Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra Chakra Training

Zondag 17 maart 2024 om 13:00 tot zondag 30 juni 2024 om 17:30

Hartstreling, Schraaweide 2, 6932 LT Westervoort, Nederland

Over dit evenement

π™’π™žπ™‘ π™Ÿπ™š π™π™–π™§π™’π™€π™£π™žπ™š π™šπ™£ 𝙗𝙖𝙑𝙖𝙣𝙨 π™šπ™§π™«π™–π™§π™šπ™£ π™žπ™£ π™Ÿπ™š π™‘π™šπ™«π™šπ™£?
π™’π™žπ™‘ π™Ÿπ™š π™€π™£π™©π™™π™šπ™ π™ π™šπ™£ π™π™€π™š π™Ÿπ™š π™’π™šπ™© π™˜π™π™–π™ π™§π™–β€™π™¨ π™Ÿπ™š π™‘π™šπ™«π™šπ™£ 𝙠π™ͺ𝙣𝙩 π™©π™§π™–π™£π™¨π™›π™€π™§π™’π™šπ™§π™šπ™£?
π™•π™šπ™‘π™›π™¨ π™―π™€π™£π™™π™šπ™§ π™©π™š π™π™€π™šπ™«π™šπ™£ π™œπ™§π™–π™«π™šπ™£ π™žπ™£ π™Ÿπ™š π™œπ™šπ™šπ™¨π™©?

In onze Tantra Chakra Training leer je werken met de chakra’s op een manier waarop ze de diepste transformerende werking hebben voor je. Naast dat we de westerse, psychologische kant van de chakra’s meenemen, ga je in deze training ontdekken en ervaren waar de werkelijke kracht van werken met de chakra’s zit.

-= DE KRACHT VAN DE CHAKRA'S =-

Het systeem van de chakra’s, dat komt uit de oosterse spiritualiteit, is inmiddels zo ingeburgerd in onze westerse spiritualiteit dat het er niet meer uit weg te denken is. Toch is de manier van werken met de chakra’s, Γ©n het effect daarvan, verschillend.

In deze training nemen we de verschillende kanten van werken met chakra’s mee, omdat ze elkaar aanvullen.

-= De chakra’s psychologisch benaderd =-

In het westen wordt voornamelijk gewerkt met de psychologische waarde van de chakra’s. We gaan kijken naar de verschillende kwaliteiten die aan elk chakra gekoppeld zijn en hoe we die kunnen terugzien in ons leven.

Misschien is een bepaald chakra sterker of juist minder sterk aanwezig in je systeem. Met de psychologische benadering leer je hoe je dat kunt ontdekken en meer in balans kunt brengen. We werken daarbij ook met de correspondentie tussen chakra’s en kleuren, emoties, zintuigen, elementen, etc.

-= De chakra’s Tantrisch benaderd =-

In de oosterse, klassiek Tantrische benadering wordt vooral gewerkt met de vibraties van de chakra’s en de diep transformerende werking die daar door meditatieve beoefening van uitgaat. Hierin schuilt de grootste kracht.

Het bijzondere van op deze meditatieve wijze werken met de chakra’s, met de vibraties ervan, is dat je dingen kunt transformeren in jezelf waarvan je niet eens wist dat ze een rol speelden in je leven. Werken met de chakra’s en hun vibraties zal de kern van deze training vormen. We willen je tenslotte helpen het maximale uit werken met de chakra’s te halen.

-= De chakra’s energetisch benaderd =-

Behalve Tantrisch en psychologisch kun je ook op energetische wijze werken met de chakra’s. Waar de Tantrische benadering van binnenuit effect heeft op die energie, kun je ook door bewust energie te leiden de chakra’s meer in balans brengen in je systeem en bijvoorbeeld blokkades oplossen en transformeren.

Hier ligt minder nadruk op in deze training. Wel gaan we ook daar een basis voor leggen. Onder andere door te (oefenen met) voelen waar de chakra’s zitten. Je zult ook merken dat je door te werken met de vibraties je chakra’s beter kunt gaan voelen.

-= De chakra’s lichamelijk benaderd =-

Tot slot is er ook de lichamelijke kant van werken met de chakra’s. De chakra’s zijn energiecentra die werken op alle lagen van ons systeem, ook het fysieke.

Door lichaamswerk in de training te betrekken, kunnen we je aan de ene kant fysiek de energie van elk chakra laten ervaren. Aan de andere kant kun je zo ontdekken hoe je met lichaamswerk de energie van een chakra kunt versterken.

-= WAT BRENGT DE TANTRA CHAKRA TRAINING JE =-

Energie zoekt en vindt haar eigen weg in ons systeem, wanneer we gaan werken met de chakra’s. Naast dat de training je inzichten zal geven in jezelf, zal het je transformeren. Hoe die transformatie eruit zal zien, is per persoon verschillend. Werken met de chakra’s heeft positieve effecten op thema’s als:

* Zelfvertrouwen
* Emotionele balans
* Geestelijke balans en evenwichtigheid
* Flow in je leven
* Verbinding met jezelf, je kern
* Innerlijke rust
* Authentiek jezelf zijn
* Krachtig in het leven staan

-= OPBOUW TANTRA CHAKRA TRAINING =-

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. We werken met het in het westen meest bekende zeven-chakra’s systeem. De eerste zeven bijeenkomsten zijn elk gewijd aan een van deze zeven chakra’s, in de eerste bijeenkomst voorafgegaan door een algemene inleiding over chakra’s.

Bij elk chakra geven we achtergrond en gaan we er op verschillende lagen mee werken. Alles op een manier waarop je er ook thuis zelfstandig mee aan de slag kunt en je merkbaar en blijvend effect in je leven kunt creΓ«ren.

In de laatste bijeenkomst brengen we alles samen en nemen we je mee in diverse manieren om met het chakrasysteem als geheel te werken.

-= DE CHAKRA's THUIS =-

Om je nog meer uit deze Tantra Chakra Training te laten halen, geven we je na elke bijeenkomst werkvormen mee om thuis mee aan de slag te gaan. Zowel voor (dagelijkse) Tantrische beoefening als voor dieper psychologisch inzicht.

-= WITTE TANTRA =-

De Tantra Chakra Training is Witte Tantra. Dat betekent dat we voornamelijk werken met meditaties en oefeningen die ten dienste staan van je eigen spirituele ontwikkeling, met als resultaten o.a. gelukkiger en meer in flow leven, meer balans en harmonie, en meer verbinding met je kern.

Witte Tantra bevat weinig tot geen partnerwerk, dus je doet het meeste op jezelf. Witte Tantra is volledig gekleed en het is niet gericht op dingen als aanraking, energetische verbinding met anderen en smeuΓ―gheid.

-= KLEINE GROEP =-

Bij Hartstreling Tantra werken we met kleine groepen. Bij de Tantra Chakra Training is het maximum 6 deelnemers. Door deze kleine groep is er meer individuele aandacht mogelijk en ontstaat een hechtere groep. Er is geen β€˜verdrinken’ wat je in een grote groep kunt hebben. Tegelijk ben je zichtbaarder, omdat je je ook niet kunt verstoppen, zoals in een grotere groep.

Heeft een kleine groep je voorkeur of is dit iets wat je uit wil proberen, dan is Hartstreling Tantra de geschikte plek voor jou.

We hebben voor deze training geen minimum aantal deelnemers, het gaat altijd door.

-= VOOR WIE =-

De Tantra Chakra Training is voor wie zich spiritueel en persoonlijk wil ontwikkelen, voor wie gelukkiger en meer in balans en flow wil leven, voor wie wil ontdekken en ervaren welke transformaties werken met de chakra’s kan brengen, en voor wie nieuwsgierig is naar wat je met chakra’s allemaal kunt.

Ervaring met Tantra is niet nodig. We leggen alles duidelijk uit en begeleiden je in de meditaties en oefeningen. Ook als je al wel ervaring hebt, kunnen we je helpen met hoe je nog weer meer uit de training kunt halen.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geΓ―nformeerd.

𝘎𝘳𝘦𝘯𝘻𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘨𝘨𝘦𝘯 𝘭𝘦π˜ͺπ˜₯𝘡 𝘡𝘰𝘡 𝘨𝘳𝘰𝘦π˜ͺ, 𝘨𝘳𝘦𝘯𝘻𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘴𝘀𝘩𝘳π˜ͺ𝘫π˜₯𝘦𝘯 𝘯π˜ͺ𝘦𝘡

-= DATA EN INVESTERING =-

Op 17 maart 2024 starten we met de Tantra Chakra Training van 8 zondagmiddagen.
Alle data op een rijtje:
17 & 31 maart, 14 april, 5 & 19 mei, 2 & 16 & 30 juni

De investering voor de Tantra Chakra is € 449 per persoon. Dit is voor de bijeenkomsten inclusief de materialen.

Ook inbegrepen: thee en lekkers.

-= PRAKTISCHE INFORMATIE =-

* Voor alleengaanden en (gelegenheids)stellen
* Naaktheid in training: geen
* Man/vrouw-balans: nee
* Geschikt voor beginners en gevorderden

* Locatie: Hartstreling, Schraaweide 2, Westervoort
* Startdatum: 17-03-2024
* Tijden: 13:00 - ca. 17:30
* Inloop vanaf: 12:30
* Meenemen: makkelijk zittende kleding, flesje water, warme sokken (als je snel koude voeten krijgt)
* Bijdrage: € 449,00 per persoon

-= AANMELDEN =-

➑️ https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-chakra-training-2403/#aanmelden

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/tantra-chakra-training-2403/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

Zondag 17 maart 2024 om 13:00 tot zondag 30 juni 2024 om 17:30

Hartstreling, Schraaweide 2, 6932 LT Westervoort, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid”

Hartstreling organiseert Tantra-workshops en bijeenkomsten voor 'singles' en (gelegenheids)stellen die zich verder willen ontwikkelen in Tantra.

Reviews

Olga B

Tantra Sensual Sharing Circle

In n gemoedelijke fijne sfeer mooie oefeningen gedaan.

Lees meer

Olga B

Tantra Heart Sharing Circle

Heel ongedwongen, fijne sfeer, met aandacht voor elkaar. Mooie opening en afsluiting in alle rust

Lees meer

Mirjam Smeets

Tantra Heart Sharing Circle

Esther leidde deze sharingcirkel rustig, liefdevol, gecenterd, rituelen of oefeningen passend bij wat zich aandiende. Dankjewel

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Tantra Chakra Training

Meer evenementen van Hartstreling Tantra

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Tantra Sharing Circle
Hartstreling Tantra
Tantra Sharing Circle Spirituele ontwikkeling
Zondag, 12 mei. om 14:00
Verbonden Harten
De Tantrische Relatie
Tantra Relaties Verbinding
Woensdag, 15 mei. om 19:30
Seksuele Bevrijding 1 - Sexual Healing
Hartstreling Tantra
Conscious Sexuality Bewustzijnsontwikkeling Seksualiteit
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
In Liefde Verbonden
De Tantrische Relatie
Tantra Relaties Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Introduction to Tantra workshop - Saying yes to life
Supertijn Superfijn
Tantra
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Verbinding
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl