medicijn retreats.

Sacred Goddess retrea

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 05 jul. om 16:00
Wake Up Summer Retreat 2024
Wake Up Nederland
Meerdaagse retraites Mindfulness Jongeren
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Maandag, 15 jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl