Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

YogAnnelies

Ik ben Annelies, yoga docente en coach. Ik organiseer workshops en retreats. Meestal een mix van yoga, ademhaling, meditatie en schrijfopdrachten.

Volgen

0616727797

Dierenriem 136, 3225 EC Hellevoetsluis, Países Bajos

Bezoek de website

Evenementen van YogAnnelies

Monday, 15 Jul. om 10:00
Yoga Op Het Strand
YogAnnelies
Yoga
Wednesday, 17 Jul. om 10:00
Yoga Op Het Strand
YogAnnelies
Yoga
“Wees wie je wilt zijn, doe wat je wilt doen”

Over de organisatie

Ik ben Annelies, yoga docente en coach. Naast het geven van groepslessen bij twee studios in Hellevoetsluis en op aanvraag bij Balanz~s in Rotterdam/Den Haag geef ik ook privelessen en coaching in mijn praktijk in Hellevoetsluis.

Daarnaast organiseer ik workshops en retreats. Eén keer per maand een workshop en eens per kwartaal een retreat.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
YogAnnelies

 • Veerle Witte
  Dag Retraite Verbinding

  Echt een geweldige ervaring en een super mooie dag, die helemaal in het teken stond van beweging, rust, stilte en verbinding, en zorgde voor nieuwe inzichten. Annelies is een geweldige yogadocente met enorm veel aandacht voor detail en een fantastische meditatieve stem. Locatie, muziek, het programma, de lunch: alles was perfect geregeld! Ik kan iedereen aanraden deze dag jezelf te gunnen!

  Lees meer
  14 July 2024 om 16:30
 • Irna Trouw
  Dag Retraite Verbinding

  Een hele mooi dag op een.prachtige lokatie . Een dag om weer helemaal tot jezelf te komen , echt een kadootje , mooie ervaring .
  Was mijn 1e keer en gelijk aan begin van vakantie.

  Lees meer
  14 July 2024 om 12:59
 • Marina Coenmans
  Dag Retraite Verbinding

  Tijdens de Dag Retraite Verbinding heb ik verbinding met mijn lichaam gemaakt. Het was een interessante ervaring om te beseffen dat bijvoorbeeld mijn buik en mijn benen ook “ik” zijn. Ik vond een sessie met betrekking tot het bewust eten zeer leerzaam. Ik begreep dat mijn focus vaak tijdens het eten ergens anders is. Ter samenvatting was dit evenement vol van zelfontdekkingen, mooi en gezellig.

  Lees meer
  04 March 2024 om 21:18

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Vrije Dans
We facilitate Ecstatic Dance and dance related events in the south or middle region of our beautiful province Limburg (NL).
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijke Ontwikkeling
Naast 1:1 coaching zijn de workshops en events een aanvulling in jouw transformatie reis. Middels inzichten mag jij jouw eigen kracht weer ontdekken.
Ecstatic Dance
De Bewuste Boerin brengt graag mensen samen met als doel iedereen wat bewuster te laten leven op allerlei manieren en vlakken.
Hartsverbinding Creativiteit Healing
Adem en Stroom begeleid bij persoonlijke ontwikkeling met holistische coaching, reiki, creatieve werkvorm met een keramieken hart (The Heart Ritual)
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl