Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontdek jouw potentieel in de revolutionaire omgeving van het EESysteem

Saturday 09 December 2023 van 9:45 tot 12:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Deze workshop is jouw kans om oude stukken van je af te schudden en het verleden achter je te laten, terwijl je in de revolutionaire omgeving van het EESystem zit en je zelfherstellende vermogen wordt geactiveerd.

Het EESysteem is een doorbraak in de energetische wetenschap. Flowmotion Energy Center is het derde centrum in Nederland met deze technologie. Van nature kan jouw lichaam zichzelf helen. En soms heeft het een steuntje nodig om dit weer te gaan doen. Het EESysteem is niet het medicijn dat jou geneest. Het systeem biedt een energieveld waar jouw lichaam mee synchroniseert. Zo kan jouw lichaam zichzelf in balans brengen. Zichzelf repareren en vernieuwen: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.

Mijn naam is Robbert van Ede en ik nodig je uit om oude, belemmerende overtuigingen achter je te laten en herboren te worden in een leven vol vrijheid en liefde. Ervaar een diepgaande, helende sessie en ontdek welke mogelijkheden dit leven voor jou heeft.


Wat je kan verwachten?

Je bent welkom vanaf 9.45 om samen een kopje thee te drinken, waar we je inleiden op het EESystem. Om 10.00 uur sluiten we de deuren en gaan we samen de EEStudio binnen.

We beginnen met lichaamswerk en schudden letterlijk oude stukken eruit. Werkend met het energieveld wordt de Shake Meditatie oefening met mantra heel bijzonder.

Als we geschud hebben, gaan we verbinden met je hart, en deze activeren met een aantal breathwork technieken. Door deze technieken open je je hart.

Hierna nemen we je in een diepe meditatieve innerlijk reis. Ver voorbij identificatie met je lichaam en gedachten. Waar je eenheid zal ervaren. Een eenheid met het ‘universum’ beschreven door wetenschappers in quantum fysica en vele wijzen uit o.a. native, nordic, en oosterse tradities.

Vanuit die plek verbind jij je met een nieuw leven waar jij in wakker wilt worden.
Jouw hart zal het als een magneet naar zich toe brengen.

Het laatste half uur genieten we samen na tijdens een smaakvolle, vegetarische lunch in onze gezellige woonkeuken. De workshop is om 13:00 afgelopen.

En omdat detoxen na een EEsessie heel belangrijk is, krijg je een zoutvoetenbadmengsel mee voor thuis.

Over mij

Opgeleid door o.a. dr. Joe Dispenza, dr. Rollin McCraty(HeartMath) en dr. Ibrahim Karim(BioGeometry), faciliteer ik totale vrijheid en pure, onvoorwaardelijke liefde. Ik verzorg diverse bewustzijnsontwikkelingstrainingen, quantumtransformatiesessies en 1-op-1 coaching op het strand.

Naast het werken in de quantum realiteit, houd ik ook aansluiting met de zakelijke wereld. Zo werk ik met managementteams en future leadership-programma's, waarbij ik verbinding binnen de zakelijke cultuur faciliteer en leiderschap activeer. Ik geloof er namelijk in dat bewustzijnsontwikkeling en leiderschap onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is voor mij belangrijk om zowel geworteld te zijn in de quantum realiteit als de aardse realiteit.

Tot slot

Belangrijk: Trek comfortabele kleding aan, liefst laagjes, warme sokken en neem een slaapmasker, waterfles, een deken en eventueel ook een kussentje mee. Bereid je voor op volledige ontspanning en rust. Plan de dagen erna ook rust in voor jezelf, 😴 PS. Je kunt ook extra water, je medicijnen, supplementen en kristallen meenemen en opladen in het energieveld.

Schrijf je in en reserveer jouw plek voor deze helende workshop.
Denk ook alvast eens na over jouw droomleven waarin je wilt ontwaken, dan kunnen we daar straks makkelijker mee verbinden :)
Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te begeleiden en jou te ondersteunen in jouw innerlijke reis.Saturday 09 December 2023 van 9:45 tot 12:30

Flowmotion Energy Center, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“When you are in the flow, everything falls into place”

Tijdens onze events word je ondergedompeld in het zachte, opladende en kalm-makende energieveld van de revolutionaire EESystem technologie.

Reviews

Patricia Van Hulst

Yoga Nidra in het EESysteem

Heel fijn om in je lichaam te landen met de yoga. En met het ee system een heel fijne combinatie. Versterkt elkaar! Dankjewel Pascal! Volgende sessie is alweer geboekt!

Lees meer

Joan

Yoga Nidra in het EESysteem

Intense ontspanning,, innerlijke rust en energetisch balans, zonder enige inspanning.

Lees meer

Peggy

Openen van intuitieve wijsheid door Luc van Esch in het EESystem

Het was mijn derde x in het eesystem Maar de eerste keer in combinatie met een training. Ik heb weer een warm onthaal van de gastvrouwen ervaren en van de mensen die er al waren. Hierdoor ben je snel op je gemak en in verbinding. Het Ee systeem brengt je op een ontspanningsfrequentie. De trainer is toegankelijk. Ik vermoed dat al deze ingrediënten bijdroegen aan het succes van deze formule en training. Binnen een mum van tijd was er een veilig groepsgevoel gecreëerd en was het oefenen met de intuïtie -1 op 1- op spelende wijs makkelijker te doen. Ik kwam er wederom helemaal opgeladen, vredig en blij uit . Dat doet het systeem al met mij zonder training erbij. Dat weet ik van de enkele Ee system sessie van 2 uur. Door de energie, goede trainer en training goed concept!

Lees meer

Ontdek jouw potentieel in de revolutionaire omgeving van het EESysteem

Meer evenementen van Flowmotion Energy Center

Thursday, 14 Dec. om 18:45
Yoga Nidra in het EESysteem
Flowmotion Energy Center
Energiewerk Yoga Meditatie
Monday, 18 Dec. om 19:00
Openen van intuitieve wijsheid door Luc van Esch in het EESystem
Flowmotion Energy Center
Energiewerk De stem van binnenuit Verbinding
Saturday, 06 Jan. om 10:00
Stimuleer je zelfhelend vermogen met een Ademsessie in het EESystem.
Flowmotion Energy Center
Energiewerk Ademwerk Ademcirkel
Monday, 08 Jan. om 19:00
Geef je lichaam een 🚀energie-boost🌟: intro Energy Enhancement System
Flowmotion Energy Center
Energiewerk Presentatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 30 Dec. om 10:00
One Day Retreat - Mind Flow
Anneloes van den Hurk
Vrouwen workshops Meditatie Ademwerk
Wednesday, 27 Dec. om 19:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Friday, 12 Jan. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Sunday, 14 Jan. om 14:00
Winter retreat
Praktijk Statera
Meditatie Yoga Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl