Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Zelfliefde

Zondag 07 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Westdijk 17, 3222 ER Hellevoetsluis, Países Bajos

Over dit evenement

Deze workshop heb ik gemaakt met de intentie mensen op te laden, met energie én liefde. Iedereen is druk met van alles en nog wat dat we onszelf vergeten. Deze workshop brengt je weer even terug bij jezelf. Hoe gaat het met je? Wat voel je nu echt? Wat draag je bij je dat je (al lang) los had moeten laten? Datgene laten we los. Daarmee creëren we ruimte. Ruimte die we gaan vullen met liefde. Liefde voor jezelf en voor het leven. Zie het als een kleine reset.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
De workshop bestaat uit verschillende tools die ik heb gehaald uit: mijn eigen ervaringen, cursusen die ik heb gevolgd en boeken die ik heb gelezen.

Zo schrijf ik zelf graag, om thema’s helder te krijgen. Door te schrijven word je namelijk je bewust van je onbewuste. In de workshop zullen we ook gaan schrijven. Door bepaalde vragen te beantwoorden, halen we een laagje van zelfafwijzing weg en gaan we opzoek naar die zelfliefde.

Natuurlijk doen we yoga. We houden veel spanning vast in het lichaam en ook oude trauma’s worden opgeslagen in onze cellen. Met beweging en bewustwording leren we te voelen, wat speelt er? Met beweging en ademhaling gaan we loslaten wat los gelaten moet worden. Met vrij bewegen en meditatie vinden we rust en liefde.

REVIEW:
⭐⭐⭐⭐⭐
Waardering: 5 uit 5.
“Een hele mooie middag met echt even tijd voor jezelf. De middag was door Annelies heel mooi opgebouwd en lekker afwisselend door de combinatie van yoga en schrijfopdrachten. De sfeer die Annelies creëert is heel ontspannen en daarmee kom je even uit je hoofd en tot je gevoel. Ik heb hierdoor een mooi inzicht opgedaan.”

Marloes

Zondag 07 april 2024 van 14:00 tot 17:00

Westdijk 17, 3222 ER Hellevoetsluis, Países Bajos

Over de organisatie

“Wees wie je wilt zijn, doe wat je wilt doen”

Ik ben Annelies, yoga docente en coach. Ik organiseer workshops en retreats. Meestal een mix van yoga, ademhaling, meditatie en schrijfopdrachten.

Reviews

Marina Coenmans

Dag Retraite Verbinding

Tijdens de Dag Retraite Verbinding heb ik verbinding met mijn lichaam gemaakt. Het was een interessante ervaring om te beseffen dat bijvoorbeeld mijn buik en mijn benen ook “ik” zijn. Ik vond een sessie met betrekking tot het bewust eten zeer leerzaam. Ik begreep dat mijn focus vaak tijdens het eten ergens anders is. Ter samenvatting was dit evenement vol van zelfontdekkingen, mooi en gezellig.

Lees meer

Workshop Zelfliefde

Meer evenementen van YogAnnelies

Zaterdag, 13 jul. om 10:00
Dag Retraite Verbinding
YogAnnelies
1-Dags retraite Bewustzijnsontwikkeling Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Ontspanningsles XL
Karimu.eu
Yoga Ontspanning Meditatie
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Dinsdag, 25 jun. om 19:30
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl