Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademsessie in het EESystem.

Zaterdag 08 juni 2024 van 10:00 tot 12:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over dit evenement

De ademcirkel vindt plaats in de energyroom van Flowmotion Energy, waar je wordt omringd door een zelfhelingsactiverende frequentie, gecreëerd door vibraties, biofotonisch licht en scalaire golven. In dat veld is het doen van een ademcirkel heel bijzonder.

Hai, fijn dat je een kijkje komt nemen naar deze bijzondere ademsessie.

Mijn naam is Marco Lagas en ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan onze ademcirkel in de revolutionaire omgeving van het Energy Enhancement Veld🌟🌟🌟

Je zakt meteen al in je lichaam door de Schumann frequenties in dat veld en daardoor kun je heel ontspannen aan de ademoefeningen starten. Na een praktische uitleg, gaan we aan de slag met de ademoefeningen. In alle zachtheid laat je los wat er losgelaten mag worden. Na de oefeningen eindigen we met een deep dive in het energy enhancement veld. In stilte met je ogen dicht worden je lichaamscellen gereset , gerenewd en gerecharged.

Over het ademwerk

Ademen is vaak iets wat we als vanzelfsprekend beschouwen, maar heb je er wel eens bij stilgestaan hoe krachtig en bepalend jouw ademhaling kan zijn? En wil jij leren hoe je bewust kunt ademen om meer in contact te komen met jouw lichaam en energie terwijl je in een heel bijzonder energieveld ligt? 🙏🧘‍♀️

Waarom EESystem?

Het EESystem is een doorbraak in de energetische wetenschap. Flowmotion Energy Center is het derde centrum in Nederland met deze futuristische technologie. Je lichaam is gemaakt om zichzelf te helen. Het EESystem geeft je lichaam dat zetje om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te activeren. De combinatie met breathwork maakt dat je je connectie met je lichaam en energie kan herstellen. Je oefent in het loslaten van spanning om plaats te maken voor totale relaxatie, terwijl het zelfherstellend vermogen van je lichaam door het EESystem wordt geactiveerd.

Een energy enhancement sessie in het EESystem van twee uur kost normaal gesproken €110,00. Nu krijg je er een workshop, ademsessie bij terwijl je in het EEveld bent.

Voor meer informatie over het EE-Systeem kijk op https://www.flowmotionhealingcenter.nl/ en op https://www.youtube.com/watch?v=ziet7PrnMEs&t=121s.

Belangrijk

Trek comfortabele kleding aan, liefst laagjes, warme sokken en neem een slaapmasker, waterfles en een deken mee en bereid je voor volledige ontspanning en rust. Plan de dagen erna ook rust in voor jezelf, 😴 PS. Je kunt ook extra water, je medicijnen, supplementen en kristallen meenemen en opladen in het energieveld.

Wat je kan verwachten?

Je bent welkom vanaf 9.45 om samen een kopje thee te drinken, waar we je inleiden op het EESystem. Om 10.00 uur sluiten we de deuren en gaan we samen de EEStudio binnen.

We beginnen met enkele zachte oefeningen om te landen in ons lichaam, gevolgd door een heldere uitleg over de werking van de ademhaling en de invloed daarvan op ons zenuwstelsel. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde en angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden. En dat heeft gevolgen voor het lichaam: fysiek, mentaal en emotioneel. We gaan ook praktisch aan de slag en richten ons op de Verbindende ademhaling om te ervaren wat dit direct kan betekenen op fysiek en mentaal niveau.

Na afloop praten we bij met een kopje soep thee en heb je de tijd om weer te landen na je sessie,. Om 13:00 stoppen we.

En omdat detoxen na een EEsessie heel belangrijk is, krijg je een zoutvoetenbad mee na afloop ter waarde van 6,50 euro.

Tot slot

Deze sessie nodigt jou uit om emoties, blokkades, spanningen en oude patronen los te laten. Je zult ruimte creëren in je body en mind en dieper bij jezelf aankomen. Dit is een prachtige kans om jezelf te verwennen met een diepgaande ademervaring die elke keer uniek is.

Schrijf je in en reserveer jouw plek voor deze mooie AdemSessie. We kijken er ontzettend naar uit om jou te begeleiden en jou te ondersteunen in jouw innerlijke reis.

Namaste,

Marco Lagas

-------
Achtergrond

Mijn ademcoach opleidingen volgde ik in 2020 bij Annette Weers enn daarna bij Breathwork Masterclass Kasper van der Meulen tot Breathwork Biohacker Level 1 en Breathwork Professional Level 2. Voor meer informatie over mij kijk op https://www.foreverhealthyyoga.nl/marcolagas


VOORDELEN VAN ADEMWERK:
Verhoogde weerbaarheid
Meer energie
Positief effecten om je immuunsysteem
Flexibiliteit van je zenuwstelsel
Bewuster keuzes maken
Anders in relaties staan
Hogere concentratie
Betere sportprestaties
Bewuster en rustiger aanwezig zijn voor je kinderen
Verlicht (spanning) hoofdpijn
Verbetering van de stofwisseling
Afvoer van gifstoffen
Minder blokkades en vastgezette energie in het lichaam en geest
Diepere en verbeterde slaap
Weggedrukte emoties kunnen weer vrij stromen en transformeren
Emotionele balans
Meer zin in het leven
Minder stress en spanning
Meer contact met je lichaam
Minder in je hoofd zitten
Minder brain-fog
Helen van trauma's
Oude pijn en verdriet transformeren
Bewuster en authentieker leven leiden
Minder angst-gevoelens
Jezelf kunnen zijn in elke situatie en daarin voelen wat je nodig hebt en dat kunnen aangeven bij anderen.
Meer focus voor mensen die belangrijk voor je zijn

ADEMWERK IS NIET GESCHIKT BIJ:
Zwangerschap (in elk stadium)
Recente operatie
Ernstige psychosomatische problemen
Ernstige astma (bij matige astma kunnen we samen bespreken, maar belangrijk is om je inhalator mee te brengen naar de sessie)
Diabetes
Aneurysma
Glaucoom
Netvliesloslating
Ernstige PTSS of trauma
Actief gebruik van recreatieve drugs
Gebruik van medicijnen die de hersenstructuur veranderen, antidepressiva, ADD- en OCD-medicijnen, enz.
Hoge bloeddruk
Hart- en vaatziekten, waaronder angina, eerdere hartaanval of beroerte
Diagnose van en een aneurysma van welke aard dan ook
Ongecontroleerde schildklieraandoeningen
Diabetes (elk type)
Epilepsie
Voorgeschiedenis van epileptische aanvallen
Neem bij twijfel altijd eerst contact met je huisarts voordat je besluit deelt te nemen.

ERVARINGEN TIJDENS EEN ADEMSESSIE
​Tijdens een ademwerksessie is het mogelijk dat je fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele sensaties gaat ervaren. Dit zijn tijdelijke reacties die gebeuren binnen de context van het tijdelijk aanpassen van je ademhaling. Zolang je alle contra-indicaties in acht neemt en jouw gezondheid leidend laat zijn, zijn onder genoemde sensaties geen enkele reden tot bezorgdheid. Dit hoort er juist bij, bij de ontlading en de heling die in gang wordt gezet.
Als je je op enige manier ongemakkelijk of onveilig voelt tijdens een ademsessie, stop dan direct met de oefening en keer terug naar je normale ademhaling. Dit heb je gelukkig altijd zelf in de hand. Wanneer je weer ‘normaal’ gaat ademen, zal je lichaam vanzelf weer naar de ‘normale’ staat terugkeren.

SENTATIES DIE JE TIJDENS EEN ADEMSESSIE MOGELIJK KUNT ERVARGEN, ZIJN ONDER ANDERE:

FYSIEK
Tintelingen, spierspanning en verkrampingen – met name in je handen, voeten, bekkengebied, keel en mondgebied – trillen, schudden, temperatuurwisselingen, boeren, zuchten, lachen, schreeuwen, een diepe staat van ontspanning.
EMOTIONEEL
Woede, boosheid, verdriet, kwaadheid, opluchting, rouw, angst.
MENTAAL
Herinneringen, gedachten, patronen, overtuigingen.
SPIRITUEEL
Visioenen, helderheid, inzichten, een gevoel van eenheid of verbondenheid, met jezelf of het grotere geheel.

ZORG GOED VOOR JE EIGENVEILIGHEID EN GEZONDHEID
Het aanpassen van je ademhaling kan tot diepe fysieke en emotionele ontlading leiden. Om deze reden zijn er een aantal contra-indicaties vastgesteld voor beoefenaars van ademwerk. Het is erg belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent voordat je aan ademwerk begint, en je eigen veiligheid in acht neemt. Is ademwerk nieuw voor je (en dan met name het diepere, verbonden ademwerk)? Ga dan altijd eerst naar een gecertificeerde coach toe, zij kunnen je persoonlijk in het proces begeleiden. Het is sowieso essentieel dat je ademwerk altijd in een veilige omgeving en zonder dwang toepast. Beoefen ademhalings- of meditatietechnieken nooit voor of tijdens het duiken, autorijden, zwemmen, een bad nemen of enige andere omgeving/plaats waar het gevaarlijk kan zijn om flauw te vallen of duizelig te worden.

DISCLAIMER BIJ ADEMWERK
Ademwerk kan diepe heling brengen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Het is echter in geen geval een vervanging voor therapie, medisch advies van een huisarts of andere gekwalificeerde arts, medisch of psychiatrisch onderzoek, diagnose of behandeling. Wanneer je geïnteresseerd bent in ademwerk, neem dan altijd zelf de verantwoordelijk voor het raadplegen van de juiste medische of psychiatrische ondersteuning. Je bent ook altijd zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor deelname aan een ademwerksessie, dus weet van tevoren wat je eventueel kunt verwachten, en overleg jouw persoonlijke situatie met degene die je begeleidt.

CONCLUSIE? ADEMWERK IS ERG KRACHTIG EN HELEND MAAR VRAAGT OM VOORZORG EN AANDACHT
​Ademwerk is voor heel veel mensen geschikt. Maar als je enorm vastzit, extreem getrest bent, zware psychische klachten hebt of jouw fysieke gezondheid het niet toelaat, dan is een diepgaande ademsessie niet aan te raden. Dan is het niet het juiste moment, of heb je eerst iets anders (een andere vorm van therapie bijvoorbeeld) nodig. Omdat er tijdens een ademsessie veel los kan komen en de fysieke/emotionele reacties heftig kunnen zijn, is goede begeleiding sowieso een vereiste. Zoek dus altijd een ademcoach die je begeleidt en die kan inschatten welke technieken of methoden geschikt zijn voor jou op basis van wat je fysieke en mentale situatie op dat moment is.

Zaterdag 08 juni 2024 van 10:00 tot 12:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“When you are in the flow, everything falls into place”

Tijdens onze events word je ondergedompeld in het zachte, opladende en kalm-makende energieveld van de revolutionaire EESystem technologie.

In samenwerking met

Reviews

Judith

Raise your frequency: Energy Clearing & Past Life Regression

Prachtige ervaring in een zachte, veilige en liefdevolle omgeving! 💖

Lees meer

Judith

Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System

Wat een heerlijke avond! Geweldig om op deze manier kennis te kunnen maken met het eesystem. Eve en Elysa zijn schatten. Ze vertellen duidelijk wat het inhoudt en wat hun inspireert. Het is een prachtig centrum waar je je meer dan welkom voelt en met een ongelofelijke boost weer naar huis gaat… 🚀💖🙏🏻

Lees meer

Friso

Ontdek jouw potentieel in de revolutionaire omgeving van het EESysteem

Weer een mooie ervaring rijker, veel waardering voor de warme omgeving die men in dit centrum weet te creëren!

Lees meer

1. Kies je tickets
AdemSessie met Marco Lagas (1 optie)
AdemSessie in de EESystem

Kom tot rust, verbind met jezelf en voel de energie stromen.

€ 110,00
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ademsessie in het EESystem.

Meer evenementen van Flowmotion Energy Center

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Movie Night in the EESystem
Flowmotion Energy Center
Film Energiewerk Verbinding
Maandag, 27 mei. om 19:00
Kom thuis bij jezelf
Flowmotion Energy Center
Healing Meditatie De stem van binnenuit
Maandag, 03 jun. om 18:45
Raise your frequency: Energy Clearing & Past Life Regression
Flowmotion Energy Center
Past Life Regression Healing Meditatie
Maandag, 10 jun. om 19:00
Het Nieuwe Genezen: een lezing over het Energy Enhancement System
Flowmotion Energy Center
Energiewerk Presentatie Boekpresentatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 14:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 19 mei. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 17 mei. om 18:30
Kunst van Ontspanning | (Myo) Yin Yoga, Nidra, Heartfulness & Adem
Marloes.world
Yoga Meditatie Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl