Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Spelen

Maandag 12 februari 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

SPELEN!
Heb je zin om te komen spelen? In deze workshop stappen we met elkaar in het moment om plezier te hebben. We doen dit met een aantal speelse oefeningen. We nodigen je uit met oefeningen uit theater om expressie te geven aan je eigen gevoel en dat uit te vergroten.
We zijn het een beetje verleerd om te spelen. Als volwassenen heeft al het spel dat we doen vaak een doel. Het winnen, het samen iets bereiken. Het spelen zonder doel, puur om het genot van spel raakt daarbij naar de achtergrond. Ook in tantra proberen we te leren geen doel te hebben. Maar hoe doe je dat? We treffen elkaar in het moment, met alles wat er is. Met veel één-op-één oefeningen stappen we in improvisatie en associatie.
Roos en Evelien begeleiden dit proces om veiligheid en houvast te bieden waarbinnen je vrijheid kan ervaren. Je leert om in het moment bij jezelf te zijn in speels contact met een ander. Een mooie ervaring die inzicht kan geven maar ook gewoon veel plezier.
Ons ons:
Roos en Evelien kennen elkaar al 15 jaar en hebben elkaar ontmoet in theater bij het maken van een productie. Daarna hebben we veel samen gespeeld. We houden beide van de levendigheid en de vrijheid van het spelen maar ook de kwetsbaarheid van het jezelf laten zien en uiten.
Over Evelien:
Evelien heeft een opleiding in theaterkunst gevolgd en zich nu aan het ontwikkelen in regie. Vanuit haar bèta-opleiding werkt ze als docent in het onderwijs. In haar creatieve werk houdt ze er van nuchtere concreetheid te combineren met theatrale durf en abstractie.
Over Roos:
Roos heeft een therapeutische achtergrond en begeleidt cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze groepen intuïtief begeleidt. In haar vrije tijd houdt ze van expressie zoals theater en dansen. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in deze workshop.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: Roos en Evelien
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers
Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Kosten: €19,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar. Bij een strippenkaartreservering rekenen we je op je komst en gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er 19.15 bent zodat we boven op tijd met de workshop kunnen starten .De deuren sluiten om half 8.

Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Maandag 12 februari 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

Reviews

Suze Stuurman

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Heel fijn gefaciliteerd! De oefeningen waren rustig aan, maar verbindend. Daardoor kon je elkaar goed aanvoelen. Ik merkte op dat de intentie van "daten" meer betekenis met zich meebrengt dan wanneer je de oefeningen gewoon zou doen met iemand. Daarom was het extra fijn dat alles rustig aan ging. Wat ik miste was queer personen. Wat natuurlijk logisch is, als de doelgroep vrouwen is, dat er dan alleen vrouwen komen. Maar wat ik weet vanuit de lesbische scene is dat veel van hen zich niet 100% vrouw voelen. En die zijn nu dus ook niet gekomen, krijg ik het idee

Lees meer

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Play Utrecht: Spelen

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Zondag, 02 jun. om 15:30
Shibari Speed Date (for all levels) - make friends to play with ropes
Butterfly Bondage
Shibari Playfulness Hartsverbinding
Donderdag, 16 mei. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Conscious Sexuality Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl