Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Spiegeling

Zondag 10 maart 2024 van 9:30 tot 16:00

Appelscha, Nederland

Over dit evenement

ALLES IS EEN SPIEGEL.
De wereld om jou heen reflecteert continu wat zich binnen in jou afspeelt (bewust en onbewust). Steeds weer ontvang je (zacht) confronterende, liefdevolle uitnodigingen om dat wat in jouw buitenwereld wordt getoond, in jouw binnenwereld te zien en te helen.

In onze drukke, bewegelijke wereld raak je de sensitiviteit voor deze uitnodigende spiegels vaak een beetje kwijt en sta je te weinig stil bij hoe je je echt voelt en welke waardevolle boodschappen de buitenwereld voor jou heeft.

Tijdens deze retreat sta je letterlijk stil bij jezelf en wat er in jou gezien of aangeraakt mag worden. Door 'niet te doen en niet te weten' geef je je over aan wat is. Je mag de controle los laten en verbinding maken met de zachte (vrouwelijke) energie die in jou aanwezig is. In deze staat van zijn ontstaat ruimte om je te verwonderen en je natuurlijke impulsen te volgen (flow). Het maakt dat je de spiegeling van jouw binnenwereld gaat leren zien, voelen en horen. Het is de poort naar heling.

WAT BIEDEN WE?
We werken met de systemische wijsheid van paarden, reflecties van de natuur, het innerlijk weten van reading en visualisatie, de helende trilling van klankschalen en transformerende kracht van vuur. Met deze krachtige spiegels begeleiden we jou waarachtig en liefdevol bij het tevoorschijn komen met wat in jou geheeld wil worden.

Met maximaal 6 deelnemers heeft deze dag een intiem karakter. We zorgen voor een veilige bedding, waarin alles er mag en kan zijn en jij de ruimte krijgt om echt stil te staan bij wat zich in jou afspeelt.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kosten: € 175,- (inclusief koffie, thee, lekkers en een gezonde vegetarische lunch)
Locatie: Appelscha
Aanmelden:
gellandkingma@plesssence.com / 06-13099504
judithbouma@hotmail.com / 06-42550439

WIE ZIJN WIJ?
Vanuit Plessence begeleidt Gelland Kingma op haar prachtige locatie in Appelscha, aan de rand van het Drents Friese Woud, groepen en individuen met haar kleine kudde pony's (Windor, Epos en Fossil). De reflecties van de natuur, de dieren en de elementen beschouwt zij als wijze en vaak magische boodschappen op haar pad. In haar begeleiding, liefst buiten met haar kudde, werkt zij met alles wat zich aandient in het moment: alles buiten ons is een reflectie van wat zich binnen in ons afspeelt.

In haar holistische coachpraktijk in Groningen geeft Judith Bouma (www.judithbouma.nl) Reiki en klankschalenbehandelingen, klankschaalmassages en healing- en readingsessies. Daarnaast is zij succesvol mezzopraan en zingt o.a. in het Nederlands reisropera, is een veel gevraagd soliste en werkt als holistisch zangcoach. Haar hoogontwikkelde intuïtie zet zij in bij haar werk als zangeres, energetisch coach en healer. Ze weet mensen in hun binnenwereld (aan) te raken, zuiver en liefdevol. Precies daar waar iets geheeld wil worden en de energie weer mag stromen.

Zondag 10 maart 2024 van 9:30 tot 16:00

Appelscha, Nederland

Over de organisatie

“Jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld: zo binnen, zo buiten”

Plessence werkt systemisch/sjamanistisch in de natuur en samen met een kleine kudde pony's. Plessence begeleidt groepen (ook teams) en individuen.

In samenwerking met

Holistisch Praktijk Judith Bouma

Reviews

Heleen

Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos

Ik vond het bosbad een heerlijke, aardende en voedende ervaring. Heel fijn om vanuit vertraging ondergedompeld te worden in het prachtige gebied. Erna voelde ik me gevoed en opgeladen. Gelland heeft fijne energie en begeleidt het vanuit rust en met respect voor de natuur. Aanrader!

Lees meer

Patricia Oskam

Spiegeling

Een super fijne retraite. Ik heb er heel veel uitgehaald voor het proces waar ik doorheen ga. De pony's zijn zo fijn en hebben mij zoveel laten zien. De lunch was ook goed en de klankschalen meditatie was heerlijk.

Lees meer

Spiegeling

Meer evenementen van Plessence

Vrijdag, 03 mei. om 09:30
Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos
Plessence
Bosbaden Natuur Verbinding
Zondag, 26 mei. om 09:30
(Your) nature is calling you
Plessence
Bosbaden Paarden Vuur Ceremonie
Zondag, 02 jun. om 09:30
Zijn en verbinden met de helende kracht van het bos
Plessence
Bosbaden Natuur Verbinding
Zaterdag, 22 jun. om 09:00
Eendaagse retreat Spiegeling
Holistisch Praktijk Judith Bouma
Klankreis-Soundbath Paarden 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl