Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Marco Lagas

Marco biedt volledig verzorgde yogaretraites en ademsessies aan voor particulieren en bedrijven.

Volgen
Niet beschikbaar

Zoetermeer, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Marco Lagas

Saturday, 07 Sep. om 17:00
YOGACRUISE YOGAZEILWEEK MET ADEMWERK TURKIJE
Marco Lagas
Meerdaagse retraites Ademwerk Yoga
“De kracht van het luisteren naar wat je lichaam vertelt”

Over de organisatie

FOREVER HEALTY YOGA EN BREATHWORK

YOGA

Uitdaging, kracht, adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij Marco. Door regelmatig yogalessen te volgen merkte Marco dat dit een balans in zijn dagelijkse leven bracht. Nieuwsgierig hoe dit nou precies kwam ging Marco zich verdiepen in de achtergrond van Yoga en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Johan inspireerde en motiveerde Marco de Teacher Training Vinyasa (Flow) Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) bij “De Nieuwe Yoga School” te volgen. Hierna werd door Marco Forever Healthy Yoga in 2014 opgericht.
Nadat Marco zich als Vinyasa (Flow) docent had ontwikkeld wilde hij zich specialiseren als Yin Yoga Teacher. Marco besloot een Teacher Training Yin Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) van Skadi van Paasschen te volgen bij “De Nieuwe Yoga School”. Doordat Marco een ervaren gecertificeerd Vinyasa- en Yin teacher is, kan hij naar wens op maat workshops, yoga retreats en yogalessen geven.

BREATHWORK

Marco besloot in 2018 om zijn kennis uit te breiden door meerdere opleidingen te volgen tot professionele ademcoach. Hij volgde zijn opleiding bij Annette Weers en Kasper van der Meulen tot een professionele ademcoach. Marco verzorgt zowel individuele ademsessies (1 op 1) als ademsessies in geroepsverband. Marco heeft in zijn opleiding tot ademhalingscoach ervaren dat je door het veranderen van ademhalingspatronen de staat van het hele lichaam kunt veranderen. De kracht van de ademhaling is groot en elke ademsessie levert elke keer weer een unieke ervaring op.

OVER FOREVER HEALTHY YOGA

Forever Healthy Yoga werd in 2014 opgericht door Marco Lagas. Door zijn jarenlange ervaring is Marco gespecialiseerd in het verzorgen van groepsyogalessen en ademsessies voor bedrijven, sportscholen en yogascholen. Lessen kunnen zowel fysiek als online worden gevolgd. De digitale lessen kunnen eventueel op later tijdstip "offline" worden bekeken. Marco geeft ook privé les aan particulieren.

COMBINATIE VAN YOGA EN BREATHWORK

Marco integreert op speelse wijze zijn kennis en ervaring als ademcoach in zijn yogalessen. In de lessen van Marco leer je (opnieuw) in contact te komen met je lichaam en te luisteren naar datgene wat je lichaam je op dat moment aan geeft. Een goede basis voor een 'forever healthy' lifestyle dus!

Namaste,
Marco

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Marco Lagas

 • Melanie
  Ademcirkel verbonden adem

  zeker voor herhaling vatbaar!
  Ik was heel zenuwachtig, omdat het mijn eerste keer was. Shirley en Marco stelde me op mijn gemak, en legde alles heel duidelijk uit.
  Heel prettige ervaring, ook de groepsgrote (8) vond ik fijn, niet te rustig, wel genoeg persoonlijke aandacht.

  Lees meer
  23 April 2024 om 15:37
 • Chantal Storre
  Dag retraite in een YURT "Kracht van het Nu" Lente-editie

  2e ademreis retreat

  Dat was weer een bijzondere beleving.
  Ik merkte op tijdens mij ademhaling.
  Dat ik in mij lichaam steeds meer blokkades los kon laten.
  Dat ik steeds meer in mij lichaam zakte.
  En had daardoor ook minder gedachtes.
  Door steeds terug naar mij ademhaling te gaan. Voelde ik mij meer in het hier en nu.
  Na afloop hadden we weer heerlijk vers biologisch gegeten. Alle kleuren en smaaksensaties was weer een feestje.
  Ook de mindfullness wandeling was weer een bijzondere belevenis. Ik had hem dit keer op blote voeten gedaan. Ik leerde daardoor meer te vertragen. Ik voelde de ondergrond veel beter. En voelde elke stap wat ik deed. Ik voelde mij hele lichaam stromen. Waardoor mij bloed steeds meer zakte naar mij voeten. Waardoor ik meer in mij lichaam zat en meer geaard voelde. En daardoor meer mij zintuigen versterkte.
  Ik rook alle geuren. En alle kleuren vielen mij op. En hoorde de geluiden van de vogels om mij heen. Het wekte bij mij een stuk nieuwsgierigheid en leergierigheid op.
  Kortom alles samengevat de begeleiding en het hele programma was weer super verzorgd. Dat was meer dan de moeite waard omdat jezelf als kado te doen. Zoals Marco dat zo mooi zei aan het begin ik voel mij een geluksvogel !!

  Lees meer
  19 March 2024 om 10:21
 • Chantal Storre
  Dag retraite in een YURT "Kracht van het Nu" Wintereditie

  Het was een warm binnenkomst.
  Het was een fijne veilige setting.
  Ik kreeg goeie begeleiding. De aandacht was goed verdeeld.
  Ik voelde al snel een fijne verbinding met elkaar. ik vond het ook leuk dat we allemaal een affirmatie kaart mochten trekken. Het bijzondere eraan. Was dat iedereen ook een kaart had getrokken wat kloppend was met ieder zijn eigen verhaal. En dat er ook naar elkaar geluisterd werd. De Cacao en het eten was ook echt super lekker.
  De mindfullness wandelen was ook heel fijn en leuk om te doen.
  Het leuke en het bijzondere daaraan was dat we op een speelse manier mochten ontdekken welke zintuigen je opmerkte.

  Lees meer
  01 February 2024 om 14:08
 • Heike Schröder
  AdemSessie in het EESysteem

  Waanzinnige ervaring (ja, echt)! De combinatie van het EE system en de ademsessie was voor mij perfect. Heb van alles gevoeld en heb er ongekend veel baat bij (ook een week later nog). Het EE systeem werkt als een trein, daar is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. En het voelt alsof de ademsessie het effect heel erg versterkt. Kan het iedereen van harte aanbevelen! Ben super dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken en kom zeker terug!  Lees meer
  07 October 2023 om 10:05

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Spirituele ontwikkeling Energiewerk Vrouwencirkels
Een onvervuld verlangen of verborgen wens, de bewustwording van wat er anders kan of mag, en het toewerken naar een nieuw doel, je zielsmissie!
Word jij nieuwsgierig als er iets schuurt? Geweldig! Mensen begeleiden die zich oprecht willen ontwikkelen, dat is wat we het liefste doen.
Wij faciliteren workshops vanuit verbinding met jezelf en de ander. Met dans en lichaamswerk vanuit het hoofd naar hart en je gevoel.
Ademwerk Meditatie Mindfulness
Paardencoaching met als doel; in verbinding met je hart, innerlijke rust, zelfvertrouwen, meer energie, ontspanning, weer in balans komen (holistisch)
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl