Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem, Cacao, Zingen & Delen

Vrijdag 19 april 2024 van 10:45 tot 17:00

Diviam Ragen, Achterdijk 78, 3985 LB Werkhoven, Nederland

Over dit evenement

Omgeven door natuur en de sereniteit van de Adempraktijk in Werkhoven, organiseren wij een dag van zelfzorg en verzachting. We vullen deze vrijdag met het uitspreken van onze intenties, Bewust Verbonden Ademwerk, pure ceremoniële cacao, een heerlijk voedende lunch & mantra zingen. Deze dag staat dus in het teken van diverse vormen van verzachtend lichaamswerk met als doel het zakken in je lichaam, te (door)voelen wat daar leeft en je hart te voeden. Ervaring is niet nodig; iedereen is welkom.

Je hart voelen. Hoe doe je dat eigenlijk? En wat vóel je dan?
Het is en blijft een magisch pad en boeiende verkenning. En als je eenmaal op het pad zit, dan zul je ervaren dat er allerlei lagen en verdiepingen van 'voelen' bestaan. Iedereen heeft zo zijn eigen vormen en tools om de weg naar het hart en lichaam te vinden. En zo kan ademwerk, zeker in combinatie met cacao een mooie combi-tool zijn om het pad naar het hart te vinden en te onderzoeken.

Bewust Verbonden Ademwerk
Ragen is Bewust Verbonden Ademcoach en opgeleid vanuit Transformational Breath®. Dit is een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademtechniek waarbij je leert je volledige ademsysteem weer te openen. Alles wat we meemaken en niet volledig verwerken is terug te vinden in ons lichaam en daarmee in onze adem. Door de adem hebben we de mogelijkheid heftige emoties of trauma’s te controleren. Door deze te beperken of zelfs te stoppen hoef je even niet te voelen, maar daarmee zet je het vast in je lichaam. Met bewust verbonden ademen kun je stress, spanning, onverwerkte emoties, negatieve gedachten, oude patronen en overtuigingen die opgeslagen zijn in je lichaam weer integreren, accepteren en transformeren. Hierdoor ontstaat er ruimte en kun je weer antwoorden in plaats van reageren vanuit oude pijn. Je komt meer in contact met je ware natuur en kan daardoor in liefdevolle verbinding leven. In het hier en nu. Daarnaast ervaren veel mensen met regelmatig bewust verbonden ademen meer energie, ontspanning en vitaliteit.
Meer informatie over de ademtechniek vind je via: www.DiviamRagen.nl

Cacao
Cacao is een hartopenende drank welke 5000 jaar geleden al werd gebruikt als helende drank door de Maya's en Azteken in het Amazone gebied. Cacao kan zowel een verzachtend- en ontspannend- als een energie verhogend effect hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel (en niet hallucinerend).
Lizette haar cacao journey begon in Portugal en Mexico 4 jaar geleden. Na het volgen van de Cacao Facilitators Training gevolgd bij Jennifer Ann (Mystical Cacao Academy, level 1 & 2) heeft ze tientallen ceremonies begeleid in het intentioneel drinken van dit 'godenspijs' en het vinden van de weg naar het hart.

Investering:
Early Bird 20 % korting tot en met 17 februari €98,-
Regular tickets vanaf 18 februari: €120,-

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via onderstaande kanalen.
Graag ontmoeten we je in de adempraktijk!
Warme groet,
Ragen & lizette

Ragen Wesselius
www.DiviamRagen.nl
06-24670011

Lizette Nouwens
Instagram: @littlelovestoriess
06-13383827

Vrijdag 19 april 2024 van 10:45 tot 17:00

Diviam Ragen, Achterdijk 78, 3985 LB Werkhoven, Nederland

Over de organisatie

“Set your life on fire. Seek those who fan your flames - Rumi ”

Ceremonies & (woonkamer)sessies. Verstilling, vertraging & verbinding. Met cacao, zang, tantra, mantra-muziek, stilte en beweging.

Reviews

Eveline

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Een hele fijne ochtend! Mooi vormgegeven. Veilige en fijne sfeer 😊. Mooie combi van cacao, intenties zetten, mantra en yin yoga. Heel erg ontspannen na deze dag :). Aanrader!

Lees meer

Claire Verweij

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Heerlijke ochtend vol zachtheid en rust. De cacao werkt subtiel en brengt je in combinatie met de Yin Yoga terug naar de kern. Een aanrader!

Lees meer

Marthe

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Het was een heerlijke ochtend. Alles was tot in de puntjes verzorgd en met zo veel liefde. Alles werd goed uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. De cacao ceremonie en yin yoga sloten heel goed op elkaar aan. Maar ook alles er omheen, het klopte gewoon. Een hele goede investering in jezelf. Dank

Lees meer

Adem, Cacao, Zingen & Delen

Meer evenementen van Lizette Nouwens

Zondag, 30 jun. om 10:00
Zomer retreat: Verrijk en vier! Ademwerk - Cacao - Yoga - Zingen
Natasja Bernds, In het moment
1-Dags retraite Cacao ceremonie Yoga

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 10:00
Love In Motion HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl