Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Zondag 14 april 2024 van 10:30 tot 17:00

Heart to Heart, Huizerweg 54, 1402 AD Bussum, Nederland

Over dit evenement

DE INNERLIJKE REIS NAAR JE HART
We willen het allemaal: meer vrijheid, meer ‘prana’, meer LIEFDE ervaren in ons leven. Maar hoe doen we dat? En hoe hou je het voor langere tijd vast? Opening the HEART space is een magische dag die je helpt datgene wat jou in de weg staat om je ware zelf te zijn stap voor stap te transformeren. Vrij van alles wat je kleiner maakt, vrij van alles wat je weerhoudt werkelijk te léven. Kom naar onze heerlijke liefdesbubbel in een warme, veilige setting. Met als gevolg? Bevrijd – en met een open hart naar huis…

Het is je geboorterecht om LIEFDE te zijn
We staan er niet altijd zo bewust bij stil, maar we zijn ooit als een ‘onbeschreven blad’ op deze aarde gekomen. Vrij. Open. Zonder oordeel. In volledige overgave. Heel. Gedurende je leven gebeurt er van alles waardoor je allerlei ‘laagjes’ om jezelf heen bouwt. Een laagje ter bescherming van je kwetsbaarheid, een laagje ter bescherming van je pijn, verdriet of teleurstelling… een laagje met je overtuigingen, oordelen en ga zo maar door. Toch is het je geboorterecht om LIEFDE te zijn. Om VRIJ te zijn. Om te leven vanuit je ware (authentieke) zelf. Vanuit datgene wat jij in wezen bent: puur licht en liefde, voorbij uiterlijk en identificaties.

De weg naar binnen
Tijdens Opening the HEART space maak je samen met een mooie groep mannen en vrouwen een helingsreis. Om je hart te kunnen vullen met meer liefde, zetten we afwisselend zowel je hoofd (kennis), je hart (lichaamswerk, heart breathing) als je handen aan (verbinding met anderen). Chandra en Yvonne putten uit heel wat bronnen om je zo te begeleiden dat je precies die stap in je leven kunt zetten, waar het nu tijd voor is.

In de ochtend onderzoeken we door middel van sharing en speelse contact oefeningen hoe we ons verhouden tot liefde en hoe we vertrouwen en zachtheid kunnen toelaten om (dieper) in ons hartsgebied te kunnen zakken. We verbinden ons aan elkaar en openen het hart en het lichaam. Tijdens de middagpauze is er een heerlijke vegetarische lunch en een stiltemeditatie. In de middag is er een uitgebreide Holotropic Breathing sessie die we uiteindelijk samen integreren in een overweldigende liefdesdouche.

Voel je ‘m?!


Praktische info:
Tijd: 10.30 -17.00 uur
Workshops en locaties:
14 april in Centrum Heart to Heart, Huizerweg 54 in Bussum (gratis parkeren)
1 juni in Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam (gratis parkeren)
Investering: € 110,00 per persoon per workshop
Reserveer je plek met een aanbetaling van 50 euro en betaal 60 euro een week voor aanvang (geen restitutie bij annulering).

Voor wie: je bent welkom alleen, met een vriend of vriendin of met je partner. De oefeningen zijn wisselend met mensen uit de groep en individueel.

De docenten
Yvonne van de Graaf

Yvonne werd vele jaren geleden op zielsniveau gegrepen door liefhebben als spirituele weg. Na een mystieke ervaring waarin ze een liefde en eenheid ervoer die niet in woorden uit te drukken is, zou ze elk mens dit soort liefde, deze bevrijding gunnen. Dwars door verlies, verdriet, eenzaamheid of trauma heen is er andere werkelijkheid mogelijk. Ze schreef het boek ‘Ik geloof in Liefde’ en heeft een stichting onder diezelfde naam. Ze geeft trainingen, verzorgt vieringen en rituelen en zet lichaamswerk in om mensen letterlijk te bevrijden tot wie ze bedoeld zijn te zijn. Dearmouring, maar dan op zielsniveau.

Chandra Nanda Dasi - Tantra therapeut en facilitator

Met veel liefde en zorgvuldigheid brengt Chandra haar levenservaringen en brede kennis op het gebied van Tantra en lichaamswerk, opgedaan door vele trainingen en opleidingen om jou vanuit verschillende perspectieven op je pad te ondersteunen. Zij weet een veilige container neer te zetten voor jouw transformatie.
Chandra is opgeleid tot Tantra therapeut en Tantra masseur. Haar retraite centrum Sadhaka in Frankrijk is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van Tantra, bewustwording en persoonlijke groei met diep transformerende trainingen en festivals. Ook in Nederland is ze actief met weekendcursussen en workshopdagen. In haar massage praktijk in Ede biedt zij individuele sessies.
“Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jouw weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor mij een voorrecht en godsgeschenk”.

Voel jij dat er groei ligt in je verbinding met je hart en het leven in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? Weet je welkom!

Zondag 14 april 2024 van 10:30 tot 17:00

Heart to Heart, Huizerweg 54, 1402 AD Bussum, Nederland

Over de organisatie

“Enjoy - Share - Celebrate Life!”

Centrum voor bewustzijn met retraites en evenementen in Nederland en Frankrijk op het gebied van Tantra, lichaamswerk en Persoonlijke groei

Reviews

Bert Arendshorst

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

was een erg mooie workshop, in een mooie ruimte, super professionele begeleiding, fijne gelijkwaardige duo workshopdocenten. goed verzorgde lunch, dank voor de mooie dag, Bert

Lees meer

Anoniem

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

We hebben genoten van deze middag.

Lees meer

Robbert

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Wat een geweldige ervaring was dit ! Met geweldige begeleiding en super lieve mensen een echte journey gemaakt.

Lees meer

Opening the heart space – Inner Bliss Journey

Meer evenementen van Sadhaka

Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zaterdag, 01 jun. om 10:30
Opening the heart space – Inner Bliss Journey
Sadhaka
Knuffelworkshops Lichaamswerk Adem
Zondag, 02 jun. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Woensdag, 01 mei. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
A Pink Play Party and Sensual Cuddle Workshop
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Knuffelworkshops
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl