Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Liefdevol & intuïtief masseren (reeks)

Tuesday 12 March 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Data: dinsdag 12, 19 en 26 maart.

Intuïtief masseren, in veiligheid, zachtheid en vertrouwen.

Masseren kan op vele manieren en tijdens deze workshop zullen we ons vooral richten op jouw eigen manier van masseren. We gaan op reis om te ontdekken op welke manieren een lichaam gemasseerd kan worden en hoe dat ervaren wordt door de ander. Verder gaan we een diepere verbinding maken met onze intuïtie en voelen wat van daaruit naar buiten stroomt.

Je bent zowel gever als ontvanger en je kunt er op vertrouwen dat je niets hoeft te geven of ontvangen wat niet goed voor je voelt. Dit omdat er geen standaard massage volgorde is, maar we afstemmen op de behoefte van elkaar. Tijdens deze workshop gaat het dus niet zo zeer om massage technieken of het leren van een massage volgorde, maar veel meer om afstemming en intuïtieve flow. Hierdoor leer je masseren vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd en leer je ook om te ontvangen op een manier die echt helemaal aansluit bij jouw wensen en grenzen.

Het is een workshop reeks waarbij je kunt opladen, ontvangen, delen en ontspannen. Wanneer je tegen blokkades, triggers of grenzen aanloopt zijn we er om je te steunen. Om daarvoor een goede bedding te geven gaan we vertragen en verdiepen. We gaan contact maken met ons gevoel en woorden geven aan wat je nodig hebt, wat je lijf nodig heeft en waar je je veilig bij voelt.

We komen samen als brothers & sisters, dus ook bij massage of aanraking op de huid blijven we uit de seksuele energie en behandelen we elkaar met diep respect voor de ander als mens. Zo kunnen we samen fijne, veilige, helende en warme ervaringen opdoen waarmee we onszelf en elkaar kunnen voeden en kunnen groeien. Natuurlijk ben je ook als koppel van harte welkom.

Leer masseren in vertrouwen op jouw eigen flow, intuïtie en gevoel.

★★★ SETTING ★★★
Deze verdiepende reeks van drie avonden vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Elke avond wordt je ontvangen met thee waarna we eerst samen starten met een landingsmeditatie om even aan te komen op de plek en in je lijf. De reeks heeft een opbouwend karakter en er zullen vele oefeningen ingezet worden om contact te maken met jouw wensen, grenzen en behoeften. Er is oog voor veiligheid en verbinding, waardoor het aanraken echt als ontspannen kan worden ervaren. Na afloop van elke avond sluiten we gezamenlijk af en is er nog even de ruimte om na te praten tijdens de open space.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome.

★★★ OVER HELMI ★★★
Helmi Elmena is warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur. In haar workshops richt ze zich voornamelijk op zelfliefde, voelen, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding met jezelf bent. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar
Door: Helmi Elmena
Kosten: €114,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06-18 18 75 74

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~~

www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Tuesday 12 March 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

In samenwerking met

Human Nature Community

Reviews

Ludwik Górski

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Again a great cuddle cafe with amazing people and safe atmosphere. Room for exploring, experiencing, processing and more.

Lees meer

Bert Slenders

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Het was weer een heel fijn knuffelcafé met veel fijne mensen. Helmi zorgt voor een fijne space en een uitgebreide meditatie om goed te kunnen landen. De tantra-achtige oefeningen zijn verbindend en zorgden voor mooie, verrassende interacties. Het daadwerkelijke knuffelen gaat wel iets te snel voorbij, maar goed, het was wel weer heel warm en liefdevol.

Lees meer

Jindy Heijm

PLAY! Eindhoven - Close your eyes - dansworkshop

Ik vond het een fijne workshop waar je goed kon voelen hoe een fijne veilige dans omgeving is. Dankjewel Sarai<3

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Liefdevol & intuïtief masseren (reeks)

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Sunday, 28 Jul. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle Puddle Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Thursday, 15 Aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Sunday, 25 Aug. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Flow Art Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Thursday, 29 Aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Open podium (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Open Floor Theater Voorstelling

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Aug. om 14:00
Klankbad in een hangmat XL editie
Shakti Sounds
Soundhealing Aromatherapie Ontspanning
Sunday, 25 Aug. om 10:00
Yin Yoga XL - Beweeg mee met de seizoenen (Nazomer)
movedbymerel
Yoga Vrouwen workshops Ontspanning
Saturday, 05 Oct. om 12:00
Introduction to the art of touch & Thai Massage Weekend
The House of Maitri
Massage Therapie Healing
Friday, 26 Jul. om 19:00
Yoga, Massage & the Five Elements for Men - Element Fire
Neptunus Wellbeing
Mannen Workshops Yoga Massage
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl